holfi int 2.5.1

Reaction score
0
Καλησπερα...
Δεν ξερω αν ειμαι στη σωστη κατηγορια αλλα ηθελα να ρωτησω για τον εν λογω ενισχυτη.
τον εχει ακουσει καποιος? τι γνωμη εχετε και αν υπαρχει αντιπροσωπος στην ελλαδα...
η μουσικη που ακουω ειναι ροκ και μεταλ και μιλαω για ενα χωρο γυρω στα 20 τετραγωνικα...
Ευχαριστω!!!

Reaction score
0
Απάντηση: holfi int 2.5.1

κανεις??? τιποτα????
τουλαχιστον να μου πει καποιος αν υπαρχει αντιπροσωπος να παω να τον ακουσω γιατι ψαχνω και δε βρισκω τιποτα!!!

Reaction score
684

κανεις??? τιποτα????
τουλαχιστον να μου πει καποιος αν υπαρχει αντιπροσωπος να παω να τον ακουσω γιατι ψαχνω και δε βρισκω τιποτα!!!
προσωπικα τον θεωρω ως ενα απο τους δυο καλυτερους ενισχυτες στην κατηγορια εως 2000 Ευρω και σιγουρα ειναι το αστερι στην γκαμα της Holfi μαζι με το CD player της εταιριας.

Αξιζει σιγουρα να τον ακουσεις και υπαρχει αντιπροσωπος στην Ελλαδα

Future Days Audio κοντα στον σταθμο του μετρο Αμπελοκηποι

Reaction score
1.832

rock-metal με ηχείο βάσης?

χμμμμ

δε ξέρω πως παίζουν αυτά, αλλά σίγουρα θα χρειαστείς κάποιο σαμπάκι για "ενίσχυση" και κατά προτίμηση κάποιο κλειστού τύπου, όπως το rel strata III (αν το βρεις)

Reaction score
684

εγω σκεφτομαι για τα HYPERION HWS-585..
επειδη εχω τα Hyperion HWS-938 και ξερω καλα τα ηχεια της εταιριας πιστευω οτι το αποτελεσμα θα ειναι εξαιρετικο. Παντως εαν μπορεις πηγαινε για το HWS-586 που ειναι μεγαλυτερο γιατι στο metal θες να ακουσεις και λιγο ογκο παραπανω... Το sub θα δεις εαν θα σου χρειαστει στο μελλον...

Reaction score
0

για τι τιμουλα μιλαμε περιπου στα HWS-586 ξερετε??
γενικα το συνολο βασικα ποσο θα μου παει με αυτα τα 2??

@gpol.. μηπως ενοεις τα HPS-938?

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.083
Members
38.527
Νεότερο μέλος