Hobbies-Ενδιαφεροντα

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ελατε τωρα!
Μην μου πειτε πως στον ελευθερο χρονο σας ασχολειστε μονο με το a/v.
Το νοου ας μπετερ για να δουμε τι αλλα κοινα ενδιαφεροντα μπορει να μοιραζομαστε.
Και δεν θελω πονηρες απαντησεις , εκει και απο τις απαντησεις σας σε σχετικο poll καταλαβα πως υπαρχουν πολλοι πρωταθλητες εδω μεσα :lol:

Ξεκινω πρωτος
Κυνηγι(αν και απεχω χρονια)
Συλλογη Κομιξ(αισθητα δευτερος μετα τον πρωταθλητη Τακη Πετροπουλο)
Σπορ
Εκτροφη και σχετικη εκπαιδευση σκυλων(οχι της Εθνικης οδου)
Γενικα οτι εχει να κανει με την φυση

Α ναι, ξεχασα.Δημιουργια και αναπτυξη sites :wink:

Αντε, σειρα σας τωρα....

Reaction score
5
Πριν μερικά χρόνια πρώτο στα ενδιαφέροντα μου ήταν το Squash σε συνδυασμό με γυμναστήριο αλλά τα τελευταία χρόνια όμως το έχω παραμελήσει αρκετά.

Παλαιότερα ήμουν φανατικός λάτρης του αυτοκίνητου αλλά μετά από ένα δυστύχημα που είχα ευτυχώς μόνο με υλικές ζημίες αναθεώρησα και βλέπω το αυτοκίνητο σαν ένα απλό μέσο μεταφοράς.

Παίρνω βόλτα το Coliie στην παραλία για ψυχαγωγία με άλλους σκύλους και ψυχαγωγούμε και εγώ με της ωραίες κοπέλες με τα σκυλάκια. :wink:

Κυνηγός δεν είμαι αλλά κανένα καμάκι μέσα μέσα το ρίχνω. :lol:

Reaction score
7
Σινεμα πια το εχω ψιλοκοψει...
Τηλεοραση σπανια...
Αν το αντικειμενο της δουλειας μου ειναι τα χομπυ μου?? Καταφερα και τα συνδυασα. Οποτε δεν εχω ελευθερο χρονο. Πολυτιμο εχω!
Αλλα με σειρα προτιμησης αν δεν εχω κατι να κανω σχετικο με δουλεια ή καποια υποχρεωση...
1...Υπολογιστης και ιντερνετ. Καμια φορα games.
2...Μουσικη στο σπιτι.
(δεν μου αρεσει το κυνηγι ουτε τα σκυλια μεσα σε διαμερισματα χωρις αυλη).
3...Γυναικες ... να παιζω μαζι τους παντου, με λογο και χωρις, με οποιον τροπο γινεται, με καποιο σκοπο ή οχι - με ευγενεια παντα χωρις να προσβαλω. Αν και ακομα προσπαθω να τις ψυχολογησω και να καταλαβω πως σκεφτονται, τι θελουν, και αλλα υπαρξιακα.
4...Συζητω με φιλους (σε καποιο καφε) για ο,τι μας ερθει στο κεφαλι, χωρις απαραιτητα να υπαρχει λογος ή να εχει αποτελεσμα, απλα να περναει η ωρα. Οποτε ειμαι εξω με φιλους εκτος απο την κουβεντα παιζει και η βαθμολογια των γυναικων.
5...Οταν τα εχω κανει ολα τα παραπανω και εχει μεινει λιγος χρονος, προσπαθω να βρω που εχει παει η σοβαροτητα μου και ποιος την εχει τοσο καιρο...
6...Επισης προσπαθω να βρισκω καλες και πειστικες δικαιολογιες στην ερωτηση :''Ποτε θα παντρευτεις'' κ ''Γιατι δεν παντρευεσαι''
γιατι το ''ειμαι μικρος'' και ''δεν ειμαι ετοιμος'' δεν πιανει πια...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
...

Εγώ έχω τρεις "ψώρες".
- Κατ' αρχάς πάω για ψάρεμα.
- Επίσης όλες τις εποχές του χρόνου "καβαλάω". Μην πάει ο νούς σας στο κακό. Άλογα καβαλάω και κάνω ελεύθερη ιππασία σε βουνά του νομού Σερρών. Μονοήμερες και διήμερες εκδρομές στο βουνό (πολλές φορές με τα ανάλογα φαγοπότια στη μαμά φύση). Είναι από τις αγαπημένες μου ασχολίες η επαφή με τα άλογα. Προς θεού καμία σχέση με την ιππασία σε μανέζ. Η φύση, η επαφή με το άλογο και η ηρεμία είναι αυτό που μετράει και όχι ο αθλητισμός. Πολύ πιο επικίνδυνο από την γνωστή ιππασία αλλά αν δεν ήταν και λίγο extreme δεν θα είχε και χάρη.
- Τέλος μόλις χιονίσει, το σκι είναι στις πρώτες επιλογές μου με αγαπημένα βουνά αυτά της φλώρινας της νάουσας και της βέροιας. Γενικώς όταν χιονίζει εγώ εξαφανίζομαι... :lol:

Reaction score
1.266
Εκτος απο το κοινο μας χομπι ασχολουμε οταν εχω χρονο με

-Γυμναστηριο(απαραιτητα 3 φορες την εβδομαδα)
-Η/Υ
-Αυτοκινητο

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Παρακαλώ...!!!

Και για να έχουμε καλό ρώτημα:

Γιατί όλα αυτά τα hobbies, δεν τα συμπληρώνετε στο profile σας, να ξέρουμε τι μας γίνεται ??? Εεεε ???

Εκανα σκι Αράχωβα μεριά (παλιά...), ήμουν καλός στα άλμα εις ύψος (παλιά...), έκανα καταδύσεις από βατήρα 3 μέτρων (παλιά...) και άμα λάχει, πηδούσα και ... καμιά "Βεράντα" (δεν έβαλα παλιά... :wink: )

Τα υπόλοιπα στο Profile μου...

Reaction score
0
:shock: Βρε εδώ μέσα είστε όλοι ενδιαφέροντες τύπουρες ε! Ψψψψ σκουώς και τέτοια, ωρέ που πάμε ρε!!
Εμένα τα βίτσια μου ή χόμπι είναι πιο προσγειωμένα:
- Συλλογή Κόμιξ (και εγώ Ανδρέα! - Τι μαζεύεις αν επιτρέπεται;)
- Η/Υ και Ιντερνετ - Εναλλακτικά λειτουργικά - MacOS X και λίγουλάκι Linux (είμαι ακόμα άσχετος!)
- Φαϊ (απορώ που κανείς άλλος δε μοιράζεται το hobby αυτό). Λάτρης του Τσίπουρου και παρεμφερών τσιπουρομεζέδων, του κρασιού και της μπύρας - ζω στη Θεσσαλονίκη ντε, τι περιμένατε (αν και βέρος Πειραιώτης!)
- Ποδήλατο (τώρα μαθαίνω!)
- Μπάσκετ (πήρα τη μπάλλα, αλλά δεν έχω πουθενά να καρφώσω την μπασκέτα για να μάθω!)
- Gameboy Advance αποκλειστικά 8)
- Συλλογή τάληρων (όχι πεντοχίλιαρων - τάληρων), στη φάση που την είχα δει Θείος Σκρούτζ, αργότερα επέκτεινα τη συλλογή με δεκάρικα και εικοσάρικα.

Αυτά, αν και θέλω στο μέλλον να ασχοληθώ με πιο σουρεαλιστικά χόμπι..

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
To Jimny μου και η "περιποίησή" του! Μου την ανταποδίδει με το παραπάνω μόλις πατήσει εκεί που πρέπει να πατάνε τα (έστω και μικρά) τετρακίνητα..

Reaction score
0
Hobbies?

Μάλλον, λόγω χρόνου, ξέμεινα! Αντρίκο, σου εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο πόνημα!

(Παράκληση, διόρθωσε το όνομά μου - για κάποιο λόγο ο Η/Υ δεν μ'αφήνει να χρησιμοποιήσω το γνωστό. ΜΗΝΑΣ). :D

Reaction score
49
1) Home Cinema (συμπεριλαμβάνοντας: πολλές ταινίες, διάβασμα σε περιοδικά και internet, συζητήσεις με φίλους και γνωστούς)

2) Aυτοκίνητα & μοτοσυκλέτες (χρόνια "πάθηση" και αμέτρητα περιοδικά. Κινητό Data Base & για τα δύο αυτά. Συμπεριλαμβάνοντας υψηλές ταχύτητες και ενασχόληση με Car Audio & tuning - όχι σε μοτέρ όμως-.
Formula1 επίσης)

3) AVsite (πολλές ώρες :roll: :roll: )

4) Παλαιότερη ασχολία σχεδιασμός αυτοκινήτων & μοτοσυκλετών! Απαιτούν αρκετές ώρες και με τα σημερινά δεδομένα κομματάκι δύσκολο! :cry: )

Χρήστος Σκαλούμπακας έγραψε
Γιατί όλα αυτά τα hobbies, δεν τα συμπληρώνετε στο profile σας, να ξέρουμε τι μας γίνεται ??? Εεεε ???
Χε,χε....σειρά μου τώρα! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Χρήστο απ' την πρώτη στιγμή είχα συμπληρώσει στο profile μου τα hobbies μου (σχεδόν όλα!!) :wink:

Χρήστος Σκαλούμπακας έγραψε
Κυνηγάω πεταλούδες (της νύχτας...)
Αγαπητέ Χρήστο......................με απόχη τις κυνηγάτε? Ή απλά τυλίγετε "στα δίχτυα σας" μέλη του club?
Όπως πχ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Γιώργος Ανδρεάδης έγραψε
δεν μου αρεσει το κυνηγι ουτε τα σκυλια μεσα σε διαμερισματα χωρις αυλη
Τι ακριβώς εννοείς με τον όρο σκυλια Γιώργο?
Αντίφαση μου φαίνεται αν κρίνω από άλλο post σου (με θέμα την......."οπισθογέμιση" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Γιώργος Ανδρεάδης έγραψε
Οταν τα εχω κανει ολα τα παραπανω και εχει μεινει λιγος χρονος, προσπαθω να βρω που εχει παει η σοβαροτητα μου και ποιος την εχει τοσο καιρο...
:!: :!: :!: :!: :!: Ωραίο χόμπυ αυτό! Ασχολούμαι κι εγώ με αυτό!
(ιδιαίτερα όταν γράφω posts για να πειράξω φίλους - βλ. Μιχάλης, Γιώργος, Χρήστος, Αντρέας κ.ο.κ-)

Αντώνης Κ. έγραψε
Πριν μερικά χρόνια πρώτο στα ενδιαφέροντα μου ήταν το Squash σε συνδυασμό με γυμναστήριο αλλά τα τελευταία χρόνια όμως το έχω παραμελήσει αρκετά.
Aντώνη, ο πίσω παίχτης δεν έχει κάπως απειλητική στάση?
Έχω την αίσθηση πως είναι έτοιμος να "φέρει κολάρο" την ρακέτα του στον μπροστινό του!
Ελπίζω να μην ακολουθούσες κι εσύ την τακτική: "κερδίσαμε λόγω τραυματισμού του αντιπάλου!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αντρέας Καφάτος έγραψε
Γενικα οτι εχει να κανει με την φυση
Αυτό κρύβει υπονοούμενα Αντρέα?
Ή είναι απλά........."είμαι μέλος της ομάδας για την προστασία της χελώνας Καρέτα-Καρέτα"

Μην βαράτε!
Κι εσείς τέτοιες..............εξυπνάδες θα γράφατε 5:30 τα ξημερώματα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ο Αντρέας φταίει!
Είχαμε μια χαρά χόμπυ, και πήγε και έφτιαξε την σούπερ-ντούπερ νέα ιστοσελίδα (είδες Χρήστο? Το έμαθα σωστά!! :wink: ) του AVsite με τις 1002 αλλαγές και θέλουμε 2 ώρες για να δούμε 30 απ' αυτές!!

Δεν θα ανέβω στην Αθήνα Αντρέα? Θα τα πούμε από κοντά!
Ούτε πμ, ούτε τηλεφωνήματα!! :twisted: :twisted: :twisted:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Το άλλο μου hobby δε σας τόπα...

Μ' αρέσει να ντύνομαι Αι Βασίλης ...

Kάντε και λίγο scroll down δεν πειράζει... :wink:

Reaction score
49
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Φωτιά στα κόκκινα!!!

Υ.Γ.: Χρήστο...........βλέπω ότι τον αντίχειρα τον χρησιμοποιείς άριστα!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
7
Αντίφαση μου φαίνεται αν κρίνω από άλλο post σου (με θέμα την......."οπισθογέμιση" )
Σκυλια εννοω τα τετραποδα...
Αλλα δεν καταλαβαινω τη σχεση σκυλιων και ... οπισθογεμισης...
Τι χανω??
Φωτισε με :roll:

Reaction score
49
skaloumbakas said:
Τον αντίχειρα ή :wink: τους αντίχειρες??

Χρήστο εννοούσα.......τον αντίχειρα και στα δύο χέρια!!!! :lol: :lol: :lol:
(το 'χα προσέξει και το "ύπουλο" αριστερό χεράκι σου που κατευθυνόταν :wink: :wink: )

Reaction score
49
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Αντίφαση μου φαίνεται αν κρίνω από άλλο post σου (με θέμα την......."οπισθογέμιση" )
Σκυλια εννοω τα τετραποδα...
Αλλα δεν καταλαβαινω τη σχεση σκυλιων και ... οπισθογεμισης...
Τι χανω??
Φωτισε με :roll:
Να σε φωτίσω?
Καλά είναι έτσι? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Έλα που δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ με τα....."σκυλιά" :wink: :wink:
Και μάλιστα την σχέση μεταξύ "σκυλιών" και "οπισθογέμισης" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.020
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos