help σε νεοπα

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά!

Ειμαι νέος τόσο στο site οσο και στον κόσμο της Δορυφορικής τηλεόρασης.

Λέω μέχρι τις αρχές του άλλου μήνα να μπω και εγώ στο κόλπο.

Ενδιαφέρομαι για την ληψη ΝΟΒΑ (hotbird), hellasat, astra (19 μοίρες φτάνουν προς το παρόν και μετά θα παμε για sky digital) αλλά και των αθλητικών καναλίων του Al Jazzera (Νομίζω είναι στον Nielsat).

Σκέφτομαι να πάρω το nova pvr εξοπλισμό (100 ευρω ελλεω συνδρομητής στο double-play) αλλά αντί του πιάτου των 60cm να χρησιμοποιήσω ή T90 wave frontier ή 2 (ή μήπως 3) gilberini 1,20.

Η άποψη σας?

Ακόμη σκέφτομαι και τον Humax 5000 HD για HD λήψεις (αφού απο οτι έχω διαβάσει ο Panassat είναι "ανάπηρος" δέκτης αλλά έλεω παντρέματος καρτούλας και δέκτη δεν γίνεται και αλλίως).Το θέμα είναι θα μπορεί να παίζει οποιαδήποτε καρτούλα?

Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω εαν μπορώ να γράψω πρόγραμμα απο τον δέκτη σε σκληρό σε DVD αντιγραφικό?

Να έιστε σίγουροι οτι θα εκτιμήσω δεότατα κάθε απάντηση.

Ευχαριστώ πολύ,

ΑΠΚ

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Για να πιάσεις και ΝΟΒΑ και astra και hellasat ή θα πας σε wave frontier ή σε 2 ξεχωριστά πιάτα του 1-1,2...

Δεν ξέρω πως λειτουργεί το Nova pvr γι' αυτό δεν μπορώ να σου πω αν μπορείς από τον σκληρό να γράψεις σε dvd αντιγραφικό... νομίζω όμως ότι δεν μπορείς...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: help σε νεοπα

Για να πιάσεις και ΝΟΒΑ και astra και hellasat ή θα πας σε wave frontier ή σε 2 ξεχωριστά πιάτα του 1-1,2...

Δεν ξέρω πως λειτουργεί το Nova pvr γι' αυτό δεν μπορώ να σου πω αν μπορείς από τον σκληρό να γράψεις σε dvd αντιγραφικό... νομίζω όμως ότι δεν μπορείς...
Χρήστο,

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.

Σκέφτομαι για 2 wave μικρά (T 55) από τα οποία το ενα θα καλύψει το πακέτο Astra, HotBird & Hellas (με κέντρο τον Astra αφού ο HotBird κατεβαίνει εύκολα) και το άλλο θα έχει κέντρο τον δορυφόρο του Al JAzzera Sports.

Ξέρεις εαν ο Humax μπορεί να παίξει όλες τις καρτούλες?

Ευχαριστώ,

Παύλος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm