HDR-SR7 FULL HDD CAM!!

Reaction score
4
ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ !FULL HD AVCHD ME 60 GB ΣΚΛΗΡΟ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ....

Reaction score
4
EINAI 1440 X 1080.TΡΑΒΗΞΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΔΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤV ΜΟΥ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ KAΛΩΔΙΟ HDMI-MINI HDMI ΚΑΘΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ COMPONENT ΣΤΑ 1080ι.ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ,ΜΕ ΤΟΝ 60ΑΡΗ ΣΚΛΗΡΟ ΧΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ 487 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.ΚΑΙ STILL IMAGES ΣΤΑ 6.1 M.

Reaction score
4
6.1 ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ 3.2 ΕΝΩ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΟΜΙΖΩ.

Reaction score
14
καλορίζικη και καλές HD λήψεις. ΣΕ βιντεοκάμερα αμα πάς σε SONY σχεδόν σπάνια να μην πάρεις αξιόλογη κάμερα. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά στα δικά μου μάτια η SONY είναι στο τόπ της λίστας

Reaction score
4
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΤΗΣ DV MOY!

Reaction score
14
JVC RULES!!!!
Χμμμμμ.....όχι..

Είναι πανέμορφη κάμερα με επαγγελματική κατασκευή αλλά δεν έχει την κορυφαία εικόνα που περιμένει κάποιος από τρίτσιπη με αυτόν τον καταπληκτικό φακό..

Η sony που αναφέρεται εδώ είναι πολύ καλή !! ( εγώ σκέφτομαι πώληση της DV που έχω για αγορά αυτής ή της μεγαλύτερης με τα 100 gb..)

Με καλύτερη σε εικόνα όλων την αντίστοιχη Panasonic..(φτηνιάρικη κατασκευή όμως..)

Άλλη πολύ καλή λύση η Canon ...

Reaction score
1
1080p δεν βλέπω να έχουν κυκλοφορήσει ( όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία ... )

Κατα τα άλλα είναι πολύ καλύτερες από οποιαδήποτε παλαιότερης τεχνολογίας ...

Reaction score
14
1080p δεν βλέπω να έχουν κυκλοφορήσει ( όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία ... )

Κατα τα άλλα είναι πολύ καλύτερες από οποιαδήποτε παλαιότερης τεχνολογίας ...

Μα γιατί να κυκλοφορήσουν?
Όλες οι βίντεο παραγωγές είναι σε 1080i...
To p πρέπει να είναι "αποκλειστικότητα" των films και του κινηματογράφου...μάλλον...:sad:

Reaction score
1
και τις 1080p τηλεόρασεις και προβολείς τους έχουμε για να καμαρώνουμε;

Μεταβατικές τεχνολογίες μας πουλάνε ...

εστω και έτσι όμως ... Δεν Με Χαλαει

Reaction score
1
μπορει να γραφει 6 μεγκαπιξελς φωτογραφία, αλλα πως θα βγει χωρις interpolation όταν ο αισθητηρας ειναι στα 3? Στα 3 ειναι και έληξε!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.777
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili