hitachi tx100w

Reaction score
0
Θα ηθελα την γνωμη σας αν γνωριζετε για το συγκεκριμενο προβολεα μιας και το εταιρο ημισυ συμφωνησε επιτελους (ο δανεικος εκανε το θαυμα του)
και παμε για αγορα απο την στιγμη που και η τιμη του ειναι προσιτη.
Διαβασα καποια πραγματα (οσα μπορεσα να βρω -λιγα δηλαδη) απλα μια επιβαιβεωση απο πρωτο χερι θα ηταν δεκτη μιας και μια φορα θα κανω αυτη την κινηση (λεω εγω τωρα) και να τον δω απο κοντα ...χλωμο το κοβω.
Η χρηση του θα ειναι για ταινιες και λιγο για tv γι αυτο επελεξα 16:9.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Γιαννη ειναι πολυ τιμιος για τα χρηματα του.
Εαν θες το καλυτερο παντως σε τιμη μεχρι 2000€, δες οπωσδηποτε τον Infocus 4805.Απλα κορυφαιος!

Reaction score
142
Ο 4805 είναι πολύ καλό μηχάνημα, όμως είναι DLP ενώ ο Hitachi είναι LCD. Βεβαιώσου ότι ξέρεις τις διαφορές των δύο τεχνολογιών πριν πάρεις την τελική απόφαση.

Reaction score
0
Να πω οτι γνωριζω καλα τις διαφορες θα πω ψεματα (μονο οσες αναφορες διαβασα σε αλλο site).Ποσο μαλλον οταν δεν εχω προσωπικη επαφη με dlp.
Αντιθετα με την τεχνολογια lcd εχω καποια επαφη.Εχουν περασει απο τα χερια μου 3 προβολεις (δανεικοι hitachi,nec και εχω μια τηλεοραση 40" lcd.
Με τα λεφτα του infocus περνω τον hitachi και μου μενουν λεφτα(αρκετα) για οθονη (ειναι ιδιαιτερη περιπτωση και εκει που θα τον παρω δεν εχουν iνfocus)
Βλεποντας τα χαρακτηριστικα των δυο (αφου δε μπορω να τους δω απο κοντα) εμεινα σε δυο τρια πραγματακια (και διορθωστε με αν κανω λαθος:
ο μεν hitachi δινει 1200:1 ενω ο infocus 2000:1 οπου εδω ο πρωτος απο οτι νομιζω και διαβασα σου δινει καλυτερο μαυρο;
ο Hitachi δινει 1200 ansi , infocus 750 και εδω νομιζω υπερτερει και φυσικα η αναλυση ο πρωτος 1280χ720 mχ 1600χ1200 ο αλλος 854χ480.
Σε χρωμα δε νομιζω να εχουν τεραστιες διαφορες.
Οποτε βλεποντας αυτα, εγω που δεν εχω γνωσεις και μεγαλη επαφη πιστευω οτι γινετε μια καλη προσπαθεια απο τον lcd εκτος και αν οι dlp εχουν αυτα τα μικροτερα νουμερα σαν τεχνολογια αλλα σου προσφερουν τα αναλογα.
Συγχωρεστεμε αν λεω κατι στραβα αλλα οι γνωσεις μου στο θεμα ειναι πολυ περιορισμενες.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Γιαννη ακουσε τι θα κανεις.
Θα παρεις ενα DVD που γνωριζεις καλα.
Απο οτι εχω καταλαβει εχεις ηδη δει τον Hitachi.
Θα τον ξαναδεις.
Μετα θα πας στην Τηλεοπτικη στην Θεσ/νικη να δεις τον 4805.
Παντα με το ιδιο δισκακι.
Θα κρινεις μονος σου εαν αξιζει η διαφορα.
Για εμενα μπορει να αξιζει και με το παραπανω.
Για εσενα οχι.
Δεν ειναι καλυτερα ετσι? :D

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173