Head unit help!!

Reaction score
0
Καλορίζικο και καλές ακροάσεις!:happy_4:

Δεν θα σου πάρει πολύ χρόνο για να μάθεις να το ρυθμίζεις.
Η φιλοσοφία είναι απλή, αρκεί να είσαι σε θέση να διακρίνεις τι ακριβώς χρειάζεται ρύθμιση.

Οι μονώσεις αξίζουν το κόπο.
Περιορίζουν πολύ τους τριγμούς,βοηθάνε τα μεγάφωνα να βγάλουν λίγο περισσότερο χαμηλό
και κάνουν πιο στιβαρή τη πόρτα.:happy_6:

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Head unit help!!

ειμαι ο τακησκυτη και εχω το PIONEER DEH P9800BT.ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΥ 88RS
ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΤΟΥΘ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΛΟ.ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΟΣΑΡΙΣΜΑ ΕΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ,ΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ.16 ΜΠΑΝΤΕΣ ΕΝΕΡΓΟ ΕΚΟΥΑΛΑΗΖΕΡ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ

Reaction score
49
Απάντηση: Head unit help!!

To 9800 έχει 180€ παραπάνω και ΔΕΝ είναι εσωτερικά το ίδιο.....
Σε καμία περίπτωση δεν βγάζουν τον ίδιο ήχο...

Άλλωστε κρύσταλο με κρύσταλο έχει διαφορά...Εε?? :cool_4: :cool_4: :happy_4:

DEH-P88RS

DEH-P9800BT

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Το Ρ88 ειναι κουκλα και απο ηχο και απο εμφανιση (χωρις φωτακια και μπικιμπλικια κινουμενα!), οι δε ρυθμισεις του απαιτουν (εν κινησει) :
α) να εναι ψηλα τοποθετημενο κι οχι χαμηλα (γιατι κινδυνευεις να τρακαρεις - οπως εγω!)
β) συνοδηγο που να του (της) κοβει λιγακι το ρημαδι - ξερω, εδω χασαμε ολοι!!!
Κατα τα αλλα ειναι ΤΕΛΕΙΟ και θα το εχεις οσο αντεξει (ξεπερνα κατα πολυ τις απαιτησεις του ηχου στο αυτοκινητο).
Αληθεια Lord τι ηχεια εχεις;

"LordD Ναι μου αρεσει!!! Αρκετά!!! Έχω πίξει λίγο με τον στρατό και την δουλειά αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα σας βγάλω photos να δείτε!! Έχω πελαγώσει με ΟΛΛΕΣ αυτές τισ ρυθμίσεις και πρέπει να αρχίσω σιγά σιγά να το μαθαίνω (το παλιό μου Alpine ήταν πολύ απλό). Επείσης δεν έβαλα το interface για το usb ακόμα, αλλά έβγαλα το ένα AUX μπροστά, αλλά αυτό χάνει ΠΟΛΥαπό τον ποιότητα του ήχου!! "
Αλλα αυτο με τη μειωση ποιοτητας στην aux, δεν το καταλαβαινω. Γιατι να την εχει;
Lord μου εξηγεις λιγο αυτο με τα εντονα (bold) αν θελεις (κι αν δεν ειμαι αδιακριτος);

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Head unit help!!

Το Ρ88 ειναι κουκλα και απο ηχο και απο εμφανιση (χωρις φωτακια και μπικιμπλικια κινουμενα!), οι δε ρυθμισεις του απαιτουν (εν κινησει) :
α) να εναι ψηλα τοποθετημενο κι οχι χαμηλα (γιατι κινδυνευεις να τρακαρεις - οπως εγω!)
β) συνοδηγο που να του (της) κοβει λιγακι το ρημαδι - ξερω, εδω χασαμε ολοι!!!
Κατα τα αλλα ειναι ΤΕΛΕΙΟ και θα το εχεις οσο αντεξει (ξεπερνα κατα πολυ τις απαιτησεις του ηχου στο αυτοκινητο).
Αληθεια Lord τι ηχεια εχεις;

"LordD Ναι μου αρεσει!!! Αρκετά!!! Έχω πίξει λίγο με τον στρατό και την δουλειά αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα σας βγάλω photos να δείτε!! Έχω πελαγώσει με ΟΛΛΕΣ αυτές τισ ρυθμίσεις και πρέπει να αρχίσω σιγά σιγά να το μαθαίνω (το παλιό μου Alpine ήταν πολύ απλό). Επείσης δεν έβαλα το interface για το usb ακόμα, αλλά έβγαλα το ένα AUX μπροστά, αλλά αυτό χάνει ΠΟΛΥαπό τον ποιότητα του ήχου!! "
Αλλα αυτο με τη μειωση ποιοτητας στην aux, δεν το καταλαβαινω. Γιατι να την εχει;
Lord μου εξηγεις λιγο αυτο με τα εντονα (bold) αν θελεις (κι αν δεν ειμαι αδιακριτος);

Εννοώ πως είμαι φαντάρος και όποτε είμαι εξοδούχος δουλεύω και μου μένει ελάχιστος χρόνος!!! Συν ότι δεν έχω ψηφιακή μηχανή για να περάσω φωτογραφίες αμέσως!!! Θα πρέπει να ανοίγω laptopn για να το συνδέω με το κινητό και να περάσω τις φωτός!! :p Κάποια στιγμή θα γίνει!!

Απο ηχεία έχω κάτι merell στις εργοστασιακές θήκες (μοντέλο μην με ρωτήσεις δεν θυμάμαι) και κάτι Alpine 3way οβάλ στην εταζέρα όχι δυνατά...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Συγγνωμην για την αδιακρισια μου αλλα (για να ειμαι ειλικρινης) φαντασθηκα οτι θασαι κανενας βισματουχος- αλλα μαλλον το αντιθετο εισαι!"happy_1"
Με την πρωτη ευκαιρια παρε ηχεια. Με λιγο ψαξιμο και πολλες ερωτησεις θα μαθεις για τα καλα - θα σε βοηθησουν αρκετοι εδω μεσα οπως κι εμενα (κι οχι μονον εδω μεσα!)

Reaction score
0
Προς το παρόν πηστεύω πως τα ηχεία μου είναι αρκετά!! :) Περιμένω να δω άν θα αλλάξω αμάξι πρώτα μετά τον στρατό γιατί όπως καταλαβαίνω έχει πολύ συμασία ο όγκος της καμπίνας του αυτοκινήτου κτλ... σωστά?? :happy_2:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Σωστα - αλλα μεχρι τοτε, παρε ηχεια - ειναι φθηνοτερα!!!"happy_1""happy_1""happy_1"

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.997
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos