home cinema αποριες - προτάσεις.....

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδια...
Θα ηθελα να μου προτεινεται ενα συστημα που θελω να φτιαξω η γενικη ιδεα ειναι η εξής:
1.Θελώ εναν ενισχυτη 7.1 με πολλες επιλογες αλλα με λιγα watt
2.Εναν τελικο ενισχυτη ικανο να παιξει πολυ καλα μουσικη και δυνατα αλλα και ποιοτικα σε ηχεια οπως αυτα....Crystal Audio THXT3
3.αν εχετε να μου προτεινετε καλυτερα ηχεια απο αυτα στα λεφτα αυτα...
Και τελος μια ερωτηση μπορω να εχω 2 ενισχυτες, εναν πολυκαναλο και εναν τελικο και να δινω σημα στον πολυκαναλο να παιξει 7.1, ο πολυκαναλος να παιζει τα 5 ηχεια(center και 4 surround) και να στελνει σημα στον τελικο να παιξει τα 2 main ηχεία???το λεω αυτο γτ φανταζει μια καλη λυση γτ αν θες να ακουσεις μουσικη να ανοιγεις μονο τον τελικος ενω αν θες να δεις ταινια να τουσ ανοιγεις και τους 2...

Reaction score
150
1. Έχεις πολλές επιλογές και σε Yamaha και Denon και Onkyo με τα entry level μοντέλα τους. Aφού δεν θα χρησιμοποιείς τα ενισχυτικά του θες κάτι που να έχει οπωσδήποτε έξοδο προενίσχυσης 7.1 και να αποκωδικοποιεί τα HD φορμα για τα Blu-Ray και φυσικά Room Correction.

2. Εδώ θες έναν δικάναλο τελικό που θα συνδέσεις στα pre-out του AV (L&R) και αφού θα τον έχεις και για μουσική θα πρέπει να τον ακούσεις με τα ηχεία σου αν μπορείς να δεις πως τα οδηγεί. Πρέπει όμως να καθορίσεις πόσα θες να ξοδέψεις εδώ.

3. Εγώ εδώ θα έβαζα έναν επαγγελματικό 5κάναλο (π.χ. QSC) με χαμηλό κόστος αλλά γερά γκάζια και τέρμα. Μπορείς φυσικά να κοιτάξεις και κάτι σε Rotel αλλά θα είναι πιο ακριβός.

Όταν ακούς μουσική θα ανοίγεις μόνο τον AV και τον δικάναλο ενώ στις ταινίες θα ανοίγεις και τον πεντακάναλο.

Πες μας όμως πόσα θέλεις να δώσεις σύνολο ηχεία, AV και τελικούς?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas