Hi End Γατάκι ψαχνει για Hi End .... σπιτάκι :)

Reaction score
89
Γεια χαρα Hiendαδες μουυυυυ !!!! :123:

Ειχε τη χαρα να βρει η γυναικα μου 1 γατάκι πριν από 3 εβδομάδες περιπου στο δρόμο κάνοντας το σκυλάκι μας τη βραδυνή του βόλτα. Τους ακολουθουσε χωρις φοβο το ατιμο ωσπου το μαζεψε η γυναικα μου κ το φερε σπιτι. Μήπως ξέρεις κανείς σας κάποιον που να θέλει να υιοθετήσει 1 γατάκι ????

Είναι αγοράκι 2,5 μηνών. Το πήγαμε στον κτηνίατρο και είναι μια χαρά στην υγεία του. Έχει κάνει αποπαρασίτωση μέσα-έξω και πριν λιγες μερες το 1ο του εμβόλιο. Εχει πλεον και βιβλιαριο οποτε ειναι κομπλε ο κουκλος και με προικα!! Είναι παιχνιδιάρικο, πανέξυπνο και δε λερώνει μέσα στο σπίτι γιατί ξερει ήδη να χρησιμοποιεί την άμμο του (μη σας πω απτην επομενη μερα που εκοβε βολτες στο σπιτι πηγε ηδη στην αμμο που του ειχαμε βαλει).

Τον εχουμε σπιτι για όσο χρειαστεί αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τον κρατήσω γιατί έχουμε ήδη 1 σκύλο και 3 γάτες που τον κοιτάνε με μισό μάτι.....

Μιλαμε δε παιζεται παιδες!!! Πραγματικα ειναι αυτο που λεμε η χαρα της ζωης!!! Οτι κ να τους δωσεις γουρλωνει τις ματουκλες του και το επεξεργαζεται με τις ωρες!!! Ασε που οταν πανε για υπνο τα υπολοιπα κατοικιδια δε τα αφηνει σε χλωρο κλαρι!!! Τι τους τραβαει την ουρα τι παει κ τα κουναει για να κοιμηθει στη θεση τους απαιχτος ο ατιμος!!!

Θα προτιμηθουν σπιτια με full High definition προβολεα και συστημα 5.1 τουλαχιστον Ιντσες εχει συνηθισει στις 110 οποτε κατι λιγοτερο θα χρειαστει χρονο προσαρμογης.
Bluray συσκευη οπως και δηποτε με προτιμησεις στις περιπετειες και κομεντι.... :111:

Ειδικα σε ταινιες δρασης θα ταιριαξει αρμονικα με το subwoofer μιας κ καθετε για χαιδεμα κ το κομπρεσερ του περνει μπροστα !!!!! Κολαση μιλαμε!!!

Οτιδηποτε αλλες ερωτησεις αποριες εχετε ελευθερα παιδια.

Reaction score
89
Αλλες προτιμησεις ειναι οτι εχει δει αγωνες τις εθνικης οποτε ειναι πατριωτακι βερο!!! και φυσικα προλαβα κ του δειξα Ολυμπιακο Αρσεναλ 3-1 χιχιχιχιιιι

Περιοχη ειμαστε Ηλιουπολη αλλα μπορουμε να βρεθουμε κ αλλου αν βολεευει καποιο απτα παιδια κανενα προβλημα!!

σημερα φυσικα θα δουμε ολοι μαζι και τους Γερμανους οποτε ειμαστε κομπλε!!!

Reaction score
27.271
Απάντηση: Hi End Γατάκι ψαχνει για Hi End .... σπιτάκι :)

Αλλες προτιμησεις ειναι οτι εχει δει αγωνες τις εθνικης οποτε ειναι πατριωτακι βερο!!! και φυσικα προλαβα κ του δειξα Ολυμπιακο Αρσεναλ 3-1 χιχιχιχιιιι

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΕΦΘΕΙΡΕΣ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ?

Y

Yiannis_B

Guest

...προτείνω να το κρατήσουν εναλλάξ τα μέλη marydaughter και rodouma, να γίνει το γατί σχιζοειδής προσωπικότητα….:116:

....ή ο Αργύρης με τον Γιάννη......

...και με μένα ....το ίδιο θα γινόταν..αλλά λέμε τώρα....:116:

Reaction score
89
Κουκλί, θέλω να το φάω!
σε σενα δε το δινω ρε με τα γουβερ σου θα του δημιουργησεις ψυχολογικο προβλημα και ειναι μικρο ακομα για να ανακαμψει χαχαχαχαααα :204::204::204:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Hi End Γατάκι ψαχνει για Hi End .... σπιτάκι :)

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΕΦΘΕΙΡΕΣ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ?
ειναι το μονο που ειχα σε 720p ρεσυ tigerteg χαχαχαχαχαααααα :)

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: Re: Απάντηση: Hi End Γατάκι ψαχνει για Hi End .... σπιτάκι :)

Μπράβο σε σένα και στη γυναίκα σου, θυμάμαι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έχετε βοηθήσει ενεργά κάποιο ζωάκι... :624:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Hi End Γατάκι ψαχνει για Hi End .... σπιτάκι :)

Μπράβο σε σένα και στη γυναίκα σου, θυμάμαι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έχετε βοηθήσει ενεργά κάποιο ζωάκι... :624:
Mαρια που να σου πω και για τη παπια που πηραμε χαχαχαχαχαχαααααα θα πεσεις κατω!!!!! Να βλεπεις τη παπια να κυνηγαει το σκυλακι μας γιατι τολμησε να προλαβει να του φαει μπουκια χαχαχαχααααα!!!! Θα ανεβασω φωτος το απογευματακι!!!! Ευτυχως βρηκαμε στο Μαρκοπουλο ενα παρκο που ειναι κ ξενοδοχειο ζωων και τους το αφησαμε προχθες!!!! :)

Reaction score
1.213

Βαλε αγγελια σε γατοφορουμ

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426

Kρατα το Bρε Mακη, δυσκολα θα βρει τετοιο σπιτακι!!

Reaction score
89

Βαλε αγγελια σε γατοφορουμ
αυτα τα χει αναλαβει οι γυναικα μιας ειναι κ στη φιλοζωικη της ηλιουπολης.... ενω εγω εχω πιασει τα εξειδικευμενα φορουμ χαχαχαχαααα :) :)

το δυσκολο παντως ειναι οτι αυτη τη περιοδο αποτι μου ειπε η κτηνιατρος γινεται πανικος με γατακια γιατι ειναι περιοδος.... κουτουκωματος χαχαχαχαχαααα :204:

παντως ζωη να χει το ατιμο τετοιο πειραχτηρι γατακι προσωπικα δεν εχω ξαναδει!!!!! Ξυπναει παει να πιει νερο περναει διπλα απτην αλλη γατα ή το σκυλι και τσαααααακ παει κ τους ριχνει ενα γρηγορο τρηψιμο με το κεφαλι κ συνεχιζει ζαβλακομενο για νερο ......

Reaction score
89

Kρατα το Bρε Mακη, δυσκολα θα βρει τετοιο σπιτακι!!
ελα ρε θηριο stathi ουτε για καφε ρεσυ δε προλαβαινουμε γμτ μου!!!!

τι να πω μιλαμε ειναι τετοια φατσα που τοσες μερες ουτε καν εχει περασει απτο μυαλο μου να το αφησω.....
αλλα με δυο μεσα στο σπιτι και αλλα δυο μονιμα στο κηπο γινεται πανικος!! Λεω να αρχισω σιγα σιγα να φτιαχνω και τριτο σπιτακι στο κηπο χαχαχαχαααα :)

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Hi End Γατάκι ψαχνει για Hi End .... σπιτάκι :)

Eλααα Μαρια σου χω πραμα τωρα να γελασεις με το ζωολογικο μας κηπο!!!! :)

εδω ειναι απτις πρωτες συναντησεις τους οταν δε του χει παρει ακομα του αερα.... Στα δεξιο ο Πεπιτο!!

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Reaction score
89

αυτο το ραμφος εχει γραψει ιστορια κ δυστηχως δεν το εχω σε βιντεο!!! Μιλαμε αμυντικο οπλο απτα λιγα!!! :)

Nα πηγαινει το σκυλι να του φαει το φαι κ να του χωνει μια με το ραμφος στο κεφαλι να μη ξερει το σκυλι απο που του ηρθε!!!! αλλο να στο λεω κ αλλο να το βλεπεις!!! :204::204::204:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426

:204: :204:

Reaction score
89

τα φρυδια παντως φερνουν λιγο γερο Καραμανλη τι λετε εσεις οι παλιοι???? :204: :204: :204:

Reaction score
29.724

Εχεις δει τα φρύδια του μπιμπικου?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.100
Members
38.531
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος