help για αγορα

Reaction score
0
καλησπερα σας.θα ηθελα τι γνωμη σας για αγορα κινητου στο οποιο θα μπορω να δουλεψω το office η καποιο παρομοιο και navigation με δικο μου προγραμμα αν ειναι δυνατον χωρις να χρειαζεται να ενωθω σε καποια κεραια gps.

ευχαριστω

Reaction score
2
Όταν λες "χωρίς να χρειάζεται να ενωθείς σε κάποια κεραία gps" τι εννοείς?

Μήπως θέλεις να πεις να έχει αυτόνομο GPS το οποίο δεν χρειάζεται κάποιο πακέτο δεδομένων για να δουλέψει (πχ όπως το iphone)?

Reaction score
0
Απάντηση: help για αγορα

τοτε πας καρφι για καποιο νοκια...πχ το e66.5800.η καποιο αλλο της σειρας που εχει και το office και εχει και gps και μπαινει και το destinator!

Reaction score
2
Χωρίς να αναιρώ την πρόταση του φίλου Stivi1981 καθώς δεν πολυ ασχολούμαι με nokia εγώ θα πρότεινα κάποια συσκευή με Windows Mobile.

Τα προγράμματα που θα χρειαστέις είναι το destinator και το κορυφαίο κατά τη γνώμη μου office για φορητές συσκευές που αναπτύσει η Softmaker.

Τέλος επειδή το να δουλεύεις Office σε pocket pcs δεν είναι ότι πιο εύχρηστο αν τελικά πας προς windows mobile θα πρότεινα να επιλέξεις μια συσκευή με μεγάλη οθόνη.Πχ του HD της HTC.

Reaction score
0
το ξερω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα ειναι τετοια η φυση της δουλειας που ανα πασα στιγμη μπορει να χρειαστει να επεξεργαστω στοιχεια τα οποια ειτε τα εχω παρει απο το pc ειτε τα περναω εκεινη την στιγμη.σκεφτομουν να παω σε ενα μικρο laptop περιπου 8" αλλα ειναι αυτο που ειπα παλι και πριν ανα πασα στιγμη και οταν περπαταω μπορει να χρειαστει κατι.και επιπλεον με ενα κινητο εχω και το θετικο του navigation.

ευχαριστω

Reaction score
0
ειμαι μεταξυ των παρακατω τηλεφωνων και θα ηθελα την γνωμη σας.
ΝΟΚΙΑ Ε90, 5800, HTC touch hd. μου εχουνε προτεινει και το iphone αλλα δεν κατι σαν το office για το συγκεκριμενο τηλ

Reaction score
175
Απάντηση: Re: help για αγορα

ειμαι μεταξυ των παρακατω τηλεφωνων και θα ηθελα την γνωμη σας.
ΝΟΚΙΑ Ε90, 5800, HTC touch hd. μου εχουνε προτεινει και το iphone αλλα δεν κατι σαν το office για το συγκεκριμενο τηλ
Και τι κοινο μπορει να εχει το HD και το iphone με τα Νοκια;

Δες το λιγο γιατι ειναι εντελως διαφορετικα πραγματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.481
Members
38.704
Νεότερο μέλος
jimacid