Help...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Η τεχνολογία με εκδικήθηκε...
Πριν από αρκετό καιρό με έπιασε ο "πόθος" να πάρω το Ρ900.
Για κακή μου τύχη δεν το έκανα. Χθες το παμπάλαιο 6210 μας άφησε... Το αποτέλεσμα είναι να έχω χάσει πάνω απο 650 τηλέφωνα και τα νεύρα μου τσατάλια.
Αυτή τη στιγμή το μόνο τηλέφωνο που μου κάνει κου-κου είναι το Ρ900 κυρίως γιατί θέλω να πετάξω και ένα Hewlett Packard PDA που έχω αλλά και φυσικά για να μην μου ξανασυμβεί το χάσιμο τηλεφώνων αφού εύκολα και με αυτό θα κάνω synchronize με outlook και θα τα έχω και στο pc αλλά και πέρνει και memory stickια.
Να το πάρω ρε παίδες το κινητάκι? Κάποιος μου είπε ότι καλό αλλά δεν κάνει edit σε αρχεία word-excel κάτι που οπωσδηποτε το θέλω. Το κάνει το Ρ910 αυτό? Ποιό τηλέφωνο εν ολίγοις θα είναι και "καλούτσικο" ως PDA?
Μιας και τα λεφτά (για τηλέφωνο) δεν είναι και λίγα δεν θέλω να κάνω βεβιασμένες κινήσεις όσο κι αν καίγομαι....
Κάτι άκουσα και για ΝΟΚΙΑ 9500 που έρχεται λέει και είναι καλό.....

Reaction score
2
Edit μπορείς να κάνεις και στο P900, αρκεί να έχεις το ανάλογο πρόγραμμα (π.χ.QuickOffice). Απ' ότι ξέρω στο P910 θα μπορείς να το κάνεις (έτοιμο από τη μάνα του). Εδώ που έφτασες πλέον, καλύτερα να περιμένεις να πάρεις κατ' ευθείαν το 910. Πάντως, το Q2020 είναι αυτή τη στιγμή ό,τι καλύτερο υπάρχει ως συνδυασμός PDA με κινητό. Το Nokia 9500, πάρ' το αν είσαι οικοδόμος (και σου αρέσουν τα τούβλα)!

Reaction score
29
Οπως σου λέει και ο Κώστας edit για word-excel γίνεται (το εχω κάνει) με το quick-office.

Aν το κινητό δεν σε βιάζει περιμένεις το P910 (μικρες πάντως οι διαφορές με το P900), αλλιώς προχώρα το.

Περισσότερες πληροφορίες για το Q2020

http://www.myphone.gr/devices/review-21.html

και για το P900

http://www.myphone.gr/devices/review-11.html

Reaction score
43
P900...άποψη

Μετά απο 9 μήνες πολύ έντονης χρήσης του P900 και σχεδόν πλήρους αξιοποίησής του,είμαι σίγουρος οτι αξίζει σίγουρα τα χρήματα που διέθεσα.Τη συσκευή τη επέλεξα ΚΑΙ με γνώμωνα τη χρήση της ως PDA και είμαι πλήρως ικανοποιημένος.Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κανένα απολύτως μειονέκτημα σε σχέση με τις επαγγελματικές του δυνατότητες.Δεν με ενδιαφέρει αν βγάζει καλές φωτογραφίες ή αν παίζει καλά τα mp3.Δεν απευθύνεται κατα τη γνώμη μου σε τετοιου είδους χρήστες αλλά σε επαγγελματίες που θα εξαντλήσουν τις τεράστιες δυνατότητές του.Όσο για τις εφαρμογές που μπορείς να προσθέσεις είναι πραγματικά σχεδόν απεριόριστες.Για την επεξεργασία word και excel υπαρχουν εφαρμογές που θα μπορούσες να προμηθευτείς απο το internet με καλύτερη -αυτή χρησιμοποιώ και εγώ-την Qoffice..........Kαλορίζικο :)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
.....

Ξέρει κανείς πότε θα έρθει αυτό?...
Είναι μάλλον ότι καλύτερο έχω δει μέχρι στιγμής.

Reaction score
5
Παλιό θέμα αλλά διάβασα προσφάτως ότι η Motorola αποφάσισε να ΜΗΝ βγάλει το MPX στην αγορά τελικά, πέραν κάποιων μικρών αγορών στην NA Ασία. Μάλλον είχαν προβλήματα και δεν ήθελαν να μπλέξουν. Η Motorola είπε ότι μέχρι το τέλος του 2005 θα βγάλει κάποια άλλα smartphones.

Αλήθεια τι smartphone έχετε (αν έχετε);

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Είχα το MpX 200 της Motorola...

Το αντικατέστησα με το samsung D 500...

H έλλειψη φωτογραφικής μαζί με το γεγονός ότι τελικά δεν χρησιμοποιούσα παραπάνω δυνατότητες από αυτές που μου δίνει και το D500 με έκαναν να μην αναβαθμίσω σε άλλο smartphone...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef