Help σύνδεση PC- TV CRT

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους!

Έχω κάποιο μικρό προβληματάκι σχετικά με τη σύνδεση του PC με μια τηλεόραση CRT που έχω. Οι γνώσεις μου σε αυτό το θέμα είναι λίγες και δεν ξέρω αν κάνω εγώ κάτι λάθος ή αν είναι πρόβλημα της τηλεόρασης.

Κατ'αρχάς , η τηλεόραση είναι η Samsung WS32Z429T , είναι 32" και είναι απο αυτές τις SlimFit που έβγαζε κάποτε η εταιρία... είναι HD Ready.
H κάρτα γραφικών είναι η XFX 7950 GT με 512ram DDR3 και μου βγάζει 2ΧDVI και ένα S-Video.

Την έχω συνδέσει με S-Video --> S-Video , με S-Video --> Component και με DVI --> HDMI αλλά και στις 3 περιπτώσεις έχω το εξής πρόβλημα...

Οι κάθετες γραμμές της τηλεόρασης δεν είναι κάθετες ακριβώς...δηλαδή , όσο ανεβαίνουμε έχουνε μια κλήση προς τα μέσα με αποτέλεσμα κάτω η εικόνα να είναι στα όρια της TV αλλά όσο ανεβαίνει προς τα πάνω η εικόνα μικραίνει... όχι πολύ αλλα μικραίνει. Αντι δηλαδή για παραλληλόγραμμο σχήμα της οθόνης , θα το έλεγα τραπέζιο.

Πρέπει να επισημάνω πως σαν τηλεόραση δουλεύει άψογα, σαν Playstation και σαν DVD Player επίσης άψογα. Το πρόβλημα το έχω μόνο σχετικά με το PC. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις αναλύσεις σε όλες τις συνδέσεις αλλά το πρόβλημα είναι το ίδιο παρ'όλο που η εικόνα είναι πολύ καλή. Τον υπολογιστή τον συνδέω και με projectora αλλά εκεί δεν έχω τέτοιο πρόβλημα!

Επίσης να πω ότι αυτό που με αφορά περισσότερο έιναι να βλέπω ταινίες από το PC και μετά όλα τα άλλα...

Ξέρει κάποιος λοιπόν για ποιό λόγο γίνεται αυτό και αν μπορώ να κάνω κάτι?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef