Heybrook tt2

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Εχω ενα Heybrook TT2 με βραχιονα REga 100 καιDynavector 50x.
Του βραχιονα του ξεριζωσα τα καλωδια απο λαθος.Δοθεισης της ευκαιριας σκεπτομαι καμμια αναβαθμιση σε βραχιονα -κεφαλη
1.Παιζει κατι σε λογικη τιμη?(200-300 Ευρο)
2.Υπαρχει δυνατοτητα service στο Heybrook?
3.Project RPM 5 λεει τιποτα?
4.O Rega 100 παιρνει καλωδια?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: Heybrook tt2

Ενα τροφοδοτικο για το πικαπ με 300 Ε υπαρχει?
Ιδιοκατασκευη αποκλειεται λογω ανεπαρκειας γνωσεων ηλεκτρονικων.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.342
Μάνο το πικάπ σου είναι πολύ καλό.
Τα σημερινά πικάπ, στη τιμή που ψάχνεις, είναι πολύ υποδεέστερα.
Σίγουρα παίρνει καλωδίωση ο βραχίονας σου.
Το θέμα είναι αν αξίζει το κόστος.
Βάλε καμιά φωτογραφία της ζημιάς.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Δεν υπαρχουν καλωδια πλεον.Αφου ξεριζωθηκαν απο την βαση συνεχισα την καταστροφη τραβωντας εξω τα παντα ολα να'ουμαι.Τωρα πια υπαρχουν μονο μεταλλα.
Προταση για καλο βραχιονα 300-400 Ε Υπαρχει στην πιατσα τιποτα αλλο εκτος απο RB301?
Μου την σπαει ο Ρεγκας που δεν εχει ενα καλο προσπεκτους με χαρακτηριστικα.
Χρειαζεται βραχιονας με effective length απο 220 και πανω.Ο 9c τηςProject κρεμεται 20 χιλ.εξω απο το σασι.ΔΕν κλεινει το καπακι

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.715

Λοιπόν, κατ' αρχάς κι απ' όσα αναφέρονται εδώ, το συγκεκριμένο πικάπ δεν έχει κάποιου είδους τροφοδοτικό, διότι πολύ απλά δεν το χρειάζεται. Ο κινητήρας του είναι ένας AC σύγχρονος 24πολικός, και είναι συνδεδεμένος κατ' ευθείαν στο ρεύμα. (Η ακρίβεια της περιστροφής του εξαρτάται από τη σταθερότητα της συχνότητας του δικτύου ηλεκτροδότησης, και να είσαι σίγουρος πως αυτή είναι πραγματικά σταθερή).

1.Παιζει κατι σε λογικη τιμη?(200-300 Ευρο)
Ναι, ένας RB250 δεν νομίζω να κοστίζει παραπάνω.

2.Υπαρχει δυνατοτητα service στο Heybrook?
Παίζεται. Θα μπορούσε κάποιος ηλεκτρονικός, αλλά όχι οποιοσδήποτε. Για να επισκευάσει κάποιος ένα πικάπ, πρέπει να γνωρίζει κι άλλα πράγματα, πέραν της Ηλεκτρονικής. Εάν διαμένεις στο Λεκανοπέδιο, κάνε ένα τηλεφώνημα στον Δημ. Αναγνωστόπουλο, τηλ. 210-9513282. Ενδεχομένως να υπάρχουν κι άλλοι γνώστες τεχνικοί, αλλά δεν τους γνωρίζω.

3.Project RPM 5 λεει τιποτα?
Βεβαίως. Προσωπικά δεν θα το αγόραζα, καθώς θα προτιμούσα το Technics 1200 MK2, που λέει περισσότερα, αλλά έχει τη ρετσινιά του επαγγελματικού πικάπ, της παλιάς γιαπωνεζούρας με τον βραχίονα σχήματος S. Αν δεν δίνεις σημασία σε τέτοια πράγματα, πάρε το Technics. Αν θέλεις το πικάπ σου να έχει περίεργο σχήμα, πάρε το Project, θα μείνεις ευχαριστημένος. (Εδώ που τα λέμε κι εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση σήμερα, περισσότερα είναι τα χαϊνετάδικα πικάπ με την περίεργη εμφάνιση, παρά αυτά με την κλασική εμφάνιση του 1200. Τελικά, θα καταντήσουμε να θεωρούμε παράδοξη την εμφάνιση των κλασικών πικάπ, μέσα στα τόσα πουλ-μουρ που έχουν κατακλύσει την αγορά).

4.O Rega 100 παιρνει καλωδια?
Ναι, υπό την προϋπόθεση πως μπορεί να αφαιρεθεί το στέλεχος από τη βάση pivot, αλλά αυτή η δουλειά χρειάζεται κάποιον που να ξέρει τί κάνει. Μια καλή λύση είναι να τον δώσεις στην Absolute Audio, να σου περάσουν καλώδια Van den Hul. (Μη πεις πως σε έστειλα εγώ, θα ξινίσουν τα μούτρα...)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Ευχαριστω ολους για τις ααποψεις τους.
Κωστα τι πικαπακι μου το αγαπαω πολυ και μου αρεσει το look παρα πολυ
Για Το Project ρωτησα και μολις εμαθα οτι δεν εχει αναρτηση (σασι-υποσασι) κοντεψα να φυγω απο την τζαμαρια.Κατι περι μαζας με πλατο1,6Kgr ασε καλυτερα.Επισης τι σοι μηχανημα ειναι αυτο που κοστιζει 520Ε και ο βραχιονας μονος του 420Ε.Δηλ.το πικαπ μονο 100Ε?????????????
Βραχιονας Rega λοιπον ξανα και καλες ακροασεις.
Εχει καποιος στοιχεια για τους βραχιονες ομως? Η ειμαι πολυ απροσεχτος η αυτοι(οι Ρεγκαιοι μπρε)εχουν πολυ κακο site με ελαχιστες πληροφοριες.
Αξιζει το αλμα των 120 Ε για τον 301 σε σχεση με 251?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.621
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds