Help με τον αναλογικο ηχο στο ps3.

Reaction score
4
Για βοηθηστε βρε παιδια.
Πηρα εχτες απο το σαλονι το ps3 και το εβαλα στο αλλο δωματιο που εχω το pc με σκοπο να παιξω UT3 με πληκτρολογιο και ποντικι.
Με εκπληξη συνειδητοποιησα οτι δεν μπορω να εχω ΗΧΟ!!!.
Αυτο γιατι τα ηχεια μου στο pc ειναι με "καρφι" και οτι , το καλυτερο που μπορουσα να παρω απο ps3 ειναι η αναλογικη εξοδο του (κοκκινο/ασπρο) αφου δεν εχω οπτικη πουθενα να το συνδεσω.
Τι να κανω για πειτε?
Να παρω ηχεια με οπτικη εισοδο? Θα μου βγει ακριβα και ειδικα για μια στο τοσο.
Αλλη λυση υπαρχει?

Reaction score
5
Αν δεν κάνω λάθος, τα σετάκια 2.1 της creative ίσως σου κάνουν δουλειά. Τα RCA από το PS3, θα τα συνδέσεις στο Subwoofer και από εκεί πάει στα ηχεία.

Θα περιμένεις να πάω σπίτι, να σιγουρέψω οτι το Subwoofer έχει είσοδο RCA και θα σε ενημερώσω ;-)

edit : επίσης μπορείς να πάρεις απλά εναν αντάπτορα σαν αυτόν
http://www.tridimas.gr/new/product2x.asp?pid=601.001.1092

Reaction score
4
Αν δεν κάνω λάθος, τα σετάκια 2.1 της creative ίσως σου κάνουν δουλειά. Τα RCA από το PS3, θα τα συνδέσεις στο Subwoofer και από εκεί πάει στα ηχεία.

Θα περιμένεις να πάω σπίτι, να σιγουρέψω οτι το Subwoofer έχει είσοδο RCA και θα σε ενημερώσω ;-)
Thanks !!!!!!!!
:cool_4:
Αν υπαρχει και καμια αλλη λυση , ευπροσδεκτη.

Edit στο edit :cool_11:
Ναι αλλα με το καλωδιο αυτο θα καταληξω να εχω δυο "καρφια" απο την μια και απο την αλλη?

Reaction score
0
Απάντηση: Help με τον αναλογικο ηχο στο ps3.

Υπαρχουνε ανταπτορες στην αγορα(σε μαγαζια με ηλεκτρολογικο εξοπλισμο)που απο την μια ειναι RCA και απο την αλλη σου βγαζουνε ειτε υποδοχη για mini jack ειτε εξοδο σε mini jack..:respect:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Help με τον αναλογικο ηχο στο ps3.

Υπαρχουνε ανταπτορες στην αγορα(σε μαγαζια με ηλεκτρολογικο εξοπλισμο)που απο την μια ειναι RCA και απο την αλλη σου βγαζουνε ειτε υποδοχη για mini jack ειτε εξοδο σε mini jack..:respect:
Thanks thanks thanks!!!!
(αντε και εχω μαζεψει σουπερ πληροφοριες για το θεμα μας και σε λιγο ξεκιναμε!!)

Reaction score
49
Απάντηση: Help με τον αναλογικο ηχο στο ps3.

Κωστάκη θα πας σε οποιοδήποτε κατάστημα που έχει ηλεκτρονικά και θα ζητήσεις καλώδιο:
Θηλυκό stereo rca σε mini-jack

Οπότε από την μια είναι το διπλό βύσμα (stereo rca) για να "καρφώσεις" τα L-R audio του PS3 (κόκκινο και λευκό) και από την άλλη θα έχεις ελεύθερο το mini-jack για να το συνδέσεις στο στερεοφωνικό.

Να προσέξεις μόνο το μέγεθος του mini-jack (υπάρχει πχ ψιλό και άλλο λίγο μεγαλύτερο)
Λογικά το mino-jack σου θα είναι το ψιλό! :happy_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988