Hiface evo Dac. Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Reaction score
2
Έχει κάποιος εντυπώσεις απο το Dac του τίτλου? το έχει δοκιμασει με το ομώνυμο USB to spdif? Με τι Καλωδιο έχετε συνδέσει τα δυο αυτά?

Ευχαριστώ!

Reaction score
54
Απάντηση: Hiface evo Dac. Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2013.

Αν και έχει περάσει λίγος καιρός από το ερώτημά σου, εγώ μόλις χθες δοκίμασα το evo dac, για την ώρα όμως μόνο το dac, συνδεδεμένο μέσω ομοαξονικής σε cd player. Εντυπωσιάστηκα από τον φινετσάτο, ανοιχτό και αναλυτικό ήχο του.
Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκαναν οι υψηλές , το σημείο δηλαδή που πάσχουν οι περισσότεροι μετατροπείς. Είναι εκτεταμένες, αναλυτικές, αρμονικές, χωρίς σκληράδα. Δεν είναι ψευτογλυκές, δεν κόβουν τίποτα, δεν στρογγυλεύουν, αλλά προσφέρουν μιά ευχάριστη στο αυτί ανάλυση. "Φινέτσα" πιστεύω είναι η κατάλληλη λέξη.
Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι θετικότατες +++ .

Reaction score
54
Απάντηση: Hiface evo Dac. Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Και ο κατασκευαστής i2s προτείνει για σχεδόν μηδενικό jitter.
(Ωστόσο κάποιοι προτιμούν την ομοαξονική , όπως π.χ το ρηβιού του high fidelity).

Μια μικρή δοκιμή που έκανα σήμερα (όσο το επέτρεψε η ημέρα) με ένα usb interface Esi u24xl συνδεδεμένο στον υπολογιστή μέσω usb και το evo dac συνδεδεμένο μέσω ομοξονικής με έπεισαν αρκετά, ώστe να ανυπομονώ να το ακούσω προσεκτικά και υπό καταλληλότερες συνθήκες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.662
Members
38.587
Νεότερο μέλος
stratos.april