HDMI Prolink ??

Reaction score
1
Βρήκα καλώδιο HDMI - HDMI 10μ της Prolink στα 65€.

Το θετικό είναι ότι μπορώ αν δεν δουλέψει να το επιστρέψω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω. Επίσης είναι αρκετά οικονομικό για την εταιρεία και το μήκος του αν σκεφτεί κανείς ότι της TELE το 10μ εχεις 37 €, θεωρητικά η Prolink είναι καλύτερη εταιρεία.

Το αρνητικό είναι ότι δεν χρειάζομαι 10μ γιατί θα περισσεύουν το λιγότερο 4μ.

Εχεις κανείς εμπειρία από HDMI 10μ της Prolink?

V

VaD

Guest
Το σκεφτόμουνα κι εγώ. Το είχα βρεί όμως 100€ (το 10άμετρο) . Που το βρήκες με 65€; Και μάλιστα με δοκιμή!!! Αν δεν σου είναι κόπος στείλε μου pm.

Reaction score
1
Βασικά είναι σε ενα κατάστημα σε ένα δρόμο καθετο στην πανόρμου (Αμπελόκηποι) κοντά στο ύψος της Αλεξάνδρας.

Η δοκιμή δεν είναι βέβαια παγια πολιτική. Μετά απο κουβέντα μου το πρότεινε. Βεβαια πρέπει να το πληρώσεις πρώτα και αν δεν σου κάνει τότε το επιστρέφεις και με μία κάρτα που θα σου εχει δώσει αναγράφοντας το ποσό θα σου επιστρέψει τα χρήματα πίσω.

Βεβαια προυπόθεση είναι να μην χαλάσεις την συσκευασία - καλώδιο.

Στο ενδιάμεσο πάντως έμαθα και μία τιμή για Supra 8m (85€).

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Εγω εχω το μοντελο των 3 μετρων σε DVI με HDMI ανταπτορα και ειμαι 100% ικανοποιημενος. Μου κοστισε βεβαια 60 ευρω... :cry: Τα 10 μετρα 65? :shock: Μηπως πιαστηκα μ****ας? :???: Βεβαια εδω στο επαρχια, απο τιμες, αστα να πανε...

Reaction score
1
Τελικά και έπειτα από ψάξιμο παρήγγειλα το HDMI-HDMI 8m της Σουηδικής SUPRA η οποία είναι και στην λίστα των εγκεκριμένων HDMI adopters από τον οργανισμό www.HDMI.org

Θα το παραλάβω την ερχόμενη Πέμπτη, θα δοκιμαστεί και θα γράψω εντυπώσεις.

Reaction score
7
Βρήκα καλώδιο HDMI - HDMI 10μ της Prolink στα 65€.

Το θετικό είναι ότι μπορώ αν δεν δουλέψει να το επιστρέψω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω. Επίσης είναι αρκετά οικονομικό για την εταιρεία και το μήκος του αν σκεφτεί κανείς ότι της TELE το 10μ εχεις 37 €, θεωρητικά η Prolink είναι καλύτερη εταιρεία.

Το αρνητικό είναι ότι δεν χρειάζομαι 10μ γιατί θα περισσεύουν το λιγότερο 4μ.

Εχεις κανείς εμπειρία από HDMI 10μ της Prolink?
Μπορεις να το κοψεις και να εχεις και αλλο ενα 4 μετρο.

(don't try this @ home, we are professionals!!!) :mrgreen: :mrgreen:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός