hi tech τελος ...............

Reaction score
103
Απάντηση: hi tech τελος ...............

ας ειχαν συμβιβαστει με τα δεδομενα.Οι εφημεριδες πως πωλουνται 1.5 ευρο?Αυτοι με τοσες διαφημισεις και κατω απο 7-8 δεν μπορουσαν να πεσουν...Ας προσεχαν

Reaction score
4
Εχω ακομα στη βιβλιοθηκη μου τα τευχη απο τα τρια πρωτα χρονια του high-tech και αυτο που με σταματησε να το αγοραζω ειναι η ωρημανση μου σαν ατομο (στις αναγκες μου και στις επιθυμιες μου) και σαν καταναλωτη. Το high-tech ειχε σα στοχο να καλυψει μια μεγαλη γκαμα consumers και οι συνθηκες πανω στις οποιες μπορει να ευδοκιμησει ενα τετοιο project εχουν παψει εδω και χρονια να υπαρχουν. Λυπαμαι περισσοτερο αν κλεινει το RAM οπως θα λυπομουνα αν εκλεινε και ο ηχος. Γενικα μου λειπει το παθος των συντακτων στο γραψιμο αν και καταλαβαινω οτι και οι συνθηκες εργασιας εχουν αλλαξει και εχουν γινει τραγικα πιεστικες.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

L

LLLEFTERIS

Guest

Πιστευω πως επεσαν και αυτοι θυμα του ιντερνετ γιατι πλεον οτι θελεις να μαθεις δεν περιμενεις 1 μηνα για να βγει στα περιπτερα.

Αν και ειχα μαθει απο φιλο που δουλευε εκει οτι στα συγκριτικα πολλες εταιριες επερναν βαθμους κατω απο το τραπεζι.

Reaction score
7.089

κριμα οχι για το περιοδικο αλλα για πολλους που θα μεινουν ανεργοι

Reaction score
15.548

ας ειχαν συμβιβαστει με τα δεδομενα.Οι εφημεριδες πως πωλουνται 1.5 ευρο?Αυτοι με τοσες διαφημισεις και κατω απο 7-8 δεν μπορουσαν να πεσουν...Ας προσεχαν
Mην μπερδευεις την εφημεριδα με το περιοδικο......εχουν αλλα κοστολογια υλικων + εκτυπωση + βιβλιοδεσια και δημιουργικο.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Αν και ειχα μαθει απο φιλο που δουλευε εκει οτι στα συγκριτικα πολλες εταιριες επερναν βαθμους κατω απο το τραπεζι.
Χωρίς αποδείξεις , είναι κρίμα να λέμε τέτοια.
Ειδικά τώρα.

L

LLLEFTERIS

Guest

Ετσι μου ειχε πει ετσι σας λεω και μου το ειχε πει πριν χρονια που δουλευε εκει γιατι τωρα ειναι στην Ναξο εδω και κατι χρονια.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: hi tech τελος ...............

Mην μπερδευεις την εφημεριδα με το περιοδικο......εχουν αλλα κοστολογια υλικων + εκτυπωση + βιβλιοδεσια και δημιουργικο.
Έτσι είναι καμία σχέση. Και μιας και συζητάμε γενικά στις εκδόσεις μιας κι έχω αρκετές επαφές γίνεται πανικός. Ο επόμενος είναι ο Λυμπέρης με σοβαρά προβλήματα κι εκεί να δεις πόσοι θα χάσουν δουλειές.

Πρόσφατα έφυγε φίλος αρχισυντάκτης και στέλεχος από τον Κωστόπουλο με 2,500+ μισθό και είναι τώρα στον ΑΝΤ1 με 1,000 και πάλι καλά λέιε. Και αρχισυντάκτης γιτί οι απλοί.......

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Περιοδικά, εφημερίδες, διαφημιστικές, εταιρίες παραγωγής και αρκετές εταιρίες συνεργάτες όλων αυτών, θα ρίξουν πολύ δάκρυ στο 2012-2013. Γιατί κυκλοφορούσε πολύς "αέρας" στο χώρο και οι κρίσεις φαίνεται να μην τα "σηκώνουν" αυτά...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

πιστευω πως το παθος οι γνωσεις το μερακι ενος σοβαρου συντακτη (και απο την στιγμη που δεν φιλτραρεται το κειμενο του)
δεν ειναι σε θεση να καλυψει κανενα ιντερνετ.
Στο δυκτιο μαθαινεις νεα, κουβεντιαζεις , αλλα ως εκει, κειμενο που να σε βαζει στα δρωμενα δυσκολα θα βρεις στο δυκτιο.
Σε τετοιου ειδους κατηγορια ...............

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.671

Γενικά περνάνε κρίση πολλά περιοδικά με διάφορες ειδικότητες.
Κάποιες απ΄αυτές βέβαια ήταν απλά νάχαμε να λέγαμε.

Πως και με τι νυφικό θα ντυθείς νύφη και πως θα στολίσεις την εκκλησία και με τι λουλούδια.
Πως θα ταΐζεις το μωρό σου και πως θα του αλλάζεις πάμπερς.
Πως θα σκαλίζεις τον κήπο σου για να τον κάνεις ονειρεμένο ή σαν κήπο της Γεσθημανή.
Πως θα βάψεις τον τοίχο του δωματίου σου που τον βαρέθηκες με το καροτί χρώμα και με τι μπαντανόβουρτσα.
Πως θα πας με το σκύλο σου για κυνήγι και πως θα του μάθεις κόλπα.
Πως θα φτιάξεις αυγά μάτια με λίγες θερμίδες.
Πως θα βάλεις πλυντήριο και πως θα απλώσεις τα ρούχα ώστε να μην θέλουν σιδέρωμα.

Κρίμα μόνο για όσους μένουν άνεργοι.

Reaction score
403

Πως και με τι νυφικό θα ντυθείς νύφη και πως θα στολίσεις την εκκλησία και με τι λουλούδια.
Πως θα ταΐζεις το μωρό σου και πως θα του αλλάζεις πάμπερς.
Πως θα σκαλίζεις τον κήπο σου για να τον κάνεις ονειρεμένο ή σαν κήπο της Γεσθημανή.
Πως θα βάψεις τον τοίχο του δωματίου σου που τον βαρέθηκες με το καροτί χρώμα και με τι μπαντανόβουρτσα.
Πως θα πας με το σκύλο σου για κυνήγι και πως θα του μάθεις κόλπα.
Πως θα φτιάξεις αυγά μάτια με λίγες θερμίδες.
Πως θα βάλεις πλυντήριο και πως θα απλώσεις τα ρούχα ώστε να μην θέλουν σιδέρωμα.

Κρίμα μόνο για όσους μένουν άνεργοι.
αρκετα απο αυτα που αναφερεις τα ειχαν καποιοι εκδοτες απο χομπυ χωρις κερδος και μαλιστα εβαζαν χρηματα..τωρα βεβαια αλλαξαν τα πραγματα..

αλλα εξυπηρετουσαν αλλους σκοπους οπως ξεπλυμα μαυρου χρηματος...ή ειχαν καποιο "αλλο" ωφελος..

δεν υπαρχει να χαμε να λεγαμε... αν υπαρχει καποιο κοινο που ενδιαφερεται για αυτα τα θεματα..
καλιστα και για αυτα που ασχολουνται με home cinema, ηχεια, τηλεορασεις κτλ καποιος μπορει να τα λεει "νάχαμε να λέγαμε"..τι τον ενδιαφερει ποια tv εχει καλυτερο μαυρο; ή ποιο καλωδιο παιζει καλυτερα;

το θεμα ειναι οτι μια χωρα πληθυσμιακα μικρη, δεν μπορει μπορει να υπαρχει τοσο εξειδικευμένο κοινο και να υποστηριξει τοσα πολλα με την ιδια θεματολογια..

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.016

Η Ηλέκτρα Βενάκη, γράφει κάπου αλλού; Ηλεκτρονικά μήπως;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.671

αρκετα απο αυτα που αναφερεις τα ειχαν καποιοι εκδοτες απο χομπυ χωρις κερδος και μαλιστα εβαζαν χρηματα..τωρα βεβαια αλλαξαν τα πραγματα..
Τώρα αυτό το πιστεύεις ρε Σπύρο;
Δεν είχαν σκοπό το κέρδος; Οι εκδότες;

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Τώρα αυτό το πιστεύεις ρε Σπύρο;
Δεν είχαν σκοπό το κέρδος; Οι εκδότες;
Ναι βέβαια... Όπως και ο ίδιος αναφέρει, υπάρχουν και άλλα κίνητρα για να έχεις 50 περιοδικά και 3 κανάλια τηλεοπτικά μαζί με 2,33 ραδιοφωνικούς σταθμούς... και μπορεί να είναι από το ξέπλυμα μέχρι η δύναμη της χαλιναγώγησης και άσκησης πιέσεων δεξιά και αριστερά....

Μην σας φαίνεται απίστευτο ένα περιοδικό να είναι ζημιογώνο.
Εδώ όλα, και όταν λέμε όλα - εννοούμε ΟΛΑ, τα ιδιωτικά κανάλια είναι μη κερδοφόρες επιχειρήσεις. Όχι σήμερα. Εξ' απανέκαθεν!

Reaction score
298
Αρκετες απο τις κατηγοριες που αναφερετε εχουν σαφως μεγαλυτερο αναγνωστικο ( και ενδιαφερομενο ) κοινο απο το HiFi.

Οσο αστειο φαινεται σε καποιον το να διαβαζει σε περιοδικο για την εκπαιδευση του σκυλου του ή για ενα νυφικο αλλο τοσο ( και περισσοτερο ) ειναι γι αλλους το ν ακουν για βυθισματα στους ταδε κυκλους και για καλωδια με χροιες.

Συμφωνω απολυτα με την τελευταια φραση περι ανεργων βεβαια

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.671

Όταν ήμουν αναγνώστης του Ηitech και πήγαινα στο περίπτερο έβλεπα τα διάφορα τέτοια περιοδικά και ο περιπτεράς μου έλεγε ότι κάπου κάπου πουλάει και κανένα τέτοιο.
Από Ηitech πουλούσε 10 - 12 τεύχη κάθε μήνα τότε που το έπαιρνα κι εγώ.
Από νυφικά, σκύλους και κήπους με το ζόρι 1 - 2 τεύχη και γι΄αυτό το λόγω θεωρούνται μειωμένου ενδιαφέροντος.
Αυτοί που πάνε για κυνήγι ή σκαλίζουν τον κήπο τους (ποιον κήπο στο διαμέρισμα) είναι σαφώς πολύ λιγότεροι από αυτούς που ακούνε μουσική ή βλέπουν ταινίες ή και τα δύο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis