- Reaction score
- 38

Πωλείται το no-nonsense HiFime Sabre 9018 USB DAC, αγορασμένο στα τέλη Οκτώβρη 2016 από το online κατάστημα της HiFime. Το DAC παίζει χωρίς drivers από υπολογιστή και από κινητό. Το μικρό αυτό DAC σχεδιάστηκε από την audiophile DIY κοινότητα για να φέρει το γνωστό Sabre 9018 chip όσο πιο κοντά γίνεται στην χαμηλότερη κατηγορία τιμής!
Μαζί με τα έξοδα αποστολής μου κόστισε €77,81 (ευτυχώς τελωνείο το περάσαμε χωρίς πρόβλημα, ωστόσο σήμερα δεν ξέρω). Το πουλάω γιατί σήμερα έχω πια στην κατοχή μου το Meridian Explorer 2 και πρόσφατα το Schiit Modi Multibit, και επομένως το HiFime κάθεται στο κουτί του. Στην τιμή των €60 αλλάζει δραματικά το τι μπορεί να ακούσει κανείς από τον υπολογιστή του, ιδιαίτερα με ακουστικά. Αναζητήστε τις εξαιρετικές κριτικές που έχει λάβει από χρήστες και τον ειδικό τύπο.
Δίδεται χέρι με χέρι Αθήνα, αλλιώς τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής επιβαρύνουν τον αγοραστή. Επίσης υπάρχει δυνατότητα direct pay με PayPal, με την προμήθεια και πάλι να επιβαρύνει τον αγοραστή (νομίζω είναι 2-3 Ευρώ).