help...37'' full HD ποια απ'ολες??

Reaction score
0
γεια σας παιδια και παλι..
τελικα λεω να παρω lcd tv.
ποια απο τις παρακατω προτινετε και αν καποιος μπορει να μου πει εντιπωσει απο αυτες.......
Sharp LC-37X20E
Samsung LE37A656A
LG 37LG6000
Panasonic TX-37LZD80F
Panasonic TX-37LZD85F
Panasonic TX-37LXD85F

ευχαριστω πολυ...........................

Reaction score
0
Αν κ ειμαι καινουργιος κ ψαχνω κ εγω, μετα απο πολυ ψαξιμο εδω κ καιρο μεσα σε forums κλπ αναμεσα σε δυο θα επελεγα:
Samsung LE37A656A
LG 37LG6000

ας βοηθησουν κ οι παλιοι του forum

Reaction score
26
Απάντηση: help...37'' full HD ποια απ'ολες??

Είδα και το προηγούμενο post που έκανες και βλέπω οτι ήσουν στην ίδια φάση που ήταν οι γονείς μου για την τηλεόραση του σπιτιού μου πριν μερικούς μήνες.
Θα σου απαντήσω ως εξής:
Για τηλεόραση είναι μια χαρά.
Αν σ'αρέσοει να βλέπεις ταινίες καλύτερα να κοιτάξεις για 42 ίντσες.
Οι 37 είναι λίγες για τα 4 μέτρα που τις θέλεις και θα το δεις στην πράξη.
Για τις τηλεοράσεις που λες τώρα μιας και δεν τις έχω δει δεν έχω άποψη.

Reaction score
290
Έχει δίκιο ο Ilia. Κι εγώ έχω την LGLF75 42'' και είμαι στα 2,5 μέτρα περίπου και αρκετές φορές αναρωτιέμαι αν είχα αγοράσει μία 46.....

Reaction score
0
παιδια sorry,αλλα δεν ειμαι και πολυ σχετικος,την διαφορα των 100hz με τις απλες,ποτε θα την δω??φενετε με την πρωτη ματια??υπαρχει καποιο σημειο που θα το δω καθαρα??
ευχαριστω......

Reaction score
0
θα ελεγα την samsung αλλα νομιζω οτι η 37αρα δεν εχει ultra clear panel. Μονο και μονο γι'αυτο θα πηγαινα στην αντιστοιχη 40αρα (40Α656) που επεσε και αρκετα σε τιμη και θα ξεμπερδευα, εκτος αν πια δε χωραει για 3 ιντσες....δε νομιζω....

Reaction score
0
Έχει δίκιο ο Ilia. Κι εγώ έχω την LGLF75 42'' και είμαι στα 2,5 μέτρα περίπου και αρκετές φορές αναρωτιέμαι αν είχα αγοράσει μία 46.....
σοβαρά ρε φίλε? εγώ είμαι στα 2,8 μέτρα και απ'οτι διάβασα σε οδηγό του πλαισίου έγραφε ότι σε τέτοια απόσταση η 37αρα είναι ιδανική. βέβαια όταν το δοκίμασα στην πράξη να απέχω καμιά 3 μέτρα από τηλεόραση (σε μαγαζί έγινε η δοκιμή) ομολογώ ότι αποφάσισα ότι όταν πάρω tv θα πάρω 40αρα. αλλά εδώ βλέπω εσύ σκέφτεσαι ότι έπρεπε να πάρεις 46αρα στα 2,5 και δεν σου φτάνει η 42αρα σου :131:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster