hdmi διασύνδεση

Reaction score
0
Re: Απάντηση: hdmi διασύνδεση

Η σειρά 5χχχ ati όντως περνάει νεα formats αλλά θέλει και power dvd 10για να τα περάσει bitstream.
"Νοείται" HTPC χωρίς το τελευταίο Powerdvd ή τα τελευταία free codecs;
Αν και οι εταιρείες καρτών γραφικών (από όσα νομίζω) καλυτερεύουν τον ήχο των καρτών όχι για τις ταινίες όσο για τον ήχο των παιχνιδιών.

Στο pc δεν πρόκειται ποτέ να γίνει decoding της προκοπής , οχι γιατί δεν μπορούν , αλλά γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.
Ποιοι δε θέλουν;

Μα είχα την εντύπωση πως το pc ήταν πιο "ευέλικτο" στην εξέλιξη του ψηφιακού ήχου, καθώς υπάρχουν τόσοι που φτιάχνουν free codecs ή σπάνε και μοιράζουν δωρεάν τα κλειδωμένα.

Οι υπόλοιπες homentertainment συσκευές, όλες "μικροί υπολογιστες" δεν είναι; Από τα dvd να αρχίσουμε; Να πάμε στα mediaplayers.... Και οι AVR σήμερα μίνι υπολογιστές δεν είναι;
Τα firmware update τους τη λογική των υπολογιστών δεν ακολουθούν;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: hdmi διασύνδεση

Τελοσπάντων αγαπητέ , μη δίνεις περισσότερηη σημασία - δεν αξίζει ενασχόληση με καταστάσεις σαν και του ευερέθιστου... πώς τον λέγανε παλιά στα κόμικς του "Ντομινό" τη δεκαετία του 60-70.. "ζοχάδα".. "ζοχαδιασμένο"?(ζοχάδες=έξαρση αιμορροϊδων)

Eπειδή η επιφύλαξή μου έχει να κάνeι με την ATI κι όχι με τις γνώσεις κανενός, η εμπειρία με έχει διδάξει ότι η ati δεν ακριβολογεί.... θυμούμαι π.χ. στη 2600 ή τη 2900 υπόσχονταν να φτιάξει σύντομα το patch για τον ήχο των hdmi εξόδων της.. και τελικά έβγαλε νέες σειρές καρτών παρά έφτιαξε το patch
Δεν εμπιστεύομαι την ΑΤΙ σε αυτά που λέει. Είναι όμως φτηνή και την αγοράζω. Και περιμένω την απάντηση από κάποιο ΕΜΠΕΙΡΟ που δοκίμασε την κάρτα ΑΤΙ της σεράς 5 και είδε/άκουσε πως υπάρχει πραγματικά HD DTS κλπ

Αν λοιπόν ο προσφερθείς για απάντηση έλεγε: Ναι τη δοκίμασα την κάρτα και έχει πραγματκό HD DTS , τότε το ζήτημα θα τελείωνε. Θα έπαιρνα την απάντηση που ζητούσα. ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ και τη επανέλαβα, μήπως μπορεί να τη δώσει κάποιος άλλος.

Κατά συνέπεια δεν αμφισβήτησα τις γνώσεις σε αυτά ή άλλα του προσφερθέντα δυσαρεστημένου συνομιλητή.

Αλλά δηλώνω και πως δε με ενδιαφέρουν οι γνώσεις του - ούτε τις αξιολογώ. Μου είναι λίγο αδιάφορο αυτό. Λυπάμαι που το λέω. αλλά αναγκάζομαι.

Με ενδιαφέρει απάντηση από κάποιον που δοκίμασε την κάρτα και είδε πως όλα είναι ΟΚ. ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.. ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΛΠ.
Φιλαράκ, έτσι που μιλάς και προσβάλλεις δεν σε βλέπω να παίρνεις πολλές απαντήσεις, πόσο μάλλον όταν σου τα δίνουν μασημένα και δεν τα καταλαβαίνεις.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: hdmi διασύνδεση

Λίγη ηρεμία και σύνεση δεν θα έβλαπτε..

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: hdmi διασύνδεση

Φιλαράκ, έτσι που μιλάς και προσβάλλεις δεν σε βλέπω να παίρνεις πολλές απαντήσεις, πόσο μάλλον όταν σου τα δίνουν μασημένα και δεν τα καταλαβαίνεις.
Κάνε μου μια χάρη...
μην απαντάς σε ερωτήματά μου - μη κολλάς απαντήσεις σου σε άρθρα που ανοίγω.
΄
Σε έχω αξιολογήσει σαν συζητητή (όχι σαν κάτοχο γνώσεων) και σε έχω απορρίψει. Απλά πράγματα.

Reaction score
0

Λίγη ηρεμία και σύνεση δεν θα έβλαπτε..
Δεν υπάρχει κανένας που διαφωνεί στην έκφραση γνώμης σου.

Αλλά από την άλλη, δε μπορεί να μείνει αναπάντητη η πρόκληση του συγκεκριμένου. Πρέπει να μάθει να συνδιαλέγεται δημόσια.
Σπίτι του με τα παιδιά του, μπορεί να λέει ότι θέλει κι όπως το θέλει. Στο δημόσιο χώρο θα εισπράττει πάντα την αμοιβή των πράξεών του. Δε θα του το χαρίζουνε!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Nα το λήξουμε εδω;
(Αππαντησες,σου απάντησε κρίμα είναι ν ανοίγουν νέα κοσκινάκια).

Πάντως όσον αφορά το θέμα της αποκωδικοποιήσης όσοι έχουν απ την 4600 και πάνω έχουν και dd true,dts hd-ma χωρίς προβλήματα.
Ψάξτο λίγο στο avforums και στο avs,μιας και αυτή την στιγμή μου είναι κάπως δύσκολο λόγω του ότι είμαι στην δουλειά.

Ή άνοιξε και ένα αντίστοιχο θέμα στην κατηγορία με τους υπολογιστές για να το δούν και όσοι δεν κοιτάνε στην κατηγορία που μιλάμε τώρα.

Reaction score
0

.. δεν σε βλέπω να παίρνεις πολλές απαντήσεις,....
Εγκυκλοπαιδικά, ποιος σου είπε πως βασίζεται κάποιος στις απαντήσεις αρκετών εδώ μέσα - τόσων που να βγαίνει και κανόνας / χαρακτηρισμός και για το φόρουμ;

Υπάρχουν κι άλλα φόρα, ελληνικά και ξένα. Το ψάχνει κάποιος αρκετά - όχι μόνο εδώ μέσα. Τα παλαιότερα χρόνια, επισκεπτόμενος αυτό το φόρουμ, μου είχε δημιουργηθεί ένα αίσθημα εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας, γνώσης των ανθρώπων που έμπαιναν εδώ μέσα. Δυνατά στοιχεία που μαζεύουν κόσμο, ανεβάζουν το όνομα του φόρουμ.

Τον τελευταίο καιρό βλέπω πως έχουν αραιώσει οι άνθρωποι που γνωρίζουν - ή συνδιαλέγονται μόνο με άλλους που έχουν αναπτύξει δεσμούς γνωριμίας - φιλίας.

Βλέπω επίσης πως έχει έλθει κι εγκατασταθεί μια νέα φουρνιά χρηστών του φόρουμ, ημιμαθών, μη διαλεκτικών, ακόμα και ιζημάτων του δικτυακού βαρελιού.

Αντε να βγάλεις άκρη με αυτούς!

Θέλεις να με ρωτήσεις πού σε κατατάσσω;

Reaction score
0

Nα το λήξουμε εδω;
(Αππαντησες,σου απάντησε κρίμα είναι ν ανοίγουν νέα κοσκινάκια).

Πάντως όσον αφορά το θέμα της αποκωδικοποιήσης όσοι έχουν απ την 4600 και πάνω έχουν και dd true,dts hd-ma χωρίς προβλήματα.
Ψάξτο λίγο στο avforums και στο avs,μιας και αυτή την στιγμή μου είναι κάπως δύσκολο λόγω του ότι είμαι στην δουλειά.

Ή άνοιξε και ένα αντίστοιχο θέμα στην κατηγορία με τους υπολογιστές για να το δούν και όσοι δεν κοιτάνε στην κατηγορία που μιλάμε τώρα.
Εντάξει, δεν πρόκειται να σκαλώσουμε στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Όταν έλθει η ώρα να αλλαχτεί η κάρτα γραφικών (συνάρτηση του και του οικονομικού) , θα δούμε τοτε ποια κάρτα γραφικών δίνει πραγματικό hd-dts κλπ, μέχρι τότε θα έχουν βγει άλλες 23 σειρές καρτών της ΑΤΙ, οπότε θα χρειαστεί να ξαναρωτήσουμε στο φόρουμ (στο υποφόρουμ του htpc).

Προς το παρόν, οι πραγματικές συνθήκες που δημιούργησαν το άρθρο, ήταν το αν δίνει ποιοτικό ήχο ή διασλύνδεση hdmi της ati 3870 - καθώς στα τεχνικά χαρακτηριστικά της έγραφε και για 5.1!

Στη δοκιμή φάνηκεε πως δίνει 5.1. "της πλάκας" , με βάση το άκουσμα του αυτιού - και σε σύγκριση με το 5.1 που έδινε η onboard 5.1 κάρτα ήχου ενός mb Asus p5b Premium Edition - που είναι "ΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ" (έναντι της ΑΤΙ 3870)

Κι ακόμα αιωρείται το ερώτημα: είναι αξιόπιστα αυτά που γράφει η ΑΤΤΙ στα τεχνικά χαρακτηριστικά των καρτών της;

Για μεν τα οπτικά αποτελέσματα, υπάρχουν τα διάφορα ανεξάρτητα sites με benchmarks που παρέχουν χρήσιμη πληροφόρηση. Δε θυμάμαι αν στα benchmarks αυτά, περιλαμβάνουν και τις δυνατότητες του ήχου. ίσως τα παλαιότερα να μην είχαν πληροφόρηση. Εφόσον τώρα οι κάρτες γραφικών μεταφέρουν και ήχο - που απασχολεί τους χρήστες, εκτιμώ πως τα νέα benchmarks θα αξιολογούν και αυτό. Θα το δούμε!.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: hdmi διασύνδεση

Κάνε μου μια χάρη...
μην απαντάς σε ερωτήματά μου - μη κολλάς απαντήσεις σου σε άρθρα που ανοίγω.
...
Αρχικά μου ζητάς να μη σου απαντάω (λογικό από τη μια, αφού δεν τα πολυκαταλαβαίνεις), και ύστερα μου ζητάς να σου απαντήσω ("που με κατατάσσεις"). Αυτοαναιρείσαι.

...Σπίτι του με τα παιδιά του, μπορεί να λέει ότι θέλει κι όπως το θέλει....
Από την άλλη, συνεχίζεις να προκαλείς εμπλέκοντας άσχετους. Έτσι εννοείς εσύ τη συνδιαλλαγή;

Εγκυκλοπαιδικά, ποιος σου είπε πως βασίζεται κάποιος στις απαντήσεις αρκετών εδώ μέσα - τόσων που να βγαίνει και κανόνας / χαρακτηρισμός και για το φόρουμ;
Αυτό ειλικρινά δεν το κατάλαβα, αρχίζω να το χάνω και γω μου φαίνεται...

Τον τελευταίο καιρό βλέπω πως έχουν αραιώσει οι άνθρωποι που γνωρίζουν - ή συνδιαλέγονται μόνο με άλλους που έχουν αναπτύξει δεσμούς γνωριμίας - φιλίας.
Όλοι εδώ είναι, απλά οι άνθρωποι που γνωρίζουν συνδιαλέγονται με ανάλογους, και δεν κάθονται να ταίσουν τα trolls ή να εκπαιδεύσουν newbies (εκτός εξαιρέσεων σαν την ατυχή δική μου).

Βλέπω επίσης πως έχει έλθει κι εγκατασταθεί μια νέα φουρνιά χρηστών του φόρουμ, ημιμαθών, μη διαλεκτικών, ακόμα και ιζημάτων του δικτυακού βαρελιού.

Αντε να βγάλεις άκρη με αυτούς!

Θέλεις να με ρωτήσεις πού σε κατατάσσω;
Φοβάμαι ότι δεν πληροίς τις προυποθέσεις για να κατατάξεις ούτε τομάτες, δεν θα σου κάνω εγώ την τιμή.

Μπορείς τώρα να συνεχίσεις το thread σου. Δε θα ασχοληθώ άλλο με την περίπτωσή σου.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: hdmi διασύνδεση

Μπορείς τώρα να συνεχίσεις το thread σου. Δε θα ασχοληθώ άλλο με την περίπτωσή σου.
ok επειδή θέλω να σπάσω λίγη πλάκα (μόνο με την περίπτωσή σου, ζητώντας προκαταβολικά συγνώμη από τους υπεύθυνους του χώρου - μόνο για μια φορά)...

δε ρώτησες για το πού σε κατατάσσω!
γιατί;

υγ. τα ελάχιστα που πρέπει να κάνεις είναι:

1. να είσαι ευγενικός
2. να είσαι με καλή θέληση
3. να συμβάλλεις δημιουργικά σε κάθε συζήτηση
4. να αποφεύγεις να ρίχνεις λάδι στη φωτιά. και να την άναψε ο άλλος (αν το αντιλήφθηκες έτσι) εσύ, όντας έμπειρος, καλλιεργημένος στο διάλογο, επιθυμώντας να βιηθήσεις, κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Συνεχίζεις να συμβάλλεις θετικά. Αυτό το μαθαίνουν στα παιδιά μέχρι την ΣΤ' Δημοτικού. Εσύ δεν το έμαθες;

Εξετάζοντας κάποιος τα κείμενά σου, στο άρθρο αυτό, διάχυτη του είναι η αίσθηση για τον αρθρογράφο πως δυσκολεύεται να αντιληφθεί το γραπτό λόγο άλλου, πως δυσκολεύεται ο αρθρογράφος να αποδώσει ορθά αυτό που γνωρίζει, άτομο έμπλεο εσωτερικών συγκρούσεων, ο κλασσικός κατσαβιδάκιας κολλητηράκιας βοηθός ραδιοτεχνιτο-εργαστηρίου.... ούτε καν απόφοιτος Λυκειακής τεχνικής εκπαίδευσης! Άλλο το κολητηρι ή το κατσαβίδι, άλλο το να ανοίγεις και να μεταφέρεις τα κουτιά κάποιου εμπορικού A/V κι άλλο το να γράφεις δημόσια, σε δημόσιο φόρουμ.

θα δαγκώνεις τη γλώσσα συνέχεια!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.659

Φθάνει ρε παιδιά, έλεος!

Reaction score
0

Φθάνει ρε παιδιά, έλεος!
οκ , του τάπα ενα χεράκι (βαρύ χεράκι δηλαδή) και ΤΕΛΕΙΩΣΑ.
Δέστο από την κωμική πλευρά του θέματος.

Reaction score
29.556

Νομίζω οτι το παρακάνατε και οι δυό σας.
Σαν κάτι γνωστούς μου στο ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ , που το ψιλοκάνανε μπάχαλο.
Αλλά αυτοι οι δυο μια ζωη τις ιδιες αηδίες κάνουνε.

Reaction score
0

Νομίζω οτι το παρακάνατε και οι δυό σας.
Σαν κάτι γνωστούς μου στο ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ , που το ψιλοκάνανε μπάχαλο.
Αλλά αυτοι οι δυο μια ζωη τις ιδιες αηδίες κάνουνε.
Για την επαναφορά στην πληροφόρηση (αλλά με την προϋπόθεση/ευχή να μη χωθεί ξανά ο ξερόλας), αγοράστηκε μια Gigabyte ATI 5670 και σεταρίστηκε. Όντως, κι αφού εγκατασταθεί το λογισμικό ATI hdmi από το δικτυακό τόπο της Realtek.com , προκύπτουν οι ενδείξεις 5.1 ή 7.1 με υποστηριζόμενα τα φορμάτ HD-DTS κλπ. (στα 176 κι όχι στα 192 όμως). Στις ρυθμίσεις ήχου του PowerDVD10 Ultra επιλέχτηκαν τα αντίστοιχα - και το ακουστικό αποτέλεσμα κρίθηκε καλό - όχι άριστο/υπήρχαν μεγαλύτερες προσδοκίες για το κάτι άλλο στο άκουσμα.

Tεσταρίστηκε στο Hot Tub Time Machine (στα ρώσικα) σαν blue ray rip και στο Alice in Wonderland σαν mkv. Αυτά ήταν διαθέσιμα τη δεδομένη στιγμή.

Δεν άναψε όμως κάποια ένδειξη στην οθόνη του ενισχυτή pioneer vsx-520, για hd-dts. (υπόψη πως συνδ'εθηκαν με καλώδιο hdmi 1.4, οπότε μήπως υπάρχει εδώ κάποια προγραμματιστική αδυναμία)

Αντίθετα, και τα 2 παραπάνω αρχεία, όταν παίχτηκαν με το Videolan ή το K-Lite MediaPlayer, τότε φάνηκε στην οθόνη του ενισχυτή η ένδειξη DTS, με υποδεέστερο όμως ήχο από ότι όταν παίχτηκαν με το PowerDVD 10 Ultra. Θα πειραματστώ κι άλλο με τις ρυθμίσεις εξόδου ήχου τους.

Με το The Kmplayer v.1433 ... τα παραπάνω αρχεία κολλούσαν συνέχεια, γιa πρώτη φορά το mkv. Μάλλον η ρύθμιση του ήχου να βγαίνει διαμέσου του PowerDVD (δε θυμάμαι πως περιγράφεται ακριβώς στις ρυθμίσεις αυτό το φίλτρο) συνέβαλε σε αυτό.

Με λίγα λόγια, τουλάχιστον στις ταινίες, εκτιμώ πως θέλει ακόμα δρόμο η ΑΤΙ στο να φτιάξει ΑΡΙΣΤΟ ΗΧΟ διαμέσου της hdmi της.
Για τον ήχο στα παιχνίδια - δεν έχω ιδέα.

Σο μεταξύ παράγγειλα και μια Gigabyte Ati 5750 Silent (για άλλο σύστημα), οπότε θα δείξει κι άλλο η κατάσταση.

Το καλό, πως δε θέλουν χωριστό πρόσθετο ρεύμα (η 5670 σίγουρα) και δε ζεσταίνονται. Ούτε έχουν θόρυβο (η 5670, γιατί η άλλη είναι silent)

Reaction score
0

οκ , του τάπα ενα χεράκι (βαρύ χεράκι δηλαδή) και ΤΕΛΕΙΩΣΑ.
Δέστο από την κωμική πλευρά του θέματος.
Ξέχασα να επισημάνω και την έντονη παρουσία καταστάσεων, που παραπέμπουν ευθέως σε κλασική - καραμπινάτη δυσλεκτική περίπτωση.

Τζάμπα διάγνωση, με πολλά αναμενόμενα οφέλη.

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Απάντηση: hdmi διασύνδεση

Ξέχασα να επισημάνω και την έντονη παρουσία καταστάσεων, που παραπέμπουν ευθέως σε κλασική - καραμπινάτη δυσλεκτική περίπτωση.

Τζάμπα διάγνωση, με πολλά αναμενόμενα οφέλη.

Μόλις δεχθήκατε warning.
Η επόμενη κίνησή μου θα είναι infraction αν συνεχίσετε με το ίδιο ύφος.
Είναι απαράδεκτο ο οποιοσδήποτε διάλογος να καταλήγει σε χαρακτηρισμούς.....

Ελπίζω να μη χρειαστεί να επέμβω πάλι

Reaction score
0

Μόλις δεχθήκατε warning.
Η επόμενη κίνησή μου θα είναι infraction αν συνεχίσετε με το ίδιο ύφος.
Είναι απαράδεκτο ο οποιοσδήποτε διάλογος να καταλήγει σε χαρακτηρισμούς.....

Ελπίζω να μη χρειαστεί να επέμβω πάλι
Σας έχω δώσει σε προσωπικό την άποψή μου στο ζήτημα - δε χρειάζεται να το αναλύσω δημόσια.

Βεβαίως υπήρξε πρόβλημα - αλλά όχι με ευθύνη μου.

Σε κάθε περίπτωση αγνοώ την "προειδοποίηση". Δικαίωμά σας να την επιβάλλετε (δικό σας είναι το φόρουμ), δικαίωμά μου να την αγνοήσω εφόσον δεν πείσθηκα για το δίκαιο της πράξης.

Εκτιμώ πως το όφελος από αυτήν την περίπτωση, πως θα λιγοστέψουν μελλοντικά "ενάρξεις" ερίδων και χαβαλετζήδικων καταστάσεων, από υποψήφιους αρθρογράφους, καθώς θα ξέρουν πως τους περιμένουν στη γωνία για να τους βάλουν στη θέση τους.. με όχι τόσο συμβατικό τρόπο - είναι αλήθεια!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: hdmi διασύνδεση

Σε κάθε περίπτωση αγνοώ την "προειδοποίηση".
Eγώ θάλεγα να την λάβεις σοβαρά υπ οψιν, αν θές να συνεχίσεις να γράφεις στο AVSITE.GR.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: hdmi διασύνδεση

Eγώ θάλεγα να την λάβεις σοβαρά υπ οψιν, αν θές να συνεχίσεις να γράφεις στο AVSITE.GR.
Δεν χρειαζόταν να το πεις. Κι ότι δε χρειάζεται πάει στα άχρηστα!

Θα σε ξαναδιαβάσω αν γράψεις κάτι χρήσιμο, μέσα στο πλαίσιο των συζητούμενων. Τα άχρηστα τα προσπερνώ στο πιτσφιτίλι!

---------- πάρε κι αυτά για να έχεις δουλειά:

Δε σου έχουν μάθει οι γονείς σου να μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά;

Θυμήσου τουλάχιστον αυτό το χρήσιμο - παρακαταθήκη των γονέων σου!

Υπόψη πως στο flame είμαι άσος. Αν θέλουν οι υπεύθυνοι του χώρου ας φτιάξουν ένα υποφόρουμ με τέτοιο τίτλο, και πάμε να συνδιαλεχθούμε. αλλιώς η συζήτηση θα οδηγηθεί εκτός πλαισίων αυτού του φόρουμ - που εγώ το σέβομαι ενώ εσύ δεν το σέβεσαι, Σαν τη μουσίτσα που χώνεται για ανακάτεμα! Αν το γράψω αυτό, τότε ο admin θα παρέμβει πάραυτα. Αυτό θέλεις τελικά; (Σημ, για τους admin: η χαρακτηριστιή φράση παρατέθηκε για τις ανάγκες της συζήτησης - δε χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο ομιλητή)

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: hdmi διασύνδεση

Είναι προφανές πως, ως μέλος testit έχετε δεχθεί infraction για "Μη συμμόρφωση προς συστάσεις/υποδείξεις".
Οι λόγοι προφανείς.....

Μπορώ να προσπεράσω πολλά από όσα έχετε γράψει στα κείμενά σας. Μπορώ να ζήσω ακόμα κι αν γράφετε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας τις υποδείξεις μας, μπορώ να χαμογελώ ακόμα κι αν μου την πέφτετε με χαρακτηρισμούς στα πμ σας......

Όμως δεν μπορώ με τίποτα να προσπεράσω μια φράση σας που έχει επαναληφθεί 2 φορές. Μια προς μέλος του φόρουμ και μια προς supermoderator.....
Μιλάω για αναφορά σας στην οικογένεια του συνομιλητή σας....
Όπως πχ εδώ:

Δε σου έχουν μάθει οι γονείς σου να μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά;

ή πιο πριν, εδώ:

testit said:
Σπίτι του με τα παιδιά του, μπορεί να λέει ότι θέλει κι όπως το θέλει.

Ειλικρινά, σας το αναφέρω εδώ και πάρτε το όπως θέλετε.
Την επόμενη φορά που θα πιάσετε στο στόμα σας και στα κείμενά σας, οικογένειες συνομιλητών σας, εγώ προσωπικά θα σας κάνω δωράκι μόνιμο ban από το φόρουμ μας.

Πέρα από άνανδρο (αμφιβάλλω πολύ αν έχετε το θράσος να το πείτε αυτό σε live κουβέντα, φάτσα κάρτα με τον συνομιλητή σας, γιατί θα τρώγατε πολύ ξύλο) είναι από τα πλέον αντιαισθητικά και αηδιαστικά επιχειρήματα.
Ούτε καν επιχειρήματα......

Δεν με νοιάζει αν θα το δείτε ως απειλή, ή ως προειδοποίηση ή όπως αλλιώς θέλετε....
Την επόμενη φορά θα είμαι εδώ.
Φροντίστε να είστε κύριος, τόσο, ώστε να δικαιολογούνται τα παντελόνια που φοράτε.

Ελπίζω να μη χρειαστεί να ξανασχοληθώ με εσάς.
Έχω ασχοληθεί ήδη πάρα πολύ. Πολύ περισσότερο από όσο δείχνουν πως αξίζετε, τα κείμενά σας

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut