Hellboy

Reaction score
0
Ετυχε να πέσει στα χέρια μου το αμερικάνικο δισκάκι στο σκ και το είδα.Σεναρικά τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο απ ’αυτό που περιμένει να δεί κανείς απο ένα ακόμη κόμικ της marvel που πήρε το δρόμο του κινηματογράφου.Βλέπεται ευχάριστα για ένα σχεδόν 2ωρο που διαρκεί.Ποιότητα εικόνας καλή λαμπερά χρώματα και ευκρίνια.Τώρα όσο για τον ήχο ......με ανάγκασε να σηκωθώ δύο φορές να χαμηλώσω το sub.Το παρακάνουν τώρα τελευταία ή μου φαίνεται????? :D

Reaction score
7
Μιας και επεσε και στα δικα μου χερια (ελληνικη εκδοση και αντιγραφο), θα το δω και θα το ακουσω και θα δουμε τι θα ακουσουμε...

Κανενας αλλος το εχει δει?

Reaction score
7
Εμενα παλι το χαμηλο του μου φανηκε καλο και ισορροπημενο (αλλη εκδοση ειδα βεβαια).

Βλεπεται ευχαριστα (καμια σχεση με το ''The League of the Extraordinary Men'' που ειδα στο καπακι... αχταρμας χωρις νοημα και ουσια. Απορω με τον sir Son Connery και την αποφαση του να παρει μερος).

Ωραια εφφε.

Reaction score
0
Το πρώτο τέταρτο και η ιστορία με τους ναζί ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον, από κει κι έπειτα καταντάει αμερικανιά από τις χείριστες του είδους!

Γνώμη μου πάντα...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera