Hegel

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Νορβηγικό hi-fi

H1 ολ. ενισχυτής 2x120W in 8 ohm, 2x200W in 4 ohm

The CDP2A was awarded "Best Buy" by Hi-Fi Choice magazine.

H2A Power Amplifier, 2x160W 8 ohms, 2x400W 2ohms

The preamplifier P2A is the brain of the HEGEL budget high-end system

CDP4A cdplayer

Reaction score
666
Ωραία πράματα! Αντε να βλέπουμε κι άλλες λιγότερο γνωστές στη χώρα μας εταιρείες!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Το ξεθάβω (στην κυριολεξία μιας που είναι σχεδόν ενάμιση χρόνο πριν) για να περάσω ένα review του avmentor για ένα σύστημα της Hegel.

http://www.avmentor.gr/reviews/hegel_cdp4a_p4a_h4a_0.htm

Κε Χατζηκωνσταντή καμμιά άλλη πληροφορία υπάρχει????

Reaction score
2
Παρακολουθούσα την εταιρία, 2,5 χρόνια τώρα, όταν κατά τύχη είδα στο Stereophile ένα τεστ για άλλο ενισχυτή, αλλά χρησιμοποιούσε ο reviewer τον Η 4, ως αναφοράς (μαζί με άλλους).
Στη συνέχεια, διάβασα μετρήσεις στο Norwegian Broadcasting Corporation για τον Η 4, περίμενα να δω τις κινήσεις τις εταιρίας και το Σεπτέμβρη του 2004, έκανα επαφή με τον Bent.

Έφαγα «φτύσιμο», αλλά όταν βρεθήκαμε τον Μάη του 2005 στο Μόναχο (ήξερα ότι θα υπήρχε σύστημα της εταιρίας, στημένο, να παίζει), μου άρεσε ο ήχος, μιλήσαμε, μάλλον αυτά που είπα του άρεσαν (;), ίσως γιατί ήμουν ωμός π.χ. είμαστε οι πιο κακοπληρωμένοι πολίτες της Ευρώπης, έχουμε πληθώρα εταιριών για πολύ μικρότερο αριθμό καταναλωτών, αργήσαμε να μπούμε στο Home Cinema και όλοι έπεσαν με τα μούτρα σε αυτό, είμαι μικρή εταιρία αλλά έχω διάθεση, κέφι και μου αρέσει αυτό που κάνω, ο κόσμος δίνει περισσότερα για το σύστημα του αυτοκινήτου παρά για το σπίτι και άλλα τέτοια που σου «ανοίγουν» την καρδιά.

Αφήστε και το άγχος, όταν ανεβάσατε την εταιρία στο φόρουμ κε Μπλιάτσο και σκέφτηκα: Πτου! Μου την έφαγαν οι «πλούσιοι».

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, ο ενισχυτής έχει μ/σ στα 2,4Κ, αποδίδει στα 8Ω περίπου 300w (49Vt RMS), στα 4Ω- 540, στα 2Ω- 1Κ και σταθεροποιείτε στο 1Ω-1,2Κ.
Λόγω του ότι ο Σουηδός που έχει αναλάβει να προωθεί τα προϊόντα στις κάτω χώρες είναι ταυτόχρονα και μάνατζερ της Magnepan, η εταιρία προσαρμόζει τα ενισχυτικά με αυτά τα ηχεία, για αυτά τα ηχεία (πρέπει να φοβάμαι Νίκο Αρβανιτάκη?) και όχι μόνο, αλλά γενικά οι ενισχυτές είναι πολύ ικανοί στην οδήγηση.

Τώρα κυκλοφορεί ο Η 4 ΙΙ, ο οποίος έχει κάποιες αλλαγές στο κύκλωμα του drive των τελικών, ο προενισχυτής έχει πια ψηφιακό ποντεσιόμετρο (πάει το Alps), το cd player δεν έχει πια την HDCD αποκωδικοποίηση, δίνοντας την ευκαιρία να δουλέψει ακόμα περισσότερο με το jitter (χαμηλότερο, του ήδη χαμηλού που είχε).

Που δίνω τα χρήματα για αυτή τη διαφήμιση?
Αντρέα σε εσένα?

Αστειεύομαι, απλά ευχαριστώ!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
εμείς ευχαριστούμε...

Καλό θα ήταν περισσότεροι αντιπρόσωποι να προβάλουν την άποψή τους και να ειναι σε επαφή με το αγοράστικό κοινό όπως εσείς...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo