HECO CELAN 700?

Reaction score
0
Βρηκα τα παραπανω ηχεια στα 1590€.χωρις να εχουν τα εντυπωσιακοτερα μπασα που εχω ακουσει,τα βρηκα πολυ δυνατα και με υπεροχο καθαρο ηχο.Σε συγκριτικα που εχω βρει σε γερμανικα περιοδικα τα εχουν ανωτερα απο θηρια σαν τα Dali icon 7,τα Epos M15.2,τα Klipsch RF-35,τα FOCAL CHORUS 736,κτλ.
τα ξερει κανεις?Μου φανηκαν λιγο ακριβα,αν και πολυ καλα

Reaction score
4
Φιλε μου ,
εχω τα μικρα HECO VICTAS 500-200-και το 10αρι sub,
απιστευτα για την τιμη τους(599).
Τα παιζω με ενα 1016 pionner και ειναι καταπληκτικα και σε ηχο και σε ταινειες.Εχω ακουσει και τα CELAN...ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ηχος πολυ καλη στερεο σκηνη για τα γουστα μου φυσικα και τελος πολυ καλο φινιρισμα...ψαξε λιγο την τιμη και αν τελικα καταληξεις σε αυτα στειλε μου πμ...μαλλον θα μπορεσω να βοηθησω..

Reaction score
7.110
Σε συγκριτικα που εχω βρει σε γερμανικα περιοδικα τα εχουν ανωτερα.....
Γερμανικο ηχειο σε γερμανικο περιοδικο τι περιμενες?

Reaction score
2
Βρηκα τα παραπανω ηχεια στα 1590€.χωρις να εχουν τα εντυπωσιακοτερα μπασα που εχω ακουσει,τα βρηκα πολυ δυνατα και με υπεροχο καθαρο ηχο.Σε συγκριτικα που εχω βρει σε γερμανικα περιοδικα τα εχουν ανωτερα απο θηρια σαν τα Dali icon 7,τα Epos M15.2,τα Klipsch RF-35,τα FOCAL CHORUS 736,κτλ.
τα ξερει κανεις?Μου φανηκαν λιγο ακριβα,αν και πολυ καλα
Σε αυτα τα λεφτα επιβαλεται να το ψαξεις περισσοτερο.....Οσο για τα παραπανω ηχεια δεν μπορεις να πεις εαν ειναι καλλυτερα η οχι για τι ειναι διαφορετικης φιλοσοφιας,(ειδικα epos,klipsch).

Reaction score
0
Βρηκα τα παραπανω ηχεια στα 1590€.
Φίλε μου, μόλις σήμερα ρώτησα για το συγκεκριμένο ζεύγος και μου έδωσαν τιμή 1.200,00€!!! Πολύ καλή περίπτωση πραγματικά!

Με έβαλε σε πειρασμό και πλέον σκέφτομαι και τα 800άρια. Αλήθεια, για ποιο λόγο κάποιος θα αγόραζε κανείς τα 800 αντί των 700?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp