Hi-Fi News Test Record

Reaction score
295
Αγόρασα τον παραπάνω δίσκο για να ρυθμίσω το πικ απ μου.
Νομίζω κάνει δουλειά. Εκείνο που μου άρεσε ηταν που μπορεις να βρείς την συχνότητα συντονισμού βραχίονα-κεφαλης live ,καθώς και η ρύθμιση του antiskating.
Τον δανείζω για λίγες μέρες-εδώ στη Θεσσαλονίκη- σ όποιον θέλει να ρυθμίσει το πικαπ του.

Επίσης θέλω βοήθεια:
Μου χάρησαν μια κουρεμενη denon dl-304 mc με σκοπό να την στείλω στην αντιπροσωπεία και να πάρω καινούγια με έκπτωση-πάλι την ίδια λέω.
Ο βραχίωνας μου είναι micro seiki ma-505 (πάνω σε micro seiki bl-91) και μου γράφει να χρησιμοποιησω κεφαλές με βάρος απο 4-10gr.
Δεν βλέπω τίποτα για ενεργό μάζα βραχίωνα.
Τι λέτε θα ταιριάξει η denon?
YΓ. Μέχρι τώρα έπαιζα με stanton 681eee και rega elys 2, mm.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: Hi-Fi News Test Record

το μεγαλύτερο πρόβλημα της 304 είναι οτι είναι χαμηλοέξοδη και θα σε ταλανίσει να την ταιριάξεις σωστά.
Στο vinylengine δεν έχει την πληροφορία που θέλεις .Έχει όμως το manual .Αν το χρειάζεσαι για πληροφορίες πεσμου να στο στείλω αν δεν είσαι μέλος

Reaction score
295

το μεγαλύτερο πρόβλημα της 304 είναι οτι είναι χαμηλοέξοδη και θα σε ταλανίσει να την ταιριάξεις σωστά.
Στο vinylengine δεν έχει την πληροφορία που θέλεις .Έχει όμως το manual .Αν το χρειάζεσαι για πληροφορίες πεσμου να στο στείλω αν δεν είσαι μέλος
Μανο ευχαριστώ για την απάντηση.
Δεν είμαι μέλος αλλά έχω το γνήσιο, αυτό που έδωσαν πριν 33 χρόνια μαζί με τον βραχίωνα.
Τώρα θα αγοράσω phonostage,γιατι ο προ μου έχει μόνο mm.
Tι να προσέξω?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Ποιόν pro έχεις ?
Ίσως η ιδέα της ΜΜ δεν είναι καθόλου κακή .

Reaction score
295

Να προσέξεις απλά να πάρεις μια καλή ΜΜ!!!:116:
Nαι αλλά ποια είναι καλή για τον βραχίωνα μου και για τον προ μου?(micro seiki ma-505 kai meridian 101b).E??

Reaction score
8.905

Nαι αλλά ποια είναι καλή για τον βραχίωνα μου και για τον προ μου?(micro seiki ma-505 kai meridian 101b).E??
θέλεις για τον MA-505 High compliance cartridges, καλύτερη λύση βρίσκεις ένα μεταχειρισμένο κεφάλι με τα χαρακτηριστικά αυτά, και αγοράζεις μια JICO SAS βελόνα, του την φοράς και πάπαλα!
ΠΧ. κεφαλι Shure M-91ED + Jico SAS βελόνα = αυτό μεταφράζετε σε 140-150 ευρώ μάξιμουμ!

Reaction score
8.905

Τις Shure και ειδικά την V15 Type III λατρεύω τον ήχο της, αλλά έχουν ένα μικρο θέμα όσον αφορά τα pf, κοινώς για να πάρεις τα μάξιμουμ απο τις shure πρέπει να την φορτώνεις πάνω από τα 300pf! Σε shure δεν εχω βάλει SAS επάνω (ακόμα) και δεν ξέρω όσον αφορά τα pf, εάν αλλάζει κάτι.... ένα ερώτημα στην Jico θα σου λύση την απορία! Αλλά υπάρχουν πολλές κεφαλές άλλες που δεν είναι τόσο τρίκι!
Με την Rega Elys μην ξανασχοληθείς (για μπρελοκ καλη ειναι).... η Standon 681EEE σαφώς ανώτερη σε όλα, και μια νέα βελόνα πάνω της δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef