hi fi

Reaction score
0
Γεια σε ολους

ειμαι νεο μελος και οποιος μπορει ας δωσει τα φωτα του. θελω να αγορασω με ενα σχεικα χαμηλο budget (γυρω στα 1000 συν πλην 200 ευρω ) ραδιοενισχυτη και μαλλον 4 ηχεια δαπεδου + sub. λεω μαλλον γιατι εχω σκοπο να χρησιμοποιησω τα παραπανω και σαν home cinema. Αυτο που δεν ξερω ειναι αν αξιζει τον κοπο.........η αν ειναι καλυτερα να παρω κατι καλυτερο με 2 ηχεια μονο (σαν hi-fi) και για το home cinema να παρω κατι αλλο φθηνο πχ με δορυφορους....ο χωρος ειναι (χωρις να τον εχω δει) γυρω στα 5 επι 5.
Οσο για το παραπανω συν πλην που ανεφερα ξερω οτι ειναι λιγο ηλιθιο αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν κατι αξιζει τα φραγκα ok......

περιμενω αποψεις.......
ευχαριστω, Δημητρης

Reaction score
0
Πρέπει να κρίνεις τη βαρύτητα που έχει για σένα η κάθε μία από τις δύο χρήσεις. Για home theater δηλαδή και για ακρόαση μουσικής.
Προσωπικά χρησιμοποιώ δικάναλο σύστημα και για home theater , αλλά δεν με ενδιαφέρει να ακούω τα εφέ των νέων ταινιών με τα πολυβόλα και τα αεροπλάνα από ηχεία πίσω μου!

Με 1000€ αν περιοριστείς σε ένα ζευγάρι ηχεία και στερεοφωνικό ραδιοενισχυτή θα έχεις αποτέλεσμα ανώτερης ποιότητας από ένα ίδιου κόστους πολυκάναλο. Αν υπολογίσεις να δώσεις 450€ σε ηχεία και 350€ στο ραδιοενισχυτή και 200€ για cd-player , για να έχεις ίδιας ποιότητας πολύκαναλο θα πρέπει να ξοδέψεις τα διπλά.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.042
Members
38.524
Νεότερο μέλος
dieccast