HI-FI & Home cinema

Reaction score
0
Λεω να παρω καινουργιο stereo για το σαλονι(40τμ) και αναρωτιεμαι αν μπορω να το συνδυασω ωστε να εχω και 5.1 home cinema. Τι εξοπλισμο χρειαζομαι? Τα 2 παλια ηχεια 150W/8Ω που ηδη εχω μπορω και πως να τα χρησιμοποιησω? Εχω ηδη αγορασει WD Media player.
Budget €700-1200. Ευχαριστω και καλο Πασχα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Για ένα σύστημα home cinema χρειάζεστε έναν πολυκάναλο ενισχυτή,5 ηχεία και ένα υπογούφερ(sub).
Τα υπάρχοντα ηχεία ποιά είναι και πόσων ετών;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: HI-FI & Home cinema

Για ένα σύστημα home cinema χρειάζεστε έναν πολυκάναλο ενισχυτή,5 ηχεία και ένα υπογούφερ(sub).
Τα υπάρχοντα ηχεία ποιά είναι και πόσων ετών;
τα υπαρχοντα ηχεια ειναι pioneer cs-990, 20 ετων,3 δρομων
woofer 10'',mid 3'',tweeter 3''.

Reaction score
2.207
Re: Απάντηση: Re: HI-FI & Home cinema

τα υπαρχοντα ηχεια ειναι pioneer cs-990, 20 ετων,3 δρομων
woofer 10'',mid 3'',tweeter 3''.
Νομίζω ότι θα πρέπει να αλλάξεις τα ηχεία σου. Η διαφορά που θα ακούσεις θα είναι μεγάλη ακόμη και με καινούργιο ηχείο της τάξης 200-300ευρώ. Σε ηχείο 20 ετών πλέον τα υλικά του έχουν ξεπεράσει την διάρκεια ζωής τους και το ηχείο έχει χάσει την φρεσκάδα του. Δίπλα σε ένα καινούργιο θα νομίζεις ότι τα Pionner είναι χαλασμένα!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HI-FI & Home cinema

Νομίζω ότι θα πρέπει να αλλάξεις τα ηχεία σου. Η διαφορά που θα ακούσεις θα είναι μεγάλη ακόμη και με καινούργιο ηχείο της τάξης 200-300ευρώ. Σε ηχείο 20 ετών πλέον τα υλικά του έχουν ξεπεράσει την διάρκεια ζωής τους και το ηχείο έχει χάσει την φρεσκάδα του. Δίπλα σε ένα καινούργιο θα νομίζεις ότι τα Pionner είναι χαλασμένα!!!
Νομιζω οτι εχεις δικιο...
Τα ιδια mp3 τραγουδια που βαζω και ακουω μεσω της TV(2x15W) ακουγονται πολυ καλυτερα απ'οτι στο στερεο... Επρεπε να το φανταστω! Τωρα στα 55 δεν εχω την φρεσκαδα που ειχα πριν 20 χρονια... Εχεις καποια προταση ποια ηχεια?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis