Hitachi DVD + HD

Reaction score
0
Καλημέρα σας φίλτατοι.. Σκέφτομαι να αγοράσω για τον αδερφό μου, μία από αυτές τις συναρπαστικές βιντεοκάμερες της Hitachi που έχουν DVD και σκληρό δίσκο μαζί. Μου αρέσει πολύ που μπορείς να γράφεις στο σκληρό και μετά να κάνεις το μοντάζ (όσο μπορείς να κάνεις τέλος πάντων :):)) και να το γράφεις έτοιμο στο DVD. Ο μικρός δεν έχει σχέση με υπολογιστές και εγώ δεν έχω όρεξη να ξεροσταλιάζω κάνοντας το μοντάζ στο PC τις διακοπές του... Καταλαβαίνετε φαντάζομαι...
Έχει κάποιος εμπειρία με αυτές τις μηχανές; Πρέπει να σας πω ότι καταρχήν δεν θα προτιμούσα αυτή τη μάρκα. Αλλά μπρος τη τεμπελιά και αφού δεν θα είναι δική μου...

Reaction score
3
Απάντηση: Hitachi DVD + HD

Εγώ πάντως αν και δεν ξέρω τι είδους μοντάζ κάνoυν αυτές οι κάμερες (εννοώ πόσο καλά μπορεί να το κάνει), θα σου πρότεινα να το ξανασκεφτείς.
Δεν πιστεύω ότι με την κάμερα θα κάνεις το ίδιο καλά το μοντάζ στο σκληρό και την εγγραφή σε DVD, όσο θα την κάνεις στο PC.
Εξάλλου στο PC έχεις την δυνατότητα και την επιλογή να κάνεις ένα απλό ή ένα σύνθετο και πιο πολύπλοκο μοντάζ. Εσύ διαλέγεις.
Αντίθετα στην κάμερα δεν νομίζω να έχεις και πάρα πολλές επιλογές.
Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, οι κάμερες γράφουν σε δισκάκι των 1.43GB και όχι των 4.7GB.

Reaction score
0
Ολα αυτά τα ξέρω και νομίζω ότι έχεις δίκιο. Αλλά εγώ δεν θα μπορέσω να ασχοληθώ. Και ο μικρός δεν έχει επαφές με υπολογιστές. Τα DVD είναι μικρό. Χωράει 20 λεπτά βίντεο στην υψηλή ποιότητα. Ο σκληρός, ειδικά στη μεγάλη χωρητικότητα, χωράει πάνω από 2 ώρες.
Αυτή τη μάρκα την έχει δουλέψει κάποιος; Είτε σε minidv είτε se dvd; Είναι αξιόπιστες?

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.810
Members
38.497