Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
- Τι, πως, πότε, που?
Έχει κάποιος περισσότερες πληροφορίες?
Έχει κάποιος περισσότερες πληροφορίες?
Να γράφεις, γιατί κάθε post στην HiEnd μετράει διπλό στη σύνταξη. Εκεί που γράφεις δεν θα σου αναγνωρίζουν αύριο ούτε τα μισά συντάξιμα χρόνια.VIDEOMIX said:(τι θέλω εγώ σε αυτή την κατηγορία και γράφω; :shock![]()
![]()
Συμφωνώ. Αν και όπως βλέπεις δεν βάζω μυαλό. Μιλάω ελεύθερα στην δίχως όρια και θέμα ενώ θα πρέπει να μιλάω "κλισέ".g.kar said:Να γράφεις, γιατί κάθε post στην HiEnd μετράει διπλό στη σύνταξη. Εκεί που γράφεις δεν θα σου αναγνωρίζουν αύριο ούτε τα μισά συντάξιμα χρόνια.VIDEOMIX said:(τι θέλω εγώ σε αυτή την κατηγορία και γράφω; :shock![]()
![]()
Ειδικά στην "Δίχως Ορια και Θέμα", αν μπλέξεις και με τα παραθρησκευτικά κυκλώματα και τους αλοδαπούς σε βλέπω να μην σε αφήνουν ούτε στην έκθεση να μπεις.![]()
Θάνο αυτοί έχουν τιμωρηθεί και δεν μπαίνουν σε αυτήν την κατηγορία...VIDEOMIX said:Εγώ Γιώργο, στις προσταγές σας.
Άλλοι δεν θυμούνται οτι ήμουν αποίκο κάθε φορά που μου ζητιώταν ενώ έδειναν δίκια σε χρήστες υβριστές η και μαιμούδες.
Kαι για τι να λαβει μερος ?Το πιο hi eind εκει μεσα ειναι το μαλλι του Ζερβ!!!ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Μπραβο παιδια.
Απιθανη πρωτοβουλια.
(Μεταξυ μας) θελω να ελπιζω πως η εταιρεια στην οποια εργαζομαι δεν θα λαβει μερος για να ειμαι εκει, μαζι σας.![]()