HD meeting για ..... ασχετους?

Reaction score
50
Ολοι ακούμε και διαβάζουμε για HD projectors αλλά πόσοι από εμάς έχουν δεί τέτοιο?

Κάθομαι τα βραδάκια και απολαμβάνω ταινία στον ξεπερασμένο προβολέα μου και αναρωτιέμαι ... μα καλά .. πόσο καλύτερο δλδ είναι το HD. Οι γνωρίζοντες λένε ... μέρα με την νύχτα η διαφορά.

Οπότε ρίχνω την ιδέα στους συντονιστές για μια συνάντηση για φίλους του AVsite που θέλουν να γνωρίσουν την μεγάλη HD εικόνα. Δεν μιλάω να μαζευτούν όλοι οι πορωμένοι πατερνακηδες :105: για ρυθμίσεις και κόντρες μηχανημάτων απλά, μια προβολή ενός σύγχρονου απέναντι ενός ξεπερασμένου προβολέα.

Ετσι θα βοηθηθούμε και εμείς οι άσχετοι :107: αλλά θα είναι και ευκαιρία για μια συνάντηση φίλων του forum.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.263
Απάντηση: HD meeting για ..... ασχετους?

Οι παρουσιάσεις που γίνονται από το AVsite, είναι ανοικτές σε όλους. Μόνος περιορισμός για τους συμμετέχοντες είναι ο διαθέσιμος χώρος και μόνη απαίτηση, να γράψουν τις εντυπώσεις τους προς όφελος των υπολοίπων μελών.

Πάντως για γνωριμία με τον κόσμο της HD προβολής, τα εξειδικευμένα καταστήματα έχουν ανθρώπους με γνώση και εμπειρία, που παραδίδουν καθημερινά... ιδιαίτερα μαθήματα.
Είσοδος δωρεάν, έξοδος αναλόγως το κουτί! :142:

Reaction score
15.548

Ολοι ακούμε και διαβάζουμε για HD projectors αλλά πόσοι από εμάς έχουν δεί τέτοιο?

Κάθομαι τα βραδάκια και απολαμβάνω ταινία στον ξεπερασμένο προβολέα μου και αναρωτιέμαι ... μα καλά .. πόσο καλύτερο δλδ είναι το HD. Οι γνωρίζοντες λένε ... μέρα με την νύχτα η διαφορά.

Οπότε ρίχνω την ιδέα στους συντονιστές για μια συνάντηση για φίλους του AVsite που θέλουν να γνωρίσουν την μεγάλη HD εικόνα. Δεν μιλάω να μαζευτούν όλοι οι πορωμένοι πατερνακηδες :105: για ρυθμίσεις και κόντρες μηχανημάτων απλά, μια προβολή ενός σύγχρονου απέναντι ενός ξεπερασμένου προβολέα.

Ετσι θα βοηθηθούμε και εμείς οι άσχετοι :107: αλλά θα είναι και ευκαιρία για μια συνάντηση φίλων του forum.
Κωνσταντινε ειναι πολυ ωραιο αυτο που σκεφτηκες.....!!!
Πιστευω και ο Ανδρεας και ο Βαγγελης ειναι μεσα.......

Πιστευω οτι δεν θα σε κερδισει τοσο η αναλυση(λογο μεγεθος καδρου)αλλα οι βελτιωσεις των προβολεων σε αντιθεση.....

Και οπως ειπε και ο Δημητρης(max)"Είσοδος δωρεάν, έξοδος αναλόγως το κουτί!"

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Πρεπει να σας πω πως ο Κωστας ηρθε και με επιασε στην εκθεση και
μου ζητησε το παραπανω.
Και απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να υπαρχει μια μεριδα παιδιων τα
οποια εκσταζιαζονται με τα γραφομενα των "υποπτων" της κατηγοριας
αυτης αλλα...ειτε δεν τα καταλαβαινουν ολα, ειτε διψουν να μαθουν
ακομα περισσοτερα στο αντικειμενο.
Νομιζω πως στο χερι μας ειναι να τους προσφερουμε το αυτονοητο:126:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Παιδια, θελω να δωσουμε ιδιαιτερη σημασια σε αυτο το θεμα.
Ειχα και σχετικα τηλεφωνηματα.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Λοιπόν για να αναλάβω κάποια πρωτοβουλία και να ξεσκουριάσω ολίγον......

Προτείνω το Σάββατο που μας έρχεται, στις 15:00 να δούμε:
Α. Το νέο Pannasonic 3000
B. Τη 1η δημιουργία της Viewsonic στο Home Theater, Pro 8100
Γ. Τον Sony HW10 και στην Αθήνα.

Προσωπικά θα φροντίσω τα μηχανήματα να είναι ρυθμισμένα όσο το δυνατόν καλύτερα.

Προτείνω να μαζευτούμε οι 3 συντονιστές και να δώσουμε αυτη τη φορά την ευκαιρία να παραρευθούν ΜΟΝΟ νέα μέλη που δεν έχουν ξαναέρθει σε παρουσιάση.
Σκέφτομαι οτι θα ήταν ωραίο πέραν της θέασης ταινιών και Pattern να μιλήσουμε σε οτι τους απασχολεί, να λύσουμε τις απορίες (και τις φοβίες που πιθανόν έχουν) σχετικά με τον κόσμο της μεγαλης εικόνας.

Προτείνω να μιλήσουμε και να επεκταθούμε στα εξής θέματα σε novice επίπεδο:
Α. Πως και με τι κριτήρια επιλέγουμε προβολέα και οθόνη.
Β. Για τις αποστάσεις θέασης και είδος υλικού οθόνης.
Γ. Στο τι κάνουν τα ρυθμιστικά και πως παίζουμε μαζί τους
Δ. Τι δυνατότητες σύνδεσεων και μέσων υπάρχουν διαθέσιμες

Στο τέλος, με την μικρή εμπειρία μας, να τους προετοιμάσουμε και να τους ενημερώσουμε για τον ανταρτοπόλεμο που επακολουθεί με το έτερο ήμισι κατά τη παρουσία κάθε νέας ηλεκτρονικής συσκευής στο σπίτι και να τους παρουσιάσουμε τον πλέον κατάλληλο και επιτυχημένο εξοπλισμό αντιπερισπασμού.

H αρωγή και τυχόν παρουσιά του πλέον έμπειρου 2fast4U στο προηγούμενο θέμα απο πολλούς θα θεωρηθεί ως το σεμινάριο ορόσημο του έτους 2008 στον Ελληνικό χώρο.

Κύριοι συντονιστές συμφωνείτε με ημέρα και ώρα για να ανοίξουν οι συμμετοχές;

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.263
Απάντηση: Re: HD meeting για ..... ασχετους?

Στο τέλος, με την μικρή εμπειρία μας, να τους προετοιμάσουμε και να τους ενημερώσουμε για τον ανταρτοπόλεμο που επακολουθεί με το έτερο ήμισι κατά τη παρουσία κάθε νέας ηλεκτρονικής συσκευής στο σπίτι και να τους παρουσιάσουμε τον πλέον κατάλληλο και επιτυχημένο εξοπλισμό αντιπερισπασμού.
Εγώ αναλαμβάνω αυτό το κομμάτι του σεμιναρίου. Κανόνισε μόνο να κλείσεις το Σινέ-Αττικόν, γιατί προβλέπω μεγάλη προσέλευση. :142:

Σκέφτομαι οτι θα ήταν ωραίο πέραν της θέασης ταινιών και Pattern να μιλήσουμε σε οτι τους απασχολεί, να λύσουμε τις απορίες (και τις φοβίες που πιθανόν έχουν) σχετικά με τον κόσμο της μεγαλης εικόνας.

Προτείνω να μιλήσουμε και να επεκταθούμε στα εξής θέματα σε novice επίπεδο:
Α. Πως και με τι κριτήρια επιλέγουμε προβολέα και οθόνη.
Β. Για τις αποστάσεις θέασης και είδος υλικού οθόνης.
Γ. Στο τι κάνουν τα ρυθμιστικά και πως παίζουμε μαζί τους
Δ. Τι δυνατότητες σύνδεσεων και μέσων υπάρχουν διαθέσιμες
Για να μιλήσουμε σοβαρά, αυτά είναι ζητήματα που απασχολούν τους περισσότερους απ' όσους ασχολούνται με το αντικείμενο κι όχι μόνο τους εντελώς αρχάριους.

Στο AVsite έχουν γραφτεί πολλά και καλά σχετικά άρθρα, που βρίσκονται στο Ευρετήριο της κατηγορίας. Άποψή μου είναι πως πρόκειται για τεράστιο πλούτο πληροφοριών σχετικά με το αντικείμενο, που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον ελληνικό χώρο.

Δε σου κρύβω όμως, ότι από καιρό βρίσκεται στο μυαλό μου η ιδέα της δημιουργίας ενός ενοποιημένου οδηγού για τους αρχάριους, που να περιλαμβάνει όλα αυτά που αναφέρεις και μερικά ακόμη. Έχω μάλιστα σκεφτεί -εκτός από κείμενα- ο οδηγός αυτός να περιλαμβάνει και video επίδειξης, που να είναι επίσης διαθέσιμα on-line.

Το πρόβλημα είναι προφανώς ο όγκος της απαιτούμενης δουλειάς και η οργάνωση που θα απαιτηθεί. Ωστόσο η άποψή μου είναι πως αυτή θα ήταν η σωστότερη προσέγγιση, που θα άφηνε και μια παρακαταθήκη για όλα τα μέλη και όχι μόνο για τους ελάχιστους τυχερούς που θα μπορούσαν να παρευρεθούν. Εδώ είμαστε και το συζητάμε, αν θέλετε...

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Re: Απάντηση: Re: HD meeting για ..... ασχετους?

Εγώ αναλαμβάνω αυτό το κομμάτι του σεμιναρίου. Κανόνισε μόνο να κλείσεις το Σινέ-Αττικόν, γιατί προβλέπω μεγάλη προσέλευση. :142: ...

Όπως καλά γνωρίζουν όλοι πλέον μιλάμε για 10 άτομα τη φορά.
Να πω....οι δέκα πρώτοι.....οι δέκα πιο αρχάριοι.....οι δέκα με τις περισσότερς απορίες;
Οτι και αν είναι 10 ατομα συν εμάς νομίζω οτι γεμίζει ασφυκτικά ο χώρος στους προβολείς.

Πολύ σωστά αναφέρεις για το συσωρευμένο πλούτο γνώσεων στη βάση μας. Όμως η θεωρία ΠΑΡΕΑ με τη πράξη παίρνει άλλη διάσταση. Οσο και να διαβάζεις για τη "πτήση", τι να "λέει" άμα δεν μπεις σε αεροπλάνο.....

Περιμένω να μου επιβεβαιώσετε Ημέρα και Ωρα ή το αναβάλουμε για όποτε θέλετε και σας εξυπηρετεί.

Reaction score
50

Όπως καλά γνωρίζουν όλοι πλέον μιλάμε για 10 άτομα τη φορά.
Να πω....οι δέκα πρώτοι.....οι δέκα πιο αρχάριοι.....οι δέκα με τις περισσότερς απορίες;
Δεν ειναι 10 ... ειναι 9, καβατζώνω από τώρα την μια θέση :116:

Αν ειναι μέσα σε ΣΚ τότε προτίθομαι να έρθω και νωρίτερα αν μπορώ να προσφέρω κάποια βοήθεια (πχ να φέρω τις μπύρες :137: , γιατί από HD μαύρα μεσάνυχτα ... πιο μαυρα και από τον 10άρι που όλοι συζητάτε)

Reaction score
0

δεν ειναι 9 ειναι 8 ειμαι και γω μεσα εγω θα φερω τις γυναικες

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Σου μίλησε κανένας;
Τι πεταχτηκες πάλι σαν διαφυγούσα πορδή; :138:

Ούτε συντονιστής μου φαίνεσαι ούτε για "άσχετος"....:142:
Αμα δεν τα...χαιδεψεις οσο ειναι μικρα, κυριε Προεδρε, μετα μεγαλωνουν
και βγαζουν γλωσσα:137:

Reaction score
2
Χαιρετε...

Ειμαι και εγω ενας απο αυτους που θα ηθελαν να δουν:111: με τα ματια τους και να συμμετασχω στην "κοινοτητα" καθοτι στα μελλοντικα σχεδια μου, σκοπευω να κανω την μεγαλη κινηση...

Newbie newbie...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: HD meeting για ..... ασχετους?

Σου μίλησε κανένας;
Τι πεταχτηκες πάλι σαν διαφυγούσα πορδή; :138:

Ούτε συντονιστής μου φαίνεσαι ούτε για "άσχετος"....:142:
Κ. Λάμπρου (κοινώς φίλε Βαγγέλη), καλό, πολύ καλό!!!
Αν και δεν είμαι ούτε συντονιστής ούτε και αρχάριος θα χαιρόμουν πολύ αν γινόμουν δεκτός σε αυτό το event, διότι ποθώ διακαώς να δω τα ...κάλλη του περιβόητου 10άρη. Τώρα μάλιστα που είδα και τον μεγάλο του αδελφό (βλ. 80), ακόμη περισσότερο!
Και επί πλέον έχω μια πρόταση-παράκληση: να δείξετε οι επαΐοντες στους ...αρχάριους (εδώ συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου!), την στοιχειώδη ρύθμιση προβολικών με την βοήθεια patterns (Mr Voyiatzakis ???).
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

Κ. Λάμπρου (κοινώς φίλε Βαγγέλη), καλό, πολύ καλό!!!
Αν και δεν είμαι ούτε συντονιστής ούτε και αρχάριος θα χαιρόμουν πολύ αν γινόμουν δεκτός σε αυτό το event, διότι ποθώ διακαώς να δω τα ...κάλλη του περιβόητου 10άρη. Τώρα μάλιστα που είδα και τον μεγάλο του αδελφό (βλ. 80), ακόμη περισσότερο!
Και επί πλέον έχω μια πρόταση-παράκληση: να δείξετε οι επαΐοντες στους ...αρχάριους (εδώ συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου!), την στοιχειώδη ρύθμιση προβολικών με την βοήθεια patterns (Mr Voyiatzakis ???).
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Mε τέτοιο avatar (λάμπες και άλλα τερατώδη) ούτε άσχετος μου φαίνεσαι Γιώργο μου, ούτε Newbie.
Σε καταλαβα, χεχεχε σιγα μη ξέφευγες....

Ζητάς και απο τον Βογιατζάκη να είναι παρών.....μα είσαι με τα καλά σου;
Σαν να ζητάς απο τον τον Massa να ανοίξει σχολή οδήγησης και να εξηγεί σε 18χρονα τι κάνει ο συμπλέκτης. Ελεος....

Λοιπόν, επειδή εσύ θέλεις απλά να μπανίσεις τον 10ρη να δούμε απο ελεύθερες θέσεις και αν δεν συμπληρωθούν απο πραγματικά Newbies είσαι ο πρώτος επιλαχών.

Ακού ρε φίλε μου κάτι απαιτήσεις...., να θέλει κοτζαμ Π.Β. να του ρυθμίσει Brightness-contrast..... Σιγα ρε μη φέρουμε και τον Κ.Κ. να μας τσεκάρει την ιριδα.
Ρε που πάει ρε αυτός ο κόσμος......

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Γιατι δεν μπαίνουν οι φατσούλες;;;;
Θα παρεξηγηθούμε καταλάθος.....

Μάγεεεεεεεε, μαμώ την αγανάκτηση μου.....που σαι ρε;;;;
Θα σε μαγέψω με το στυλιάρι που θα φας........

Reaction score
0
Καλησπέρα και από μένα. Τελείως αρχάριος και εγώ, δεν έχω έρθει σε άλλη παρουσίαση, και είμαι έτοιμος να κάνω το βήμα από τον ιστορικό Infocus X1 στον ΗW10, τον οποίο διακαώς επιθυμώ να δω στην παρουσίαση πριν προχωρήσω στην αγορά !

Reaction score
0
Καλησπέρα!
Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να είμαι στην παρουσίαση.
Που θα είναι η πρώτη μου! (παρθενική) τι να κάνουμε, για όλλα υπάρχει η πρώτη φορά!

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Καλώς τα παιδιά.
Βρε, βρε κάτι λεβέντες....
Με κάνετε και αισθάνομαι σαν "ώριμη" κυρία κόκκινων φαναριών που δέχεται μαθητούδια απο σκασιαρχείο για την 1η τους φορά.

Σας υποδέχομαι με χαρά και σας παρουσιάζω τα κορίτσια που θα σας βάλουν στο βραχνά του έρωτα της μεγάλης οθόνης.
Υποδεχθείτε λοιπόν.....

Τη Λολίτα Viewsonic Precision Pro 8100.
Νέα, όμορφη και έτοιμη να την ανακαλύψετε....σε βάθος.

Η γνωστή αγαπημένη του Αμερικάνικου στόλου Panasonic PT-AE3000E μετα απο ένα face lift δέχεται και πάνω απο δύο κυρίους μαζί, για νέα ξαφαντώματα.

and last but not least.... το πολυναμενόμενο μωρό Sony VPL-HW10 μετα απο μια αρπαχτή βίζιτα που έκανε στη Θεσαλλονίκη, περιμένει κυρίους για νέα κόλπα στην πρωτεύουσα.

Αν μου επιτρέπεται, δεν είναι υπερβολή να σας δηλώσω, σαν η πιο έμπειρη απο όλες, οτι τα κορίτσια αυτό το Σαββάτο θα σας αφήσουν άφωνους....
Μην το χάσετε.

Are you ready boys?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale