HI ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ END!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Bρε παιδακια μικρα και μεγαλα!!!!!!!!Μιας και οι ζεστες σφιξανε και σφιγγουνε και οι κωλοι δεν μας λετε ........για που λετε να πατε να διακοπεψετε εφετος?
Σε ποια παραλια θα πατε να αραξετε το αδαμαντινο μυωδες και γραμμωμενο κορμι σας?
Δεν λετε ολοι (εννοειται περιμενω χιλιαδες απαντησεις.... οσα και τα μελη μας παρακαλω) σε ποιο νησακι θα πατε να ατενισετε τα πελαγα ?
Θα πατε βολτα με κανενα φουσκωτο γαστρατο ?
Θα γινετε ενα με την αμμο(κοινως θα σαπισετε στην παραλια)?????
Θα σεργιανησετε σε νησιωτικα γραφικα σοκακια στην ΣΥΦΝΟ-ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ-ΤΗΝ ΝΑΞΟ-ΤΗΝ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ-ΣΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ-ΣΤΗ ΣΥΡΟ-ΣΤΑ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ???????????????
Που βρε ...μιληστε!!!!!
Σε ποσα ταβερνια και και γραφικα θαλασσινα μαγαζακια θα ξεχειλωσετε το αντερακι σας και θα καταποντησετε τις συμβουλες του γιατρου που ολο τον χειμωνα σας λεει πως θα ριξετε την πουτανα την χοληστερινη????????
ποσα κιλα αστακομακαροναδα και ποσα ταψια εκμεκ με παγωτο θα ριξετε με λαγνεια στην κοιλουμπα σας??????

Τι καλωδια........εεεε....αι στο διαολο πια με την συνηθεια,Τι συνολακια θα παρετε οταν πουσαρισμενοι απο το μαυρισμα,τις ρακετες, το ματι (κοινως οφθαλμοσυντηρηση) και τις τρεχαλες στα βοτσαλα θα φορεσετε το βραδυ που διαφορα θηλυκα στην τριχα θα σας περιτριγυριζουν ?
ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ GREEKS SUMMER LOVERS

ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΕΣΕΙς ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΙΑς ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΠΑΤΕΡΑς 15 ΜΟΛΙς ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ PAMPERS ISLAND κοινως πηραμε τον πο...ο
για φετος ........................Παω να ζεστανω το γαλα του αυριανου καραχαιεντα και σεις κουφαλιτσες γραψτε για που θα αρμενισετε??????????????????????????????????????????????????????????????
Δεν θελω τσιγγουνιες............θα το αντεξω........πειτε τα ολα.............

Attachments

Reaction score
13
Να σου ζήσει ρε φίλε!
Να σου ζησει ο απογονος. Να τον χoρευεις στους .... κωνους σου να παρει σωστες αρχες το παιδι.
Εγω φετος παω Χαιδαρι. Ουτε καν Σκαραμαγκα...
Kαι το λαστιχο του ποτισματος St by.

Reaction score
10
Να σου ζησει Βλασση!!Και μακρια απο κακες παρεες (βλεπε B&W)....Νταξει πλακα κανω....
Εγω θα παω 15 μερες στο Αργοστολι, Κεφαλλονια.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: HI ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ END!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σου ζήσει, Βλάσση! :happy_4:
Να είστε καλά να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε! :cool_4:

Reaction score
0
Να σου ζησει ρε Βλασση .:bravo:
Και μια συμβουλη ...τα pumpers θελουν στρωσιμο ,η πιπιλα οχι.:happy_8:
Και να βαλεις μπασοπαγιδες στο δωματιο του παιδιου για το κλαμα.
:happy_4:

Reaction score
164
Και μια συμβουλη ...τα pumpers θελουν στρωσιμο ,η πιπιλα οχι.:happy_8:
Δηλαδή πριν τα χρησιμοποιήσει το μωρό, θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος; :happy_9:

Reaction score
0
Ναι.
Απο την χαρα του ,τα ...........στρωνει.:happy_5:
Ρωτα και τον Δημητρο.:happy_9:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Πρωτα πρωτα να σας ευχαριστησω για τις καλε σας κουβεντες και να ΔΗΛΩΣΩ ΕΥΘΑΙΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ!!!!!!!!!!!ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΥ θα πατε και σεις (μερικοι θα ελεγα)το νου σας παλι στο παλιο HI END..
Και να αναφερω οτι οι πιπιλες της chico θελουν στρωσιμο πανω απο 600 ρουφηγματα για να την συνηθησει το παιδι!!!!!!!!!!!!!Ρε πουστη μου ολα στρωσιμο θελουν πια!!!!!ΗΜΑΡΤΟΝ................................ΒΡΕ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ???????????????????????????????????????????????????????????????????

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Πουθενά :happy_4: :happy_4: :happy_4: :happy_4:

(Καλά που είναι η θάλασσα δίπλα...)

Α, και να χαίρεσαι τους διαδόχους σου!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Πουθενά :happy_4: :happy_4: :happy_4: :happy_4:

(Καλά που είναι η θάλασσα δίπλα...)

Α, και να χαίρεσαι τους διαδόχους σου!
Mαρια καλημερα και ευχαριστω για τις ευχες σου................................Ευτυχως και γω μενω 3 γωνιες απο την θαλασσα και θα λεω οτι παω διακοπες....................με τα δυο πλεον τεκνα μου!!!!!Να εισαι καλα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.013
Members
38.521
Νεότερο μέλος
seos