Hdmi 1.4 3D spliter matrix 6X2 (audio ARC & EDID )

Reaction score
638
Ενα hdmi splitter υποστηριζει 3d με 2 hdmi εξοδους 6 hdmi εισοδους και μια οπτικη ινα με υποστηριξη
Audio Return Channel και επιλογη Audio EDID το δινω 90 Ευρω 6937306752

Compliant with HDMI 1.4a, CTS 1.4a, DVI 1.0; HDMI 1.4 support: Audio Return Channel(ARC), 3D TV Support, CEC 1.4
Supports 3D Video & 4KX2K, 8,10,12 & 16 bits per color depth; Support deep color up to 48bit per pixel
Supports MHL input, Share your smart phone photos, music and movies on the TV; Support Picture-in-picture (PIP) display function
Audio support: HDMI 1.4 compatible audio interface Dolby True HD DTS-HD Master Audio 7.1CH;Toslink digital audio port for great sound quality and surround audio
Built-in IR sensor with remote control for convenience; Simple and easy one-key switching;Metal case for quick heat dissipation and durable construction for longevity
Bandwidth: 2.97Gbps
Input: 6x HDMI, 5V/2A power (10W max.)
Output: 2x HDMI, 1x Toslink, 1x 3.5mm AUX
HDMI audio output: PCM2, 7.1CH, Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, Dolby TrueHD, DTS-HD
Dimensions: 250 x 110 x 26 mm, Weight: 720g

Last edited:

Reaction score
248
Δεν έχει βέβαια τις προδιαγραφές του HDMI 2.0 (4K/60 Hz, H.265, κλπ). Η συμπεριφορά του πως είναι? κολλάει? θέλει επανεκινήσεις? με το PIP τι ακριβώς κάνει, προβάλει από μόνο του ή απλά επιτρέπει να περάσει σήμα ΡΙΡ? αν είναι οκ, σε ποια τιμή πιο κάτω θα ήσουν διατεθειμένος να το δώσεις?

Reaction score
638
Στο δικο μου Setup προβολεας τηλεοραση και ενισχυτης εχουν hdmi 1.4 και δουλευει απροβληματιστα με pip δεν εχω δοκιμασει καθως καμμια απο τις συσκευες μου δεν υποστηριζει .
Η τιμη ειναι σταθερη και δεν προβλεπεται να αλλαξει ειτε με την παρουσα δικοματικη κυβερνηση ειτε με την επομενη με Συριζα:D .

Reaction score
0
Στο δικο μου Setup προβολεας τηλεοραση και ενισχυτης εχουν hdmi 1.4 και δουλευει απροβληματιστα με pip δεν εχω δοκιμασει καθως καμμια απο τις συσκευες μου δεν υποστηριζει .
Η τιμη ειναι σταθερη και δεν προβλεπεται να αλλαξει ειτε με την παρουσα δικοματικη κυβερνηση ειτε με την επομενη με Συριζα:D .
Φίλε μου το πουλάς ακόμα ή το έχεις δώσει;

Reaction score
58
Καλημέρα,
Αν υπάρχει ακόμη το θέλω με την σειρά μου

Ευχαριστώ

Γιώργος Αθήνα Σύνταγμα

Reaction score
638
καλημερα υπαρχει ειμαι σε διακοπες εκτος Αθηνων και επιστρεφω στις 25 θα μιλησουμε οταν με το καλο γυρισω

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm