High Definition Δορυφορικός Δέκτης

Reaction score
0
Το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει. Τι νέα υπάρχουν από το μέτωπο των High Definition Δορυφορικών Δεκτών;
Θα πρέπει μέχρι το τέλος Μαίου να έχουν γίνει οι απαραίτητες αγορές, setups, trials ώστε να είμαστε πανέτοιμοι. Τι γίνεται με τον Reelbox;

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
με ενδιαφέρει κι εμένα ένας HD δορυφορικός δέκτης...

Οπότε ας αρχίσουμε να οργανωνόμαστε....

Reaction score
6
Επειδή απ'ότι φαίνεται είμαστε αρκετοί οι ενδιαφερόμενοι, μάλλον κάτι πρέπει να ξεκινήσει σιγά σιγά....
Εμένα προσωπικά εκτός από το να είναι ο δέκτης συμβατός με dvb-s2 και h264, θεωρώ πως πρέπει να μπορεί να έχει ή να μπορεί να δεχθεί και σκληρό δίσκο για εγγραφές....
Οι μόνοι δέκτες που έχουν ανακοινωθεί αυτή την στιγμή και έχουν ή μπορούν να δεχθούν δίσκο είναι:
1) Ο Zinwell ZDX-640 HD CA / CI με 160Gb δίσκο
(http://www.zintech.com.tw/Product/STB/ZDX-640_HD_CA_CI.html) ,

καθώς και
2) Ο Pace TDS850HD
(http://www.pacemicro.com/Corporate/products/prodinfo.asp?PID=TDS850HD)
, ο οποίος όμως είναι διαθέσιμος μόνο σε "Operators".....

Οπότε, τι λέτε να κάνουμε μια κρούση και στους δυο και ότι κάτσει???
(θα προτιμούσα βέβαια τον δεύτερο γιατί μου αρέσει και εμφανισιακά...)

(Εδώ μάλλον θα αναλάβει ο Γενικός που έχει και εμπειρία σ'αυτά τα θέματα.... - άσε που τον καίει και τον ίδιο το θέμα...)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Επειδή απ'ότι φαίνεται είμαστε αρκετοί οι ενδιαφερόμενοι, μάλλον κάτι πρέπει να ξεκινήσει σιγά σιγά....
Εμένα προσωπικά εκτός από το να είναι ο δέκτης συμβατός με dvb-s2 και h264, θεωρώ πως πρέπει να μπορεί να έχει ή να μπορεί να δεχθεί και σκληρό δίσκο για εγγραφές....
Οι μόνοι δέκτες που έχουν ανακοινωθεί αυτή την στιγμή και έχουν ή μπορούν να δεχθούν δίσκο είναι:
1) Ο Zinwell ZDX-640 HD CA / CI με 160Gb δίσκο
(http://www.zintech.com.tw/Product/STB/ZDX-640_HD_CA_CI.html) ,

καθώς και
2) Ο Pace TDS850HD
(http://www.pacemicro.com/Corporate/products/prodinfo.asp?PID=TDS850HD)
, ο οποίος όμως είναι διαθέσιμος μόνο σε "Operators".....

Οπότε, τι λέτε να κάνουμε μια κρούση και στους δυο και ότι κάτσει???
(θα προτιμούσα βέβαια τον δεύτερο γιατί μου αρέσει και εμφανισιακά...)

(Εδώ μάλλον θα αναλάβει ο Γενικός που έχει και εμπειρία σ'αυτά τα θέματα.... - άσε που τον καίει και τον ίδιο το θέμα...)
Περιμένω την κυκλοφορία του Pace...

Reaction score
6
Γενικέ, δεν τους στέλνεις και κανένα mail (τονίζοντας ελαφρώς ότι πρόκειται για Powebuy) , μπας και δούμε προκοπή....????? :wink:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
ρε παιδιά , κάτι ψήνεται.....

ας κυττάξει κάποιος τη φωτιά....

μην καούμε κιόλας δηλαδή....

ΠΑΝΤΑ υπάρχει και ΤΡΙΤΗ επιλογή...!!! και τα έχει όλα....

Για να δούμε , ίσως αύριο... ίσως μεθάυριο... αν πάνε όλα καλά....

Reaction score
5
Να δω το Γεφύρι της Άρτας... εεε... συγγνώμη...Reelbox να παίζει DVB-S2 και Η264 και ας πεθάαααανω...
Βρε μήπως θα ήταν καλύτερα να ΜΗΝ το κάνουμε Powerbuy...το KiSS το περιμένουμε ένα τρίμηνο παραπάνω ήδη...το Reelbox από τον 1 χρόνο παραπάνω, ε να μην πάει 3 χρόνια παραπάνω...κρίμα είναι... :mrgreen:

Reaction score
0
Αν δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες γιά αγορά πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο τότε δεν χρειάζεται να το τραβάμε από τα μαλλιά. Μπορούμε να περιμένουμε και 6 μήνες αρκεί να αγοράσουμε κάτι καλό.

Reaction score
0
Σκεφομουνα εδω και καμμια βδομαδα να ανοιξω παρομοιο θεμα

Θα με ενδιαφερε και εμενα ενας hd δορυφορικος δεκτης ενοψει μουντιαλ

Αλλα ενα ερωτημα μου ειναι το εξης:Θα μπορουμε να δουμε το μουντιαλ σε hd απο καποιο ελευθερο καναλι;Η μονο με συνδρομη;Επειδη ειμαι κομματακι n00b σε sat things αυτοι οι δεκτες ειναι συμβατοι με nova αν θελησω;

Reaction score
1
πανο πες μας που αναφερεσαι γιατι με τρωει το χερι μου :)
ειμαι ετοιμος να τον παραγγειλω τον δεκτη
να περιμενω και τι να περιμενω???

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
μεχρι αυριο εαν υπάρχουν καλά νέα θα τα διαβάσετε , αλλοιώς η αναμονή θα είναι μεγάλη και μάλλον δεν θα αξίζει...

Το μαντείο των Δελφων είμαι...???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef