Help! Επιλογη οθονης

Reaction score
108
Καλησπερα σε ολους!
Πριν λιγες μερες αγορασα τον πρωτο μου projector εναν Optoma HD70. Εχει ερθει λοιπον η ωρα να διαλεξω και μια οθονη σε λογικο κοστος μεχρι 300 ευρω η κ κατι παραπανω αν αξιζει η διαφορα. Δεν εχω απαιτηση να ειναι ηλεκτρικη κ το πλατος να ειναι μεχρι 2 μετρα. Η αποσταση προβολης θα ειναι περιπου 4 μετρα. Το δυσκολο κομματι ειναι τωρα αν πρεπει να ειναι γκρι για υψηλοτερο contrast και τι gain πρεπει να εχει. Οι τοιχοι του δωματιου ειναι ασπροι κ παιζοντας μεχρι στιγμης προβαλοντας σε ενα τοιχο, στις φωτεινες σκηνες η αντανακλαση του φωτος ειναι αρκετη για να μεισωσει την αντιθεση με αποτελεσμα οι πιο σκοτεινες σκηνες να εμφανιζονται με περισσοτερη λεπτομερεια.
Αν εχετε να προεινεται καποιο συγκεκριμενο μοντελο θα βοηθουσατε αρκετα.
Ευχαριστω!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Θα σου προτεινα να μην αναλωθεις σε ιδιαιτερους προβληματισμους ως προς την οθονη για τον Hd70
Λογω της σχετικα χαμηλης φωτεινοτητας αλλα και της καλης τιμης της αντιθεσης η γκρι οθονη δεν ειναι απαραιτητη.
Προτιμησε μια λευκη οποιας μαρκας αποφασισεις...;-)

Reaction score
152
ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ...
ΟΙ ΟΘΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 330Ε ΤΟ ΠΟΛΥ.ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ 2.40Χ1.80, ΚΕΡΔΟΣ 1.2, 330Ε, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ....
ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15-20ΜΗΝΕΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ...
ΕΧΩ ΤΟΝ ΟΡΤΟΜΑ-70 ΚΑΙ ΕΓΩ...
ΕΧΕΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΜΕΤΡΕΣ...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.512
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio