Hi-end Συμβουλες

Reaction score
10
Σκεφτομουν να ανοιξουμε ένα θεμα με τις εμπειριες που εχει ο καθενας μας αποκομισει από τα χρονια που ασχολειται με αυτό το hobby. Nα δωσει καποιες συμβουλες για αυτά που ο ιδιος θεωρει σημαντικα μεσα από τις προσωπικες τους εμπειριες. Ας αρχισω λοιπον εγω για να καταλαβετε κιολας τι εννοω.

1)Εμπιστευτειτε μονο τα αυτια σας. Είναι ο καλυτερος κριτης.
2)Προτιμηστε τρανζιστορατους ενισχυτες. Τις περισσοτερες φορες θα πεσετε μεσα.

3)Μια συσκευη για να στρωσει θελει συνηθως διπλασιο χρονο από οσο αντεχετε να περιμενετε

4)Δοκιμαζετε τις συσκευες στο σπιτι σας αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα

5)Δωστε το 10% του προυπολογισμου σας στα καλωδια

6)Ξεκινηστε από ηχεια και βρειτε ένα ενισχυτη που να τα οδηγαει καλα. Στη συνεχεια αγοραστε πηγη και μετα αφου στρωσουν όλα αυτά ασχολειθειτε με καλωδια

Reaction score
1.844
7) Εάν διαβάζεις το θρεντ αυτό, είσαι περισσότερο μηχανάκιας από ότι είσαι μουσικόφιλος
Το παλιό ρητό λέει πως
"Ο μουσικόφιλος έχει δώσει περισσότερα χρήματα για μουσική, παρά για μηχανήματα".

Ξεκινάς απο το χώρο. Αν έχει γύρω-γύρω τζαμαρίες και κάτω πάτωμα, οι ρεαλιστικές στάθμες είναι γεμάτες απο "ξένες" ακουστές συχνότητες.

Επίσης, αν είσαι στο ξεκίνημα, και εμπιστευτείς τα αυτιά σου, θα πάρεις, σίγουρα, λάθος αποφάσεις.

Reaction score
7
9) Προτιμήστε να κάνετε ακροάσεις όταν θα έχετε καλή διάθεση.
11) Χαμηλώστε το φωτισμό
12) Βάλτε και κανένα "ξυδάκι" να πίνετε. Αν το σύστημα δεν ακούγεται όπως θα θέλατε πίνετε μεγαλύτερες γουλιές..
13) Φαγητό καλύτερα όχι γιατί θα λερώσετε τα κοντρόλ και δεν είναι και σικ..
14) Φροντίστε ώστε η θερμοκρασία του δωματίου να είναι ευχάριστη
15) Η ησυχία είναι πολύ σπουδαίο. Σίγουρα υπάρχουν πηγές θορύβου που μπορούν να απομονωθούν.
16) Αν έχετε παιδιά στο σπίτι προτιμήστε καμμιά τηλεόραση..
17) Μην ξεχνάτε να κλείνετε και τις κουρτίνες..

Reaction score
4
Απάντηση: Hi-end Συμβουλες

Δεν ξέρω αν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι ΜΗ Hi-End τύποι αλλά θα δοκιμάσω τις δικές μου απόψεις.

.) Ακούστε την μουσική που σας αρέσει και όχι αυτή που 'επιβάλει' η 'τάξη' των μηχανημάτων σας. :happy_9:
..) Μην ψάχνετε λάθη αναπαραγωγής αλλά συγκεντρωθείτε στην μουσική
..) Βρείτε την σωστή στάθμη και μην την αλλάζετε κατά την διάρκεια του κομματιού.
..) χαμηλός φωτισμός , αρκετός χρόνος, ησυχία, καλή διάθεση = απαραίτητα.

Reaction score
877
Re: Απάντηση: Hi-end Συμβουλες

Διαγράφτηκαν τα post που ήταν τελείως άσχετα με το θέμα !

Παρακαλώ να συνεχίσουμε αυστηρά πάνω στο θέμα.
Συμφωνώ (κατ αρχήν) με τη διαγραφή των άσχετων posts όμως μη ξεχνάμε πως....

1) Το thread δεν έχει και τόσο 'αυστηρό και σαφή τεχνικό προσδιορισμό'...πως λοιπόν να συνεχίσουμε 'αυστηρά πάνω στο θέμα'???
2) Ο καθένας καλείται να πει τη γνώμη του...οκ..εμένα ας πούμε μου αρέσει ν' ακούω μπαρόκ με τσέμπαλα και βιόλες ντι γκάμπες και να τρώω σουβλάκια με τζατζίκι...είμαι off topic???...ερωτώ...
3) Τα άσχετα ποστς (ειδικά αν είναι ευχάριστα και έξυπνα διατυπωμένα και δεν προσβάλλουν κανέναν) αυξάνουν την επισκεψιμότητα...οπότε οι επισκέπτες διαβάζουν και τα σχετικά...
4) Χωρίς χιούμορ η ζωή μας μένει σκοτεινή και άδεια my friend...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.010
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos