Hi End Έκθεση...

Reaction score
118
Ωραία, τέλεια. Διοτι την Παρασκευή έχω οργανώσει meeting με τα μέλη της λέσχης μου και στις 17 του Νοέμβρη θα ανέβω στην Θεσσαλονίκη για να πάω στην πίστα Σερρών.
Οπότε, οι ημερομηνίες που μου λές, είναι τέλειες. 8)

Reaction score
3
VIDEOMIX said:
Ωραία, τέλεια. Διοτι την Παρασκευή έχω οργανώσει meeting με τα μέλη της λέσχης μου και στις 17 του Νοέμβρη θα ανέβω στην Θεσσαλονίκη για να πάω στην πίστα Σερρών.
Οπότε, οι ημερομηνίες που μου λές, είναι τέλειες. 8)
Είδες λοιπόν που είσαι όλο παράπονα? :)
Ολοι,για σένα δουλεύουμε... :lol: :lol: :lol:

Την καλή φωτογραφική,έτσι?... :)

Reaction score
118
Φυσικά. Οι άλλες βγάζουν κόκκινα μάτια και κάποιους τους δείχνουν δίχως.... μαλλιά. :lol:

Reaction score
0
Παιδιά ότι βοήθεια θέλετε προσφέρομαι με μηχανούλα και πολλές φωτογραφίες!!! Θα πάω Παρασκευή για πολλές ώρες μάλλον...

Reaction score
118
Τελικά τι θα γίνει, να έρθω η θα κάνετε φωτογραφίες με τον άλλο φίλο;
Διοτι εγώ προετοιμαζόμουν τόσες μέρες, πήρα και άδεια απο την δουλειά.
Εαν όμως κανονίσατε, Ο.Κ. θα αράξω σπιτάκι μου. :)

Reaction score
0
Εγώ πάντως θα την πάρω την μηχανούλα για ότι άλλο θέλετε (για το forum) εσείς οι εμπειρότεροι μπορείτε να μου πείτε. Φίλε VIDEOMIX προς Θεού αν αναφέρεσαι σ'εμένα δεν θα σου πάρω και την "δουλειά" -νέος στο forum είμαι-απλώς επειδή έχω "ελεύθερο παντόφλας" :D :D την Παρασκευή μπορώ να κάνω ότι θέλω καφέδες, ακροάσεις, ποτάκια, φωτογραφίες ξέρεις εσύ :lol: :lol:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Αλλοι κατεβαι8νουν για γλεντια κι αλλοι ανεβαινουν στη Σαλονικη για συνδικαλιστικα! Κανενα ΚΑΛΟ μαγαζι γκαρντασια για ΠαρασκευοΣαββατοβραδο;

Reaction score
118
Εντάξει. Δύο με τρείς πιστεύω πως θα είμαι εκεί.
Όταν θα φτάσω, θα σου κάνω αναπάντητη να έρθεις έξω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988