Hi end media player

Reaction score
0
Χαίρετε,

προσπαθώ να κάνω ένα αξιοπρεπές ηχοσύστημα το οποίο να χρησιμοποιώ κ σαν home cinema σύστημα, χωρίς αυτό να είναι προτεραιότητα.

Βλέπω ότι υπάρχει κάποιος ενισχυτής της Sony (STR-DA3700ES) ο οποίος συνδέεται κατευθείαν με ένα stand-alone σκληρό (νομίζω στις μέρες μας αυτά τα λέμε NAS) και παίζει ΚΑΙ ταινίες ΚΑΙ μουσική.

Αλλά αυτή δεν είναι η ερώτηση μου.. Σκέφτομαι ότι μάλλον καλύτερα να πάρω έναν ραδιοενισχυτή home cinema της Denon που είναι εγγύηση και να έχω ένα ξεχωριστό media player που να μου παίζει τα αρχεία μου (mp3-192, mp3-320, avi, mkv, mp4, etc).

Αλλά αν είναι να βάλω κανα δυο χιλιάρικα για ενισχυτή + ηχεία μετά δεν θέλω να παίζω μουσική από έναν player που βγάζει ποιότητα λες και σύνδεσα στο AUX τρανζιστοράκι..

Υπάρχει κανας media player που κάνει stream από NAS αλλά έχει hi end απόδοση? Ας είναι κ πολύ ακριβός, να ξέρω αν έχω επιλογές που κάνει υψηλής απόδοσης render βίντεο και ήχου.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Reaction score
0
Χαίρετε,

προσπαθώ να κάνω ένα αξιοπρεπές ηχοσύστημα το οποίο να χρησιμοποιώ κ σαν home cinema σύστημα, χωρίς αυτό να είναι προτεραιότητα.

Βλέπω ότι υπάρχει κάποιος ενισχυτής της Sony (STR-DA3700ES) ο οποίος συνδέεται κατευθείαν με ένα stand-alone σκληρό (νομίζω στις μέρες μας αυτά τα λέμε NAS) και παίζει ΚΑΙ ταινίες ΚΑΙ μουσική.

Αλλά αυτή δεν είναι η ερώτηση μου.. Σκέφτομαι ότι μάλλον καλύτερα να πάρω έναν ραδιοενισχυτή home cinema της Denon που είναι εγγύηση και να έχω ένα ξεχωριστό media player που να μου παίζει τα αρχεία μου (mp3-192, mp3-320, avi, mkv, mp4, etc).

Αλλά αν είναι να βάλω κανα δυο χιλιάρικα για ενισχυτή + ηχεία μετά δεν θέλω να παίζω μουσική από έναν player που βγάζει ποιότητα λες και σύνδεσα στο AUX τρανζιστοράκι..

Υπάρχει κανας media player που κάνει stream από NAS αλλά έχει hi end απόδοση? Ας είναι κ πολύ ακριβός, να ξέρω αν έχω επιλογές που κάνει υψηλής απόδοσης render βίντεο και ήχου.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Hi end media player

Αναλογική ή ψηφιακή σύνδεση θες να χρησιμοποιήσεις για τον ήχο;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.458

Aπ την στιγμή που το player συνδέεται ψηφιακά με τον ενισχυτή αυτός επωμίζεται κατά 99,99% την όλη ευθύνη για ποιότητα του ήχου.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Βεβαια το transport καθοριζει κ αυτο την ποιοτητα, η οποια ειναι αναλογη της υλοποιησης των ψηφιακων του εξοδων.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.458

Έλα ρε Παντελή,ακόμα και το media player της WD είναι εξαιρετικό για transport σχεδόν σε όλες τις υλοποιήσεις με av ενισχυτή,ανεξαρτήτου κόστους.Αντί να δώσει λεφτά ο άνθρωπος για ακριβό media player καλύτερα να πάρει ποιοτικότερο ενισχυτή ή ηχεία.
Ή να τα τρώει σουβλάκια..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

g, ετσι ελεγα κι εγω, αν βαλεις ενα wdtv και ενα oppo διπλα του ή ενα Mac, υπαρχει διαφορα, η οποια δεν δικαιολογει την διαφορα τιμης, αλλα υπαρχει. Και γω συμφωνω οτι καλο θα ειναι να δωσει τα περισσοτερα σε ενισχυτη ηχεια, αλλα και media player των 80 ευρω δεν θα βαζα. Μεχρι 200 και με λιγο ψαξιμο. Τα υπολοιπα ενισχυτη-ηχεια. Περι ορεξεως σουβλακια, πιτσες κ λοιπα συνοδευτικα.

Reaction score
30.356

Αν θέλει να παίζει ταινίες γιώργο μάλλον ψηφιακή θα θέλει ο ανθρωπος.
Εγω θα πρότεινα dune hd duo. στα 360 e περίπου απο amazon uk.
Ο αποπάνω ξέρει γιατί.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

ας ενωθούν τα δυο νήματα παρακαλώ μην γράφουμε άλλα στο ένα και άλλα στο άλλο. http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?115036-Hi-end-media-player.

Στο άλλο νήμα είχα ρωτήσει τι σύνδεση θα χρησιμοποιήσει για τον ήχο, ψηφιακή ή αναλογική.
Με ψηφιακή σύνδεση η διαφορά είναι ανύπαρκτη ουσιαστικά, αφού όλα τα media players χρησιμοποιούν 3-4 γνωστά chipsets της Sigma ή της Realtek.

Reaction score
0

Ευχαριστώ πολύ όλους, θα βάλω όλο μου το budget σε ηχεία-ενισχυτή και θα φροντίσω ο player μου να έχει digital out.

Reaction score
0

Ευχαριστώ πολύ όλους, θα βάλω όλο μου το budget σε ηχεία-ενισχυτή και θα φροντίσω ο player μου να έχει digital out.

Αλήθεια, γιατί αυτόν τον player που είναι κάπως ακριβός? :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.302
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito