HD videocamera

Reaction score
0
Καλημερα σε ολους.Θα ηθελα την βοηθεια σας για μια αγορα για βιντεοκαμερα διοτι περιμενω ενε νεο μελος στην οικογενεια συντομα και θελω να αποθανατισω ολες αυτες τις ζωης.Καταρχην με ενδιαφερει να ειναι HD εχω τηλεοραση fullHD,Popcorn hour a-110 για την αναπαραγωγη στην τηλεοραση,υπολογιστη φυσικά.Τωρα εχω διαβασει μερικα αρθρα σας για το AVCHD οτι ειναι δυσκολο σε επεξεργασια.Προσφατα πηρα μια SONY HDR-CX105E απο ενα φιλο για δοκιμη .Σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου δεν με ενθουσιασε σε φως ημερας καλη.Τωρα παρατηρησα οτι στην καρτα μνημης αποθηκευονται σε κλιπακια ,σε σκηνες δηλ καθε φορα που τραβας ενα κομματι,αυτα αργοτερα ενωνονται σαν μια ενιαια ταινεια ή οχι με το προγραμμας που περιελαμβανεται στο κιτ.Οι καμερες με σκληρο εχουν περισσοτερες πιθανοτητες βλαβης λογω του δισκου ή οχι?λιγοτερη διαρκεια μπαταριας η οχι?.Η καμερα που θα αγορασω θελω να μην ξεπερναει τα 800 ευρω.Σας δινω καποια μοντελα να μου πειτε την γνωμη σας.
SONY HDR XR 200E
Canon HG20
ή οτιδηποτε αλλο νομιζετε
Ευχαριστω

Reaction score
0
Απάντηση: HD videocamera

Δοκιμασα ενα προγραμμα tsmuxer για να τα κανω ενα ενιαιο αρχειο και μετα το μετεφερα στο popcorn για αναπαραγωγη μερικες φορες υπηρχε επιβραδυνση ,οχι ομως παντα.Τα αρχεια που ενωσα εχουν την ιδια αναλυση.Υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα για να τα ενωσω?Επισης μπορω να τα τοποθετησω σε δισκο χωρις μετατροπη και να αναπαραγω μεσω blue ray player οπως το samsung BD-P4600,Sony BDP-S560B Blu-Ray Player,philips bdp 7500???Δηλ. αφου τα ενωσω ολα τα αρχεια θα τα διατηρω σε σκληρο δισκο,ή θα τα κανω κατευθειαν αναπαραγωγη σκληρος με συνδεση Blue ray player ή εγγραφη σε blue ray disc .Παντως το πρωτο με συμφερει οικονομικα νομιζω.Μια βοηθεια κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0

Πολύ πρόσφατα απέκτησα την Handycam HDR-XR520VE και επειδή διαπίστωσα (σε σχέση με την αρχαία Hi8 που είχα και την παράτησα πριν χρόνια) οτι εγγράφει κλιπάκια που μετά πρέπει να τα ενώσεις. Δοκίμασα το tsMuxeR που ανέφερες και διαπίστωσα οτι κάνει καλούτισκη δουλειά αλλα προς το παρόν τουλάχιστον κατέληξα στο SonyVegas pro 9 που τα κάνει όλα. Και ενώνει οτι θέλεις αλλά και προσθέτεις εφέ , transitions, ήχο και ότι άλλο βάζει ο νους σου. Δοκίμασα Pinnacle, Premiere, Corel αλλα νομίζω το πιο βολικό για μένα τουλάχιστον ειναι το Vegas.

Reaction score
3

Αν και δεν έχω, αλλά σκέφτομαι να πάρω κι εγώ, θα σου πρότεινα την Sony XR200 αν σε ενδιαφέρει βέβαια ο 5.1 ήχος της.
Να ξέρεις ότι η Sony μέχρι τις 16/1/10 έχιε το πρόγραμμα απόσυρσης παλιάς βιντεοκάμερας (άσχετα από το αν δουλεύει ή όχι) και έχεις έκπτωση από 50 - 105€ ανάλογα το μοντέλο. Για την XR200 είναι στα 100€ οπότε θα πάει γύρω στα 835.

Από την άλλη η συγκεκριμένη Canon που αναφέρεις (HG20), όπως λέει στην ιστεσελίδα της
υπερτερεί στην ταχύτητα εγγραφής με 24Mbps αντί 16 ή 17 που έχει η Sony και γράφει και στα 25p (progressive) σε αντίθεση με τις περιοσσότερες που κυκλοφορούν στην αγορά που γράφουν στα 25i (intelaced).

Τέλος θα συμφωνήσω απόλυτα με τα όσα σου γράφει ο wizz.

Reaction score
0
Καλημερα σε ολους.Θα ηθελα την βοηθεια σας για μια αγορα για βιντεοκαμερα διοτι περιμενω ενε νεο μελος στην οικογενεια συντομα και θελω να αποθανατισω ολες αυτες τις ζωης.Καταρχην με ενδιαφερει να ειναι HD εχω τηλεοραση fullHD,Popcorn hour a-110 για την αναπαραγωγη στην τηλεοραση,υπολογιστη φυσικά.Τωρα εχω διαβασει μερικα αρθρα σας για το AVCHD οτι ειναι δυσκολο σε επεξεργασια.Προσφατα πηρα μια SONY HDR-CX105E απο ενα φιλο για δοκιμη .Σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου δεν με ενθουσιασε σε φως ημερας καλη.Τωρα παρατηρησα οτι στην καρτα μνημης αποθηκευονται σε κλιπακια ,σε σκηνες δηλ καθε φορα που τραβας ενα κομματι,αυτα αργοτερα ενωνονται σαν μια ενιαια ταινεια ή οχι με το προγραμμας που περιελαμβανεται στο κιτ.Οι καμερες με σκληρο εχουν περισσοτερες πιθανοτητες βλαβης λογω του δισκου ή οχι?λιγοτερη διαρκεια μπαταριας η οχι?.Η καμερα που θα αγορασω θελω να μην ξεπερναει τα 800 ευρω.Σας δινω καποια μοντελα να μου πειτε την γνωμη σας.
SONY HDR XR 200E
Canon HG20
ή οτιδηποτε αλλο νομιζετε
Ευχαριστω
JVC Everio GZ-HM400

http://xxx.avclub.gr/forum/showthread.php?t=49018&page=2

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ