Παιδια γεια σας.
Επειδη, πρωτον,τωρα κανω μια αποπειρα να στησω ενα home cinema,και δευτερον,ειμαι λιγο (πολυ...) ασχετος,εχω μερικες ερωτησεις.
Παρακαλω οι hi-endαδες του forum να μην πεσουν να με κατασπαραξουν με αυτα που θα διαβασουν παρακατω...
To υλικο μου ειναι το εξής :
TV LG-32LP1R,Ενισχυτης Yamaha RX-V357(5x100W,8Ohm),2 ηχεια
floor standing Boston Acoustics 130W (τωρα,τι watt ειναι αυτα θα σας γελάσω...), 8Ohm.
Ο στοχος ειναι ενα συστημα surround 5.1 (ή 4.1)
Θελω λοιπον 2 ή 3 ακομα ηχεια και ενα sub.
H (πρωτη) ερωτηση ειναι η εξής:
Μπορω να συνδεσω ηχεια απο PC (active 2.1) στον ενισχυτη (μαζι με τα 2 που ηδη εχω)? (Ειπαμε,μη βαρατε..!)
Τεχνικα γίνεται?Αν ναι,τι να προσεξω (Ohm,Watt ).Ti προτεινετε εσεις?
Ξερω οτι πρεπει να παρω ηχεια σωστα και οχι να καταφυγω σε τετοιες πατεντες,αλλα η (οικονομική) κατασταση δεν το επιτρεπει.
Δεν εχω και τις τρελες απαιτησεις παντως.
Ο χώρος ειναι 40τ.μ. και το συστημα προοριζεται περισσοτερο για ταινιες.
Ειμαι ανοιχτος σε καθε ιδεα και προταση.
Παιδια ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για την βοηθεια.Να ειστε καλα.
Επειδη, πρωτον,τωρα κανω μια αποπειρα να στησω ενα home cinema,και δευτερον,ειμαι λιγο (πολυ...) ασχετος,εχω μερικες ερωτησεις.
Παρακαλω οι hi-endαδες του forum να μην πεσουν να με κατασπαραξουν με αυτα που θα διαβασουν παρακατω...
To υλικο μου ειναι το εξής :
TV LG-32LP1R,Ενισχυτης Yamaha RX-V357(5x100W,8Ohm),2 ηχεια
floor standing Boston Acoustics 130W (τωρα,τι watt ειναι αυτα θα σας γελάσω...), 8Ohm.
Ο στοχος ειναι ενα συστημα surround 5.1 (ή 4.1)
Θελω λοιπον 2 ή 3 ακομα ηχεια και ενα sub.
H (πρωτη) ερωτηση ειναι η εξής:
Μπορω να συνδεσω ηχεια απο PC (active 2.1) στον ενισχυτη (μαζι με τα 2 που ηδη εχω)? (Ειπαμε,μη βαρατε..!)
Τεχνικα γίνεται?Αν ναι,τι να προσεξω (Ohm,Watt ).Ti προτεινετε εσεις?
Ξερω οτι πρεπει να παρω ηχεια σωστα και οχι να καταφυγω σε τετοιες πατεντες,αλλα η (οικονομική) κατασταση δεν το επιτρεπει.
Δεν εχω και τις τρελες απαιτησεις παντως.
Ο χώρος ειναι 40τ.μ. και το συστημα προοριζεται περισσοτερο για ταινιες.
Ειμαι ανοιχτος σε καθε ιδεα και προταση.
Παιδια ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για την βοηθεια.Να ειστε καλα.