27 Νοεμβρίου 2010 #1 N Nikolaz Μηνύματα 7 Reaction score 0 Καλησπερα και απο μενα !!ειμαι νεο μελος εδω και ειμαι πολυ χαρουμενος που μπηκα στην παρεα σας !!
27 Νοεμβρίου 2010 #2 niklaus Μηνύματα 5.197 Reaction score 20 Απάντηση: Hello !! Καλώς Ηρθες συνονόματέ μου! :605:
27 Νοεμβρίου 2010 #3 tartoufos Μηνύματα 2.381 Reaction score 0 Καλώς ήρθες συνονόματε του niklaus μας. :116:
27 Νοεμβρίου 2010 #4 abcd Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος Super Moderator Μηνύματα 82.172 Reaction score 107.694 Απάντηση: Hello !! Γεια σου συνονόματε...του Νικολάκι μας!:119:
28 Νοεμβρίου 2010 #6 N Nikolaz Μηνύματα 7 Reaction score 0 Απάντηση: Hello !! ευχαριστω για το καλοσωρισμα!! με μια πρωτη ματια που εριξα το forum ειναι καταπληκτικο !!! εχω ξεκινησει διαβασμα
Απάντηση: Hello !! ευχαριστω για το καλοσωρισμα!! με μια πρωτη ματια που εριξα το forum ειναι καταπληκτικο !!! εχω ξεκινησει διαβασμα
28 Νοεμβρίου 2010 #7 niklaus Μηνύματα 5.197 Reaction score 20 Απάντηση: Hello !! Nikolaz said: ευχαριστω για το καλοσωρισμα!! με μια πρωτη ματια που εριξα το forum ειναι καταπληκτικο !!! εχω ξεκινησει διαβασμα Click to expand... Νικόλα ευχαριστούμε για τον καλό σου λόγο! Και ευελπιστούμε σύντομα να δούμε και τα γραπτά σου!
Απάντηση: Hello !! Nikolaz said: ευχαριστω για το καλοσωρισμα!! με μια πρωτη ματια που εριξα το forum ειναι καταπληκτικο !!! εχω ξεκινησει διαβασμα Click to expand... Νικόλα ευχαριστούμε για τον καλό σου λόγο! Και ευελπιστούμε σύντομα να δούμε και τα γραπτά σου!