HDMI laptops

mrw

Reaction score
0
Εφτασαν και Ελλαντα

Aspire 9513WSMi
(1500 E + ΦΠΑ)

• Επεξεργαστής: Centrino Duo T2400 (1.83GHz)
• Μνήμη: 2GB (2x1GB)
• Σκληρός Δίσκος: HDD 120GB SATA 5400rpm
• CD / DVD, Floppy: DVD±RW, Card Reader
• Οθόνη-Κάρτα Γραφικών: 17" WXGA CrystalBrite, nVidia 7900 512MB
• Συνδέσεις: 4xUSB, Firewire, Wi-Fi, HDMI out port, FIR
• Modem / LAN: Modem, Gigabit
• Λειτουργικό: Windows XP Home GR
• Εγγύηση: 1 έτος εγγύηση

Reaction score
5
:shock: :shock: :shock:

Μιλάμε, με ένα NAS, είσαι έτοιμος για HD HTPC!!!

Reaction score
0
Αν είχε τα XP Pro και έλειπαν και οι αηδίες της Acer που το συνοδεύουν θα ήμουν ακόμη πιο χαρούμενος.

Reaction score
0
vadergr said:
Μακρια απο acer οσο καλα εξοπλισμενα και να ειναι.
Γιατί το λες αυτό? έχω acer labtop (1 χρόνο+) και δεν αντιμετώπισα ποτε πρόβλμα!!

Reaction score
164
alexkhr said:
vadergr said:
Μακρια απο acer οσο καλα εξοπλισμενα και να ειναι.
Γιατί το λες αυτό? έχω acer labtop (1 χρόνο+) και δεν αντιμετώπισα ποτε πρόβλμα!!
Και να παρακαλάς να μην σου παρουσιάσει. Γιατί το service είναι, απ' ό,τι έχω διαβάσει, κάτω από απαράδεκτο!

NLS

Reaction score
1
δεν διαφωνώ ή συμφωνώ, αλλά καλό είναι από "ότι έχουμε διαβάσει" ή "ακούσει" καλό να μην λέμε τέτοια μεγάλα λόγια

πχ. εγώ για HP μιλάω με ΙΔΙΑ (και επαγγελματική όχι της μιας φοράς) πείρα

Reaction score
164
NLS said:
δεν διαφωνώ ή συμφωνώ, αλλά καλό είναι από "ότι έχουμε διαβάσει" ή "ακούσει" καλό να μην λέμε τέτοια μεγάλα λόγια

πχ. εγώ για HP μιλάω με ΙΔΙΑ (και επαγγελματική όχι της μιας φοράς) πείρα
Δεν γίνεται αλλιώς... Με την λογική του "δεν πιστεύω τίποτα αν δεν έχω ιδία πείρα", δεν γίνεται τίποτα, να το κλείσουμε το forum...
Τότε γιατί λες εσύ την άποψή σου, από τη στιγμή που μας λες να μην εμπιστευόμαστε τρίτους; :p :)

NLS

Reaction score
1
απόψεις να λέγονται - απλά το πόσο "ισχυρά" το πλασάρουμε καλύτερα να είναι ανάλογο ουσίας όχι "άκουσα, μου είπαν"

και φυσικά όλοι μας εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας ή τους άλλους βασισμένοι στο αν το θέμα για το οποίο μιλάν (ή μιλάμε) είναι θέμα που ξέρουμε ότι το γνωρίζουν ή όχι

πχ. τώρα πάω για δορυφορικά... ε να το παίξω πονηρός και να πω "όχι αυτή την κεραία θα πάρω" όταν 10 γνώστες μου λένε όχι... ε δεν είναι θέμα μη εμπιστοσύνης ... αλλιώς το ονομάζουν ;)

Reaction score
164
Δεν διαφωνώ, αλλά αν έχω διαβάσει 10 ιστορίες φρίκης για το service της Acer και καμία για το service της Dell, δεν θα ρισκάρω αν πάρω τελικά Acer; Ανεξάρτητα αν όσοι το έγραψαν είναι γνώστες ή όχι. Απλοί χρήστες είναι που καταταλαιπωρήθηκαν και δεν βρήκαν άκρη.
Σε κάθε περίπτωση και εσύ θα πέσεις στην κατηγορία του "άκουσα, μου είπαν" όταν μεταφέρω την άποψή σου σε τρίτους... :)
Φαύλος κύκλος... :?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.630
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale