Hi-fiPod

  • Thread starter ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Το Fatman iTube συνδυάζει με επιτυχία το παλιό με το νέο.

Όχι, τα μάτια σας δεν σας απατούν ...είναι ένα στερεοφωνικό σύστημα φτιαγμένο για iPod!

Το Fatman iTube συνοδεύεται από έναν ενισχυτή που προορίζεται να δώσει στην ψηφιακή σας μουσική υψηλές επιδόσεις, μοναδική ποιότητα ήχου και στυλ «old-school».

Το σύστημα αυτό, που θα είναι συμβατό με όλα τα μοντέλα iPod (χωρίς Shuffle, natch), θα περιλαμβάνει και τηλεχειρισμό. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με τηλεόραση, για την προβολή βίντεο και φωτογραφιών που έχετε αποθηκεύσει στο iPod σας.

Αναζητείστε το νέο σύστημα iTube τον Ιούλιο. Η τιμή του αναμένεται στα 300 ευρώ.






πηγη http://tech.pathfinder.gr/gadgets/fatman-itube.html
 




Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
15.781
Reaction score
341
Και κάτι άλλο για το iPod, το iTunes και την Apple...

Στοκχόλμη

09/06/06

Με στόχο την προστασία των δικαωμάτων του καταναλωτή, η Σουηδία, η Δανία και η Νορβηγία απαιτούν από την Apple να άρει τους περιορισμούς που εμποδίζουν τους χρήστες του iPod να ακούσουν τα τραγούδια τους σε άλλες φορητές συσκευές μουσικής.

«Οι όροι που θέτει η Apple είναι παράνομοι και στις τρεις χώρες» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων εκπρόσωπος της Σουηδικής Υπηρεσίας Καταναλωτή.

Η πίεση που ασκούν οι τρεις κυβερνήσεις στην αμερικανική εταιρεία έρχονται να προστεθούν σε αντίστοιχα μέτρα που μελετά η γαλλική κυβέρνηση. Σχέδιο νόμου που εξετάζεται στο Παρίσι θα ανάγκαζε όλες τις εταιρείες που πωλούν μουσική να καταστήσουν συμβατά τα συστήματά τους.

Η Apple, από την πλευρά της, μέχρι σήμερα αρνείται να «ξεκελιδώσει» το iPod και να επιτρέψει την μετατροπή τραγουδιών που αγοράστηκαν από το iTunes -το δημοφιλές δισκοπωλείο της- σε διαφορετικό φορμά.

news.in.gr

Και μετά....

Παρίσι

02/07/06

Υπερψηφίστηκε τελικά στη Γαλλία το νομοσχέδιο που θα μπορούσε να αναγκάσει την Apple Computer να καταστήσει τη φορητή συσκευή μουσικής iPod και το ηλεκτρονικό δισκοπωλείο iTunes συμβατά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των ανταγωνιστών της.

............

news.in.gr
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.684
Μηνύματα
2.869.888
Members
37.944
Νεότερο μέλος
beetlejeans
Top