C
chrispo
Guest
Πές τα ρε ¨μεγάλε¨...

Το ιδιο καταλαβα κι εγω,αλλα ,μια στιγμη,εκεινο το μηχανηματακι πανω αριστερα στην εικονα,μαλλον για high-end μου φαινεται...Αν κατάλαβα καλά, λέει ότι δεδομένων των παθογεγειών των μέσων αναπαραγωγής, είναι μάταιο να ασχολούμαστε με το "high end"?
Και μαλλον Συριζα.........Μην τον πιστεύετε κομμουνιστής είναι![]()
![]()
![]()
![]()
+1Ο τύπος προφανώς αγνοεί ολοκληρωτικά βασικές αρχές δειγματοληψίας, και θα μας μιλήσει και για jitter...
Άντε από κει με τον κάθε άσχετο.
Ας ξεκινήσει από εδώ:
https://en.wikipedia.org/wiki/Nyquist–Shannon_sampling_theorem
ακριβως αυτο λεει αλλα οριζει το hi end με εναν δικο του βλακωδη τροπο.Αν κατάλαβα καλά, λέει ότι δεδομένων των παθογεγειών των μέσων αναπαραγωγής, είναι μάταιο να ασχολούμαστε με το "high end"?
πουθενα δεν το εχασε οι ισχυρισμοι του ειναι περα για περα αληθινοι αλλα πιος του ειπε του μπαρμπα οτι εγω δεν συγκινουμε οταν παιζει βιννυλιο το waltz for debby επειδη ο δισκος εχει χρατς ποπς και θορυβο η οτι το buffer του nos dac με Jitter 2 χιλιομετρα και 2η αρμονικη παραμορφωση μεχρι το θεο με κατι cifte 12au7 δεν μου βγαζει συναισθημα.?Δηλαδή κλάμα και συγκίνηση 0 με τα ψηφιακά?
Αχ τι τραβάμε.........
Από τα λίγα σωστά που είπε ήταν στην αρχή, γιατί μετά το έχασε, σχετικά με το scource και συμπληρώνω ότι φτιάχνουμε συστήματα αξιώσεων για να στηρίζουμε τις καλές (Diana) ηχογραφήσεις;
Χαχαααααα!!!!!!Πές τα ρε ¨μεγάλε¨![]()
![]()
![]()
Το ουσιώδες στοιχείο που ο...κινηματοδάκτυλος πρωταγωνιστής του βίντεο παραβλέπει,είναι ότι ο εγκέφαλός μας έχει την ικανότητα να αποκαθιστά με τη μεσολάβηση κατάλληλων ερεθισμάτων σε αποδεκτό-για την υψηλή πιστότητα- βαθμό τη ΄΄φθαρμένη΄΄ πληροφορία που αποδίδεται από τα μέσα ηχητικής αναπαραγωγής.Πές τα ρε ¨μεγάλε¨...![]()
Καλώς ή κακώς,το περιβόητο ΄΄κυνήγι μαγισσών΄΄ είναι αυτό που τείνει να κρατά σε διέγερση τους δοπαμινεργικούς υποδοχείς όσων χρηστών βασίζονται αποκλειστικώς σε ακουστικά στιγμιότυπα και στην εκταμιευτική ισχύ.......αυτό ακριβώς είπε και ο geo555...![]()