Hi End Έκθεση...

Reaction score
118
Άντε πείτε του ωστε να κανονίσουμε για καφεδάκι στην Αθήνα. Τον περιμένω εδώ και καιρό.
(τι θέλω εγώ σε αυτή την κατηγορία και γράφω; :shock:) :lol:

Reaction score
3.576
VIDEOMIX said:
Να γράφεις, γιατί κάθε post στην HiEnd μετράει διπλό στη σύνταξη. Εκεί που γράφεις δεν θα σου αναγνωρίζουν αύριο ούτε τα μισά συντάξιμα χρόνια.

Ειδικά στην "Δίχως Ορια και Θέμα", αν μπλέξεις και με τα παραθρησκευτικά κυκλώματα και τους αλοδαπούς σε βλέπω να μην σε αφήνουν ούτε στην έκθεση να μπεις. :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όχι αυτήν ρε φιλαράκι. Σε αυτή που λες το avsite έχει και περίπτερο.

- Εγώ λέω για την hi end έκθεση (αποκλειστικά με συστήματα ήχου). Νοέμβρη γίνεται συνήθως. Όπως last year αν θυμάσαι που έσκασα προς τα κατ'... :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μετά από συζήτηση με τον συνσυντονιστή της κατηγορίας Γιώργο Αναμουρλίδη, είπαμε πως προκειμένου να δείξουμε αφ' ενός την στήριξή μας ως AVSite στον θεσμό και αφ' ετέρου να βοηθήσουμε τα μέλη που δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στην έκθεση, να κάνουμε μια απόπειρα καταγραφής και να παρουσιάσουμε λίγο πιο οργανωμένα από άλλες χρονιές, τις συμμετοχές της φετινής έκθεσης. Δεν αναφέρομαι σε κάλυψη με τρομερές λεπτομέρειες, αλλά με 5 λόγια, σαν να πήγαν 2 φίλοι στην έκθεση και μας λένε πολύ συνοπτικά τι είδαν εκεί, δείχνοντάς μας και μια φωτογραφία από κάθε περίπτερο.

Για να οργανωθεί και να γίνει μια τέτοιου είδους κάλυψη όμως, είναι σίγουρο ότι ένας άνθρωπος δεν αρκεί. Συνεπώς θα θέλαμε την συμμετοχή άλλων 2-3 ή και περισσότερων μελών μας που θα αναλάβουν σε συνεργασία με τον Γιώργο την κάλυψη του event για λογαριασμό του site. Εν ολίγοις αυτό σημαίνει ότι κάθε ένας από αυτούς, θα πρέπει να «φάει» περίπου 3-4 ώρες στην έκθεση και να διαθέτει ψηφιακή μηχανή, κάτι που βέβαια λίγο ή πολύ θα κάνουμε όλοι όσοι θα πάμε σε αυτήν την έκθεση, απλά η συγκεκριμένη ομάδα θα το κάνει κάπως πιο οργανωμένα για να μπορέσει να παρουσιαστεί στην κατηγορία μας.

Όποιος λοιπόν έχει την διάθεση - χρόνο να ασχοληθεί με την κάλυψη της έκθεσης για μια ή περισσότερες μέρες και να βοηθήσει τα μέλη του AVSite να ενημερωθούν και να έρθουν πιο κοντά σε αυτήν, παρακαλώ ας το δηλώσει εδώ ή με pm στον Γιώργο ή σε εμένα, για να αρχίσουμε να το οργανώνουμε.
Δυστυχώς δεν έχουμε και πολύ χρόνο...

Reaction score
118
g.kar said:
VIDEOMIX said:
Να γράφεις, γιατί κάθε post στην HiEnd μετράει διπλό στη σύνταξη. Εκεί που γράφεις δεν θα σου αναγνωρίζουν αύριο ούτε τα μισά συντάξιμα χρόνια.

Ειδικά στην "Δίχως Ορια και Θέμα", αν μπλέξεις και με τα παραθρησκευτικά κυκλώματα και τους αλοδαπούς σε βλέπω να μην σε αφήνουν ούτε στην έκθεση να μπεις. :lol:
Συμφωνώ. Αν και όπως βλέπεις δεν βάζω μυαλό. Μιλάω ελεύθερα στην δίχως όρια και θέμα ενώ θα πρέπει να μιλάω "κλισέ". :lol:

Μ'αρέσει που ο Νίκος μιλάει για σχέδια με τον Γιώργο τώρα και ενώ άνοιξε το θέμα, αντί να μιλήσουν πρίν ανοίξει το θέμα ωστε να ανακοινώσει τα σχέδια. Και μιλάμε για 3 ώρες διαφορά!!! :lol:
Ώχχ, ποιός με γλυτώνει τώρα απο την γκρίνια του "στρατηγού". :lol:

Reaction score
118
Εγώ Γιώργο, στις προσταγές σας.
Άλλοι δεν θυμούνται οτι ήμουν αποίκο κάθε φορά που μου ζητιώταν ενώ έδειναν δίκια σε χρήστες υβριστές η και μαιμούδες.

Νικολάκη, πως τον πίνεις τον καφέ;
Εκτός και αν γίνει η έκθεση πάλι στο χίλτον. Εκεί φίλε δεν σε κερνάω, είναι φαρμακείο. :lol:

Reaction score
3
VIDEOMIX said:
Εγώ Γιώργο, στις προσταγές σας.
Άλλοι δεν θυμούνται οτι ήμουν αποίκο κάθε φορά που μου ζητιώταν ενώ έδειναν δίκια σε χρήστες υβριστές η και μαιμούδες.
Θάνο αυτοί έχουν τιμωρηθεί και δεν μπαίνουν σε αυτήν την κατηγορία... :) :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βρε αγόρι μ' οι μαϊμούδες και τα υπόλοιπα τι δουλειά έχουν με το θέμα μας?...

Η ημερομηνίες και ο χώρος της hi end έκθεσης τον Νοέμβριο είναι γνωστές από το 2ο link που παρέθεσε ο gkar. Δες αν μπορείς μια από εκείνες τις ημέρες και πες το μας έτσι ώστε σε συννενόηση με τον Γιώργο να είστε την ίδια μέρα εκεί για κάποιες από τις φωτογραφίες των περιπτέρων.

thnx

- Όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει ας μας το πει.

Reaction score
118
Πες τε μου εσείς και εγώ θα κανονίσω να μπορώ.
Μόνο προειδοποιώ τον Γιώργο οτι θα πρέπει να είναι εκτός καρέ στις φώτος διοτι θα βγούν χάλια απ'την αντανάκλαση. :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μπραβο παιδια.
Απιθανη πρωτοβουλια.
(Μεταξυ μας) θελω να ελπιζω πως η εταιρεια στην οποια εργαζομαι δεν θα λαβει μερος για να ειμαι εκει, μαζι σας. :wink:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Μπραβο παιδια.
Απιθανη πρωτοβουλια.
(Μεταξυ μας) θελω να ελπιζω πως η εταιρεια στην οποια εργαζομαι δεν θα λαβει μερος για να ειμαι εκει, μαζι σας. :wink:
Kαι για τι να λαβει μερος ?Το πιο hi eind εκει μεσα ειναι το μαλλι του Ζερβ!!! :lol:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Παιδες προχωρηστε την προταση του Νικου Τσαρουχα για παρουσιαση της εκθεσης, για να δουμε και μεις οι μακρινοι συγγενεις λιγο...φως!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas