High end πύργος (x99/i7 5960X ES/16GB RAM/3TB HDD/Noctua/Asus X99-PRO/Corsair 750W)

Status
Not open for further replies.

petros32

"Επαγγελματίας"
Reaction score
127
Πωλείται το ακόλουθο High end PC λόγω του ότι φτιάχτηκε χάριν ενθουσιασμού πριν λίγους μήνες και προέκυψε και μεγάλη ανάγκη για χρήματα, οπότε το δίνω λόγω μετάβασης σε κατώτερο ίσα για να εξυπηρετούμαι (σε κάνα χρόνο θα ξανά κάνω κίνηση να χτίσω κάτι σχετικό :drinks: ).
Είναι κατάλληλο για βαριές εφαρμογές και rendering λόγω της επεξεργαστικής του δύναμης.

Τιμή πώλησης 1.080 ευρώ.
Από τις επιμέρους τιμές αιτιολογείται το ποσό:

ΚΟΥΤΙ: Cooler Master MasterCase Pro 5 (άριστο, απόδειξη msystems 27/7/2016) [100 ευρώ]

CPU: Intel Core i7 5960X ES (δεν έχει εγγύηση καθώς είναι ES έκδοση - άριστος, τελευταία έκδοση και ποτέ o/c - αγορασμένος 615 ευρώ το Καλοκαίρι από έμπιστο μέλος στο insomnia) [480 euro]

CPU COOLER: NOCTUA NH-D15 (το έχω σε single fan mode, ο δεύτερος fan είναι κουτάτος αχρησιμοποίητος – δίνεται με απόδειξη αγοράς – msystems 1/08/2016 – εγγύηση 5 χρόνια από την μέρα αγοράς και έχω και το κουτί του. [75 ευρώ]

MOBO: Asus X99-PRO/USB 3.1 (αγορασμένη από e-gate την 1/08/2016 με κουτί, απόδειξη και κομπλέ όλα τα παρελκόμενα και εγγύηση) [250 ευρώ]

RAM: 2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair CMK16GXM2B3000C15 Vengeance LPX Black (δεν έχω ασχοληθεί να τις κλοκάρω οπότε δουλεύουν στα 2133MHz) – απόδειξη amazon.co.uk 4/05/2016 (ανοίχτηκαν μέσα Αυγούστου που φτιάχτηκε το PC) [60 ευρώ]

ΣΚΛΗΡΟΣ: 3TB SEAGATE BARRACUDA 7200.14 ST3000DM001 3TB SATA3, ποτέ δεν πρόσθεσα αρχεία (ήρθε από RMA αλλά είχα ήδη αγοράσει νέο σκληρό στο ενδιάμεσο, οπότε δεν τον δούλεψα - παίζει να έχει 1 μήνα εγγύηση ακόμα από τους 3 μήνες που παρέχει η Seagate σε RMA, αλλά θα το ψάξω) [50 ευρώ]

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ: Corsair CX750 - 750W (αγορασμένο από e-shop 22/05/2015 εντός εγγύησης – έχει 3 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς) [65 ευρώ]

DVD-RW: Δεν παρέχεται

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ: Δεν παρέχεται (του έχω πάνω μία GTX-275 την οποία όμως θα κρατήσω)

Το παραπάνω PC έχει χρησιμοποιηθεί για καθημερινή απλή χρήση (ούτε καν για Games).
Του βάζετε κάρτα γραφικών και SSD και είστε κομπλέ! Λειτουργεί άψογα και σταθερά (δεν είχε ποτέ κανένα κόλλημα).

Μόνο πώληση, όχι ανταλλαγές.

Παραλαβή του πύργου από την οικία μου για έλεγχο καλής λειτουργίας!
Σε περίπτωση αγοράς κομματιών, με εξαίρεση του κουτί που είναι βαρύ, έρχομαι και στο χώρο σας για επίδειξη καλής λειτουργίας (ή συνάντηση σε σταθμό μετρό).

Με ενδιαφέρει το κυριότερο να φύγουν πακέτο ή χωριστά CPU και Μητρική, ώστε να το σπάσω.

Συνεννόηση εδώ. Στείλτε ΠΜ.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες - photos ή να τρέξω κάποιο benchmark-testάκι, για αποτελέσματα, μη διστάσετε. :)

Αττική/ Περιστέρι (Λόφος Αξιωματικών)

Attachments

petros32

"Επαγγελματίας"
Reaction score
127
Ενημέρωση: τα περισσότερα φύγανε. Μείνανε:
- ο σκληρός δίσκος 3TB
- το τροφοδοτικό
- η ψύκτρα Noctua

Καλή Χρονιά!

petros32

"Επαγγελματίας"
Reaction score
127
Καλησπέρα!
Ο δίσκος δόθηκε πριν λίγες μέρες, ενώ τα υπόλοιπα πραγματάκια τα έχω αποσύρει προσωρινά μήπως και τα κρατήσω!

Ευχαριστώ :)

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas