Home cinema odyssey

Μηνύματα
26
Reaction score
19
Μετα απο καιρο στο forum και βλεποντας αρκετα post απο διαφορους χωρους,αποφασισα να σας δειξω και τον δικο μου.
Ας πω λοιπον και την δικη μου ιστορια με το hobby.
Ξεκινησαν ολα το 1998 οταν πρωτοειδα και ακουσα ενα συστηματακι σε ενα καταστημα εδω στο νησι,και αμεσως κατι μου εκανε κλικ,και λογο επαγγελματος (dj) παντα μου αρεσε ο καλος και καθαρος ηχος.
Μπηκα λοιπον στο τρυπακι να φτιαξω το πρωτο HC στο δωματιο μου με ενα συστηματακι που τα εδεινε ολα μαζι (5 ηχεια και ενισχυτη).αλλα δεν ειχε καμια σχεση με αυτο του καταστηματος.περνοντας τα χρονια λοιπον σχεδον καθε χρονο αγοραζα και πουλαγα τα σετ ηχειων και ενισχυτων που αγοραζα,διαβαζα και διαφορα ελληνικα και ξενα περιοδικα με παρουσιασεις συστηματων και το μικροβιο ολο και μεγαλονε.
Καποια στιγμη εβλεπα οτι ηθελα παντα κατι καλυτερο και δεν κρυβω οτι πολλα βραδια εχανα τον υπνο μου διαβαζοντας διαφορες κρητικες στα περιοδικα για ηχεια και μηχανηματα,και ενα βραδυ που επαιζα μουσικη στο cafe παρθηκε η μεγαλη αποφαση.πρεπει να αποκτησω πολυ καλα ηχεια και εναν καλο ενισχυτη,dvd,και εναν προτζεκτορα.τα οικονομικα βεβαια δεν ηταν και τα καλυτερα και με βαση τις κρητικες εκεινης της περιοδου (2003) πηρα εναν yamaha AZ1, το dvd της pioneer 747,και εναν προτζεκτορα sony vpl 10 .Αυτα για αρχη.
και ηχεια μου αρεσαν πολυ τα b&w 801.λογο μεγαλου κοστους αγορας λοιπον εφτιαξα 4 (801) για εμπρος και πισω και 2 (HTM 1)κεντρικα.και εκει σταματησε η αναζητηση.
Εδω μια φωτο του χωρου.



Μετα απο αρκετα χρονια εφτασε η ωρα να μετακομισω και δυστηχως σε πολυκατοικια,οπου αυτα δεν χωρανε με τιποτα εκει,αλλωστε λιγο να δωσεις ενταση θα πεσει το κτηριο.
με το χερι στιν καρδια λοιπον αποφασισα να φτιαξω κατι πιο μικρο...
για την πολυκατοικια ,και το νεο συνολακι ειναι 2 ηχεια (800d) για κυρια,και 2 (805d )πισω. το πανι εντος γυψοσανιδας και το κεντρικο να μεταφερετε πανω σε μια βαση.



Επομενο βημα ειναι σιγα σιγα να αναβαθμησω και τα μηχανηματα στο ρακ.
 




Μηνύματα
7.983
Reaction score
5.964
Εάν μπορείς να κανεις 1 , δεν μπορείς να κανεις 4 ?
Τα 802d ειναι πολυ πιο δύσκολο σχεδιαστικά ...
 

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Μηνύματα
15.018
Reaction score
38.164
...... εφτιαξα 4 (801) !!!!! ????
Πες μας και αλλα!
Βαλε και αλλες φωτο που να μεγαλωνουν !!
 



Μηνύματα
26
Reaction score
19
gojakla σε ευχαριστω:)
makis pol kai makis 17 σας ευχαριστω παιδια ,οντως αν φτιαξεις ενα μετα ανετα φτιαχνεις και τα υπολοιπα.(ευκολα βεβαια δεν ειναι να τα φτιαξεις αλλα με μελετη και ψαξημο ολα γινονται).
makispol ναι τα 801 ειναι πολυ ποιο ευκολα να γινουν σε σχεση με τα 800 λογο ογκου και ποιο λιτου σχεδιου στο matrix.τα 800 μου εβγαλαν την ψυχη,αλλα αξιζαν τον κοπο.
spylab.ναι 4 εφτιαξα για τις αναγκες του HC και 2 HTM1 για κεντρικα εμπρος,και πισω,αλλα δυστηχως δεν εχω αλλες φωτο απο αυτο το project.
οσο για τα 800 και 805 εχω κρατησει αρχειο :):)
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.881
Μηνύματα
3.066.357
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain
Top