HECO CELAN GT 702

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Γνωριζει καποιος την παραπανω εταιρια?

Μια φορα ειχα ακουσει τα statements με marant MM7025 τελικο και επαιζαν αρκετα καλα
αλλα μιλαμε για την ναυαρχιδα της εταιριας τωρα το συγκεκριμενο δεν ξερω
Παντως εχει καλα χαρακτηριστικα και πρεπει να θελει τα wattakia του.
Ελλαδα 1600 ευρω..

http://www.google.gr/imgres?imgurl=...bm=isch&prmd=ivns&itbs=1&sa=X&ved=0CEAQrQMwDA

3 Wege Standlautsprecher, Bassreflex

Impedanz

4-8Ohm

BestΓΌckung

2 x 170 mm TieftΓΆner
170 mm MitteltΓΆner
30 mm HochtΓΆner

Belastbarkeit RMS / max.

220 / 350 Watt

Amplifier recommended
30-350 W
92 db
Abmessungen (BxHxT)

230 x 1145 x 365 mm

32 kg

Reaction score
7.089
Απάντηση: HECO CELAN GT 702

η εταιρεια ειναι πολυ γνωστη,εχει φυσικα 3-4 σειρες επιπεδα ποιοτητας.Τα συγκεκριμενα ειναι δεν τα εχω ακουσει αλλα πιστευω οτι η σειρα της celan ειναι μαλλον η πιο καλη οσο αφορα το λογο τιμης αποδοσης.Πριν 2 χρονια ειχα ακουσει τα Heco Celan XT300(βασης με 6,5" γουφερ) και μου αρεσαν πολυ. Εχουν βεβαια το γερμανικο "κουρδισμα", με λιγο τσιμπημενα χαμηλα και υψηλα, αλλα αυτο μαλλον αρεσει σε πολλους τελικα.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Σε ευχαριστω πολυ φίλε μου

Πάντως έχουν καλα χαρακτηριστικά και ο ήχος τους μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις
Αλλα δύσκολα να βρεις reviews πέρα απο Γερμανικά sites

Reaction score
7.089

Σε ευχαριστω πολυ φίλε μου

Πάντως έχουν καλα χαρακτηριστικά και ο ήχος τους μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις
Αλλα δύσκολα να βρεις reviews πέρα απο Γερμανικά sites
παντως στην χωρα μας οσα ηχεια της εχει δοκιμασει ο ΗΧΟΣ (δεν ξερω αν το εχουν κανει αλλα περιοδικα) πηραν πολυ καλες κριτικες.

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Δείχνει μεγάλο ηχείο, πολλά τα λίτρα, πολλά τα μεγάφωνα, μάλλον χρειάζεται αρκετή ενέργεια από τον ενισχυτή για να αποδώσει αυτά που μπορεί.
Από την άλλη αναφέρει ενισχυτές από 30βατ. Ή είναι πολύ αισιόδοξοι ή εννοούν 30βατ από ενισχυτές όπως οι accuphase, οι luxman κλπ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut