HK avr255 + 700euro για ηχεία, αλλα ποια ηχεία?

Reaction score
6
Τα συγκεκριμένα jbl έχουν πρόβλημα να μπουν κοντά σε τοίχους;
Συνήθως τα ηχεία δαπέδου έχουν τέτοια θέματα ή κάποια πολύ μεγάλα βάσης.
Αυτά είναι πιο μικρά.

Reaction score
0
Τελικά μετά από μια μικρή αναβολή της αγοράς, πήρα τον ενισχυτή και από ηχεία είμαι ανάμεσα σε

1. Jamo HCS-606 5.1 700 ευρώ ( χωρίς το sub) http://www.jamo.com/eu-en/products/s-606-hcs-6-description/

2. Heco Victa 5.1 με sub 700 ευρώ
Ηχεία Center VICTA 100
Ηχεία Main VICTA 500
Ηχεία Rear VICTA 200
Sub VICTA 25A
http://www.heco-audio.de/index.php?id=heco_victa&L=1&L=1

3. Indiana Line HC 5.1 τιμή μάλλον ίδια
HC 304 - centre channel
HC 505 - 3-way, floor-standing
HC 205 - 2-way, bookshelf
HC 810 - active subwoofer
http://www.indianaline.it/prodotti.php?action=detail&brand=&product=362&category=75

Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας....

Reaction score
14
Απάντηση: HK avr255 + 700euro για ηχεία, αλλα ποια ηχεία?

γιατί δεν βλέπεις και τα ομόσταβλα της Harman KArdon τα JBL τα ES30 (Left Right) & (ES25C) & ES20 ή ES10 πίσω?

Νομίζω οτι ειναι πολύ καλές λύσεις και στα λεφτά κάτω απο τα 700 ευρώ χωρίς το SUB

Reaction score
0
Εγω εχω το σετ Indiana Line με τον ΗΚ255 ....Απλα αψεγαδιαστα.Ακουσα πολλα πριν αποφασισω και πιστευω οτι επελεξα σωστα :114::114:Δηλωνω απλα ευτυχης

Reaction score
0
Γεια σε όλη την παρέα,
Μιας και υπάρχει ήδη αντίστοιχο θέμα, παίρνω την πρωτοβουλία να γράψω εδώ τις ερωτήσεις μου. Έχω και εγώ πλέον έναν Η/Κ 255 και ψάχνω για Left/Right ηχεία δαπέδου, για χώρο περίπου 25-30 τμ (αν θυμάμαι καλά), ακροάσεις που περιλαμβάνουν 40% ταινίες και 60% μουσική (κλασσική κυρίως, αλλά και jazz, rock), τιμή γύρω στα 500-600 ευρώ.

Έχω ακούσει με θετικές εντυπώσεις τα Heco Victa 700 και klipsch RF-10 (νομίζω ότι ήτσν αυτό το μοντέλο). Ενώ λοιπόν τα klispch μου άρεσαν, ακούω πολλούς που λένε ότι στην πορεία αρχίζουν να κουράζουν. Τι ακριβώς εννοούμε εδώ? Να πω ότι αν καταλήξω σε klipsch θα είναι για τα RF-52.
Ακόμα, τι γνώμη έχετε για τα Tannoy F4 (με προβληματίζει το μολυβί χρώμα, θα ήθελα κάτι πιο σκούρο)?
Τέλος, και σημαντικότερον, έχω δει (αλλά δεν έχω τη δυνατότητα να ακούσω) τα 714v της JMlab Focal και μπορώ να πω ότι σε μαύρο είναι αισθητικά ό,τι καλύτερο. Μήπως τα έχει ακουσει κανένας να πει εντυπώσεις? Δεν ξέρω αν είναι αρκετά για το χώρο μου.

Reaction score
6
Αυτό που εννοούν για τα Klipsch ότι κουράζουν, έχει να κάνει με τη χοάνη που βρίσκεται στο τουίτερ και που δίνει ιδιαίτερη τονικότητα στο ηχείο.
Σαν να λέμε ότι ο ήχος είναι κάπως πιο μεταλικός. Σε κάποιους αρέσει σε κάποιους όχι.
Για τα F4 Custom που ρώτησες, το σκούρο χρώμα είναι όπως το περιέγραψες, μολυβί, και δεν βγαίνει πιο σκούρο, μόνο σε ανοιχτόχρωμο Apple από κει και πέρα (το σκούρο λέγεται Dark Oak).

Reaction score
0
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις pleo.

Αν τώρα κάποιος έχει ακούσει τα Focal 714v θα εκτιμούσα μία άποψη.

Reaction score
0
Επανέρχομαι στο θέμα, αφού έχω ακουσει πλέον στην Αθήνα τα kef iq5, kef iq7 ( ξέρω ότι είναι τα παλιά μοντέλα πλέον ) 550 και 790 αντιστοιχα, τα Audio spectrum monitor 2 ( γυρω στα 500) και τα jbl es80 ( στα 700 ), μπορώ να πω ότι τα audio spectrum ήταν μάλλον πιο μουσικά...( αν ευσταθεί αυτός ο όρος ). Αυτά που δεν έχω καταφέρει να ακουσω είναι τα klipsch RF-62 για τα οποία από ότι ακούω είτε τα λατρεύεις είτε τα μισείς λόγω κόρνας...Τέλος να αναφέρω ότι οι τιμές από Γερμανία για kef klipsch είναι ΠΟΛΥ φθηνότερες όπως και για JBL από Αγγλία...Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας.....

Reaction score
50
Απ' τα ηχεία που έχεις στις επιλογές σου δεν πιστεύω να κάνεις κακή επιλογή, όπου και να καταλήξεις. Πάντως άκουσε και τα Klipsch και θα έλεγα προσπάθησε να τ' ακούσεις για αρκετή ώρα, γιατί καμιά φορά η κόρνα είναι εντυπωσιακή στην αρχή, αλλά πιθανόν να κουράζει σε πιο παρατεταμένη ακρόαση. Πάντως αν σ' αρέσουν τα Klipsch είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Reaction score
3
άκου και τα monitor audio RS-6. Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά και με τα λεφτά σου θέλεις πλήρες 5.1.

Reaction score
0
Στα 700 ευρω αναφέρομαι για L R και κεντρικό ( για σχετικά "καλά" ηχεία από Ελλάδα δύσκολο, μόνο από Γερμανία στην τιμή αυτή και τα 3 μαζί ). Και μια άσχετη ερώτηση...
Ηχεία 4ohm θα μπορεί να τα "σηκώσει" ο 255 ή θα ζεσταίνεται και θα κλείνει για προστασία?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.263
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale