HDD MP3 Player για το αυτοκίνητο

Reaction score
5
Λοιπόν. Εχω το εξής πρόβλημα. Στο αυτοκίνητο επειδή η πηγή μου δεν παίζει mp3 (Pioneer DEX-P90RS) εχω ένα Dension DMP3a.
Αυτό το πραγματάκι ειναι παααρα πολύ εξυπηρετικό και όμορφο. Του βάζει εναν οποιονδήποτε IDE δίσκο, γεμάτο mp3, εχει δικιά του οθονίτσα για να κάνεις browsing στα αρχεία, το κοτσάρεις στο AUX της πηγής και είσαι κομπλέ.

Το θεμα ειναι ομως οτι η οθονίτσα που κανεις το browsing, η οποία ειναι ξεχωριστή απο το κυρίως σώμα του Dension, έχει πολλά προβλήματα και συνεχώς καιει γραμμές στην οθονη. Πάει το display σε ηλεκτρολόγο, το ανοιγει, το παιδεύει λίγο, μετα από ενα μήνα τα ίδια.

Επειδη φως δεν βλέπω, έχετε υπόψιν σας κανα αντιστοιχο μηχάνημα; Θα πρέπει να ειναι αυτόνομος player και να μην ειναι κανα IPOD ^_^

Αν ξερει κανεις τιποτα ας βοηθησει παρακαλω. καιγομαι!

Reaction score
49
Tον Αντώνη (που εισάγει τα Dension) τον έχεις ρωτήσει αν υπάρχει από την "μαμά" κάποια λύση??
Αν δεν τον γνωρίζεις προσωπικά, μπορώ να του μιλήσω εγώ!

Reaction score
5
Tον Αντώνη (που εισάγει τα Dension) τον έχεις ρωτήσει αν υπάρχει από την "μαμά" κάποια λύση??
Αν δεν τον γνωρίζεις προσωπικά, μπορώ να του μιλήσω εγώ!
καλα...περαστικά μου.τωρα θυμηθηκα να το δω αυτό. τεσπα

του είχα δώσει του Αντώνη το display και μου ειπε οτι σε 2-3 βδομαδες θα το είχε πίσω. πέρασαν μήνες στην κυριολεξία, δεν απανταγε στο κινητό.
το display υποτίθεται οτι το είχε στείλει Ουγγαρία, στην Dension για να το φτιαξουν εκεί.

Τελικά ύστερα απο μερικούς μήνες, με παιρνει απο άλλο κινητό για να μου πει οτι εχει ενα email με την λύση στο πρόβλημά μου το οποίο ακομα περιμενω να μου στείλει. Αυτά... δεν του εχω εμπιστοσυνη μεταξύ μας.

Reaction score
49
Σε ενδιαφέρει να το κοιτάξω ως προς αυτό το επίπεδο?
Ή τελικά να ψάξουμε για άλλη λύση (όπως λες στο αρχικό μήνυμα....)?

Reaction score
5
Δεν ξέρω αν αξίζει. Αυτή η οθόνη με έχει παιδέψει πολύ. Την έχω αλλαξει ήδη 3 φόρες. Την 3η σταματησα να την αλλαζω και την πήγα σε ηλεκτρολόγο οπως εγραψα και στο πρώτο ποστ την εφτιαξε για να ξανακαεί.

Λογικά θα εχουν πρόβλημα ολα τα displays. Γι' αυτό σκέφτηκα να πάω σε άλλη λύση γιατι με το dension δεν εχω πρόβλημα.

Αν εχεις πάντως προσωπικές σχέσεις με αυτόν και έχει κατι να προτίνει αλλα να ειναι σίγουρο, θα κατέβει το αμαξι σε διαγωνισμί και θα γινω ρόμπα με τις καμμενες γραμμές, ας το πει και βλέπουμε.

thanks ;)

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Την έχω δει κι εγώ τη συγκεκριμένη οθόνη, είναι κρίμα γιατί χαλάει όλη τη "φάτσα" ... :(

Reaction score
7.089
Αξιζει τοση ταλαιπωρια? Μα γιατι δεν αγοραζεις ενα νεο radiocd με δυνατοτητα mp3 αλλα και usb in.

Reaction score
5
Αξιζει τοση ταλαιπωρια? Μα γιατι δεν αγοραζεις ενα νεο radiocd με δυνατοτητα mp3 αλλα και usb in.
Γιατί αυτή την στιγμή έχω το Pioner DEX-P90RS που μαζί με το DSP του, το DEQ-P90 μου κόστισαν 2300€.
Επιπλέον έχω 140gb mp3. για να πάνε σε CD είναι αδύνατον. ποτέ δεν ξέρω τι θα με πιάσει να ακούσω.
:smoking::smoking:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.874
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.