HiEND αντικείμενα πόθου...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
- Ας υποθέσουμε ότι τα λεφτά είναι πολλά... μα πάρα πολλά.
- Ας υποθέσουμε ότι το σπίτι είναι μεγάλο... μα πολύ μεγάλο.
- Ας υποθέσουμε ότι έχουμε την πιο ανεκτική σύζυγο στον πλανήτη.

Τι μηχάνημα ονειρεύεστε? Τι θα θέλατε πάντα να έχετε?

Μπορεί να είναι ακριβό αλλά μπορεί και να είναι φθηνό. Το hi-end δεν είναι άθλημα μόνο των πλουσίων. Το κριτήριο για άλλους είναι μόνο ο ήχος ενώ για άλλους είναι και η αισθητική. Εσείς ποιά συσκευή έχετε στο μυαλό σας ως τον ανεκπλήρωτο στόχο?
Και πρώτος εγώ θα πω ότι πάντα ήθελα να έχω στον χώρο μου τους «σαλίγκαρους» της B&W.... Χάρμα ...
- Πείτε τον πόνο σας, πείτε τον καημό σας. Και ποιός ξέρει.... Δεν αργούν τα Χριστούγεννα. Μπορεί να ακούει ο Άγιος Βασίλης...!!!! :D

Reaction score
0
Συνεχίζοντας τις υποθέσεις του αγαπητού Νικόλα, και το όνειρο για εμάς τους πτωχούς πλην τιμίους βιοπαλαιστές...

... hi end αντικείμενο πόθου... Τί σημαίνει αλήθεια hi end? Είναι κάτι γήινο, κάτι που μπορεί κανείς να αγγίξει? ή παραμένει στη σφαίρα του ονείρου του?

Είμαι νέος στο sport.. και περιμένω να ρουφήξω τη γνώση που θα προσφέρετε απλόχερα (φαντάζομαι), πράγμα που συνηθίζεται στα forum...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
...

Φυσικά και είναι κάτι γήινο. Το hi-end θα ξαναπώ ότι δεν είναι προνόμοιο των λίγων. Και ειδικά τα τελευταία χρόνια που η τεχνολογία γίνεται όλο και πιο φθηνή. Ήδη πολλοί από εμάς χρησιμοποιούν π.χ. ενισχυτικά ιδιοκατασκευές μικρού κόστους που πλέον συγκρίνονται άμεσα με ενισχυτές σοβαρών εταιρειών με τεράστια διαφορά σε χρήματα.

Άρα οι προτεραιότητες αλλάζουν. Αυτιά ανοιχτά... όλα ξεκινούν από εκεί.

- Αλλά στο θέμα μας τώρα.
Τι έγινε όλοι έχετε τα τέλεια συστήματα?
Για πείτε μας τι θα θέλατε να έχετε και δεν το έχετε (ακόμη...)

Reaction score
666
Αν και δεν μπορώ να πω ότι έχω τις πολλές εμπειρίες από ακροάσεις εξωτικών συσκευών, θα μιλήσω από αισθητικής άποψης. (ΙΜΗΟ) τα
πιο όμορφα μηχανήματα είναι:
1) Πικάπ: PLUTO 12A

2) CD player: Gryphon Mikado

3) Ενισχυτές:UNISON RESEARCH Absolute 845

4) Ηχεία: Sonus Faber Amati Homage
http://www.hifi-notes.com/sonusfaberamatifabrikage-nl.htm

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τι δουλεια εχει η αλεπου στο παζαρι?
Με λιγα λογια τι γυρευει ο θιασωτης του πολυκαναλου στο αββαειο του δικαναλου?
Γιατι, δεν υπαρχουν hi end home theater προιοντα?

Οριστε το δικο μου αντικειμενο ποθου

Lexicon MC 12

Reaction score
0
Το ηχείο που πραγματικά με είχε συγκινήσει όταν το άκουσα είναι το zingali:

Ενα άλλο πάλι ήταν το AUDIVECTOR:

Επειδή όμως μετά από τα δίπολα MIRAGE δεν ξέρω αν θα μπορούσα τον ήχο ενός μόνιτορ ηχείου υπάρχει και αυτό:

Ηχεία που για πρώτη φορά τα άκουσα στο HI-END SHOW στην Αθήνα και έπαθα πλάκα!!!

Επίσης θα συμφωνήσω και εγώ στίς δίδυμες!!!!

Σε ενησχυτικά θα πήγαινα σίγουρα σε λάμπες αλλά επειδή δεν το έχω ψάξει και πολύ δεν ξέρω να σας πώ συγκεκριμένα ποιά!!!!!

:D :D :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.016
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos