HDMI vs Component

HV

Reaction score
0
Παιζει ρολο σε απλο DVD τι σημα δεχεται η TV οταν το Upsample το κανει η τηλεοραση ? Εξαλλου οι διαφορες απο i σε p ειναι μικρες απο οσο λεει η πλειοψηφια.

Reaction score
164
Παιζει ρολο σε απλο DVD τι σημα δεχεται η TV οταν το Upsample το κανει η τηλεοραση ? Εξαλλου οι διαφορες απο i σε p ειναι μικρες απο οσο λεει η πλειοψηφια.
Από τη στιγμή που το DVD είχε HDMI, το upscale το έκανε αυτό και όχι η τηλεόραση. Εκτός αν έδινες διαφορετική ανάλυση από την HDMI και την Component έξοδο. Οπότε τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο.
Όι διαφορές μεταξύ i και p είναι μεγάλο θέμα και όχι της παρούσης. Ας μην επεκταθούμε άλλο. Ευχαριστώ.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: HDMI vs Component

Γιατί δεν υποστηρίζουν όλες οι τηλεοράσεις 720p/1080i/1080p από την component......:117:
Η τηλεόραση μου υποστηρίζει από την Component έως και 1080i.

Γιατί το ρημάδι κλειδωνει στα 576p?

Panasonic 37PX80 η TV
Pioneer 585Α το DVD.

Reaction score
6
Γιατί αν είναι το DV-585Α (όπως βλέπω) η πηγή, μπορείς να έχεις μόνο 576i ή 576p από την έξοδο component. Όπως σε κάθε mainstream DVD player.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HDMI vs Component

Η τηλεόραση μου υποστηρίζει από την Component έως και 1080i.

Γιατί το ρημάδι κλειδωνει στα 576p?

Panasonic 37PX80 η TV
Pioneer 585Α το DVD.
Πολύ απλό......γιατί το DV-585A φτάνει μέχρι τα 576p.......:126:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: HDMI vs Component

Γιατί αν είναι το DV-585Α (όπως βλέπω) η πηγή, μπορείς να έχεις 576i ή 576p από την έξοδο component. Όπως σε κάθε mainstream DVD player.
Με πρόλαβες.....:123:

Reaction score
14
Ευχαριστώ παίδες.
Το υποψιαζόμουν...αλλά δεν έβρισκα το manual του 585.

Reaction score
1
παιδια τα φωτα σας...χθες ενωσα τον projector (epson tw2000) με τον αποκωδικοποιητη μου (dreambox 7000) με component αλλα δεν μου δινει σημα...τι πατατα εχω κανει?
πανω στον projector εχω βαλει και 2 συσκευες με hdmi 12m supra 1.3v που δουλευουν κανονικα.
κοιταξα και τις ρυθμισεις του αποκωδικοποιητη και το εχω βαλει στην εξοδο του σηματος RGB.
o δεκτης δεν εχει απο πισω τα 3 rca για το component...μονο scart.

υποψην οτι στο τελειωμα του καλωδιου μου προς το scart εβαλα 1 θυλυκο scart to scart και εκανα μια μικρη προεκταση για να φτασει μεχρι τον αποκωδικοποιητη μου.

σας ευχαριστω...
Σταυρος-Συρος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.870
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef