Hellboy 2 : The Golden Army (2008)

Reaction score
60

Hellboy 2 : The Golden Army (2008)

Μετά από μια μακρά περίοδο ανακωχής ανάμεσα στους ανθρώπους και το αθέατο βασίλειο της Μπεθμόρα, οι δύο κόσμοι έρχονται αντιμέτωποι σε ένα ξέσπασμα χωρίς προηγούμενο.

Ένας αδίστακτος δυνάστης συγκεντρώνει μια πανίσχυρη στρατιά από πλάσματα του κάτω κόσμου και κηρύσσει τον πόλεμο στην ανθρωπότητα και για το λόγο αυτό, ο γεννημένος στις φλόγες της Κόλασης, δαίμονας Hellboy και η ομάδα του καλούνται να σώσουν τη Γη από την ανταρσία.

Για άλλη μια φορά, ο πύρινος ήρωας θα συμμαχήσει με τους θνητούς με στόχο να σώσουν την ανθρωπότητα από τις δυνάμεις του Σκότους.

Ελληνικη κινηματογραφικη πρεμιερα 11/9/2008

Reaction score
60
Πολυ καλυτερο απο το Νο 1 με πανεμορφα σκηνικα , μεγαλης εμπευσης πλασματα του φανταστικου και με περισσοτερη δραση !!!

Αξιζει να το δειτε !!!!

Reaction score
2
Πολυ καλυτερο απο το Νο 1 με πανεμορφα σκηνικα , μεγαλης εμπευσης πλασματα του φανταστικου και με περισσοτερη δραση !!!

Αξιζει να το δειτε !!!!
το αυτό. Απο τις σπάνιες περιπτώσεις που ένα sequel είναι πολύ ανώτερο της πρώτης ταινίας.

Reaction score
0
O del Toro ανηκει στην κατηγορια των σκηνοθετων
που ξερουν να δημιουργουν (δικους τους) κοσμους
μαζι με Burton ,Anderson , Cronenberg κ.α.
(αυτοι μου ρθαν τωρα στο μυαλο ) .
Αυτο εκανε και στο Hellboy 2 .
Απογειωσε το comic και το ζωντανεψε
με τον καλυτερο τροπο στο πανι .
Θα συμφωνησω με τους παραπανω .
Πολυ καλυτερο απο το 1.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Ο.τι πιασει αυτος ο ανθρωπος γινεται χρυσαφι. Απο τους καλυτερους σκηνοθετες και ειμαι σιγουρος πως θα ακουσουμε πολυ περισσοτερα γι'αυτον στο μελλον...

Reaction score
14
Σαν ταινία φαντασίας /περιπέτεια με τερατάκια και άλλους κόσμους καλό...όχι καταπληκτικό αλλά καλύτερο από το πρώτο.
Οπτικά απίστευτο...αξίζει μια θέαση για αυτόν και μόνο τον λόγο..
Μουσική υπέροχη..

Αν κάποιος έχει bluray player γρήγορα αγορά από Αμερική...είναι ταινία αναφοράς για ποιότητα εικόνας και πλούτο χρωμάτων..
Αν δεν έχει blu ας πάει προς "ρωσσία" μεριά...Στολίσναγια , μπάμπουσκα ...πως το λένε ρε γμτ...? Ααααα...μάτροσκα , θυμήθηκα..:137:

Reaction score
180
Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει τελευταια. Υποχρεουμε να το επαναλαβω και εγω: Πολυ καλυτερο απο το Νο1.

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Hellboy 2 : The Golden Army (2008)

το αυτό. Απο τις σπάνιες περιπτώσεις που ένα sequel είναι πολύ ανώτερο της πρώτης ταινίας.
+1
Πάει για Blu και αυτό (βγαίνει τέλος του χρόνου με Ελλ. υπότιτλους).

Reaction score
8
Απάντηση: Hellboy 2 : The Golden Army (2008)

+1 & απο μενα το ειδα σε ματρο..& με την πρωτη
ευκαιρια θα αγοραστει το blu.
Eξαιρετικο εικαστικα,ο del Toro απιθανος για μια ακομη φορα!

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.051
Members
38.641
Νεότερο μέλος
roque