Home cinema ως 1700€

Reaction score
0
Γεια σας η πολυ-ημερη καθυστεριση της LG 47LH9000 (44 μερες και βλεπουμε) με εκανε να ριξω μια ματια και στους Projectors,κατα τυχη βρικα το σιτε σας (grats πολυ καλη δουλεια) και αρχισα να διαβαζω διαφορα αρθρα και topic στο forum.
Αν και εχω παρει μια ιδεα θα ηθελα την γνωμη σας ως ποιο εμπειροι.

Η αποσταση της θεσης του Projector μεχρι τον τοιχο οπου λεω να βαλω το πανι ειναι 3.8m
Ο χωρος ειναι σχετικα σκοτεινος , και θα παιζει με ενα LG BD350.
Τα χρηματα που διαθετω ειναι max 1500€ και αλλα 200€ για πανι.

Μια συμπαθεια στην LG η αληθεια ειναι πως εχω, και εχω ξεχωρισει τον LG AF115.
Για πανι δεν εχω ιδεα, μονο να εχει τις 100''

tnx:140:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.217
Απάντηση: Home cinema ως 1700€

Καλώς όρισες... Ηλία. :142:
Τον LG AF115 τον έχει ο Μιχάλης ο Μελίδης, οπότε μπορείς να διαβάσεις αναλυτικές εντυπώσεις (συνοδευόμενες από μπόλικους μεζέδες, για να μην ξεχνιόμαστε) στο αντίστοιχο Θέμα.
Θα το βρεις ξεκινώντας από το Υπόμνημα (στην κορυφή της κατηγορίας των προβολέων) -> Τα σημαντικότερα άρθρα της κατηγορίας -> Εμπειρίες μελών.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.682

Επειδή ο LG AF115 δεν έχει και το καλύτερο μαύρο, λέω αν μπορείς

να ανέβεις 500-600€ ακόμα.

Υπάρχουν 2-3 μοντέλα με πολύ καλύτερο μαύρο.

Reaction score
0

Τα 1500€ ειναι top οποτε ψαχνω κατι μεχρι εκει.
Διαβασα το τοπικ του προεδρου:144: και μου αρεσε γιατι να σας πω την αληθεια ο LG μου εκανε κλικ απο την αρχη (πιστευεις στην επιλογη προβολεα με την πρωτη ματια:118:) :138:
Το θεμα με το μαυρο απ'οτι διαβασα μπορεις να το διορθωσεις με ενα γκρι πανι (αν δεν καταλαβα καλα διορθωστε με)

Ο LG εχει τεχνολογία SXRD σε σχεση π.χ με τον epson tw3500 που εχει 3LCD η' τον BenQ W1000 με DLP .Βεβαια δεν ξερω ακριβως τι τεχνολογια ειναι το καθενα αλλα χοντρικα οτι το SXRD συγκεντρωνει τα πλεονεκτηματα των αλλων δυο.

Και αφου ειμαι fun του value for money θελω να παρω οτι καλυτερο σε αυτα τα €

Reaction score
0

Σημερα το πρωι πηγα μια βολτα απο το plaisio της μεταμορφωσης να δω τον LG AF115 που διαβασα σε ενα topic οτι τον ειχε δειγμα προβολης, αντι τον LG βρηκα τον EPSON TW3500 , μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ οτι στις 100" ειχα εικονα σχεδον ιδια με μια tft,απ'οτι ειδα αφου στον διπλανο χωρο ειχε τις TV .
Τεχνικα πολα δεν ξερω απο rainbow κτλ. αλλα τα χρωματα ηταν ωραια, η φωτινοτητα μια χαρα, και το μαυρο το εβλεπα μαυρο.
Τωρα συγκριση με τον AF115 η" τον HD800XLV που ειναι στα ιδια λεφτα περιπου δεν εχω κανει ουτε εχω σκοπο να σαρωσω ολη την αθηνα για να το κανω, ειδικα απ'οτι διαβαζω οτι οι διαφορες τους ειναι σε λεπτομεριες που μερικες φορες δεν τις βλεπει το απλο θνητο ματι, εκτος αν παιζει καμια διαφορα που βγαζει ματι οπωτε θα εκτιμουσα να την μοιραστητε μαζι μου :109:

abcd

Super Moderator
Reaction score
111.682

Αν σου άρεσε εσένα αγόρασε τον.

Μην ξεχνάς ότι έχει και τρία χρόνια εγγύηση!

δεν ξερω απο rainbow
Αυτό το ξεχνάς, δεν υπάρχει rainbow στους lcd βιντεοπροβολείς όπως ο EPSON TW3500.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier